ONLINESTUDIES.HU

Online Informatika Tanfolyamok Tanfolyam

101 Informatika Tanfolyam Online Tanfolyam Találd meg

Az online kurzus egy web-alapú tanulási tapasztalat, amelyben a tanuló jelentkezzen be és vegyen részt a hagyományos osztály tevékenységét, mint az olvasás, beszélgetés és a tesztelés. Az online formátum lehetővé teszi befejezése tanfolyam minden diák menetrend szerint, de elkötelezettség és az együttműködés továbbra is elősegítette az online osztályteremben.

Mi egy online tanfolyamot IT? Információs technológia, vagy az IT rövid, a catchall kifejezés, amely utal a rendszerek, hardver, szoftver és hálózati alkalmazások, amelyek kezeléséhez és tájékoztatási által használt cégek és magánszemélyek. Meg fogja tanulni ezeket a szempontokat az IT azzal a céllal, hogy miként információk kezelése, mi a közös problémák előfordulnak az egész folyamat, és milyen módszereket gyakran használják enyhítésére komplikációk. A diákok emerge alapos megértése IT alapvető elvek, valamint a problémamegoldó módszerek kell alkalmazni.

Ez az online tanfolyam részesülhet hallgatók megismertetése őket az alapja az informatikai szektor, de ami még fontosabb, elmélyültebb az analitikus készségek szükségesek, hogy megoldást találjanak a problémákra. Az utóbbi az ismeretek biztos, hogy egy eszköz szinte bármilyen helyzetben vagy helyzet.

Tudod kap több információt a költségek egy online tanfolyamot IT kapcsolatot a felvételi iroda, ahol azt tervezi, hogy részt vegyen. Egy reprezentatív kiszámítja az alkalmazandó költségeket.

Köztudott, mint az egyik leggyorsabban növekvő területek, így természetesen, akkor nem valószínű, hogy egy munkahely hiánya, hogy folytassa az Ön újdonsült IT szakértelem. Akkor jogosult magát tovább kitöltésével a szak is. Néhány a pozíciók akkor lehet jogosult közé informatikus, hálózati mérnök, műszaki támogatás a személyzet vagy webfejlesztő. Ilyen egy sor lehetőséget, nem csoda, hogy az ilyen mértékű olyan népszerű lehetőség.

Akkor lehet, hogy beiratkozik egy online tanfolyamot IT keresztül a saját egyetemen. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

101 Results in Informatika

Adatbiztonság (nem technikai) - online tanfolyam

Southampton Data Science Academy
On-line Részidős oktatás 6 hetek May 2019 Egyesült Királyság Cambridge

Ez a kurzus megtanítja Önt, hogyan vállalja ki a számítógépes biztonság kockázatelemzését a saját szervezetében. Célja az adatgyűjtők, köztük olyan vezetők, felügyelők és rendszergazdák, akik az általános adatvédelmi szabályokban meghatározott személyes adatokat dolgoznak fel. Nem szükséges műszaki ismeretek, de a tanfolyam kockázatalapú megközelítésre összpontosul. Ha nem tud biztonsági kockázatbecslést végezni a munkahelyén, eseti esettanulmány készül a végső megbízásról.


CISSP Prep osztály

University of Fairfax
On-line May 2019 Amerikai Egyesült Államok Roanoke

Ebben a kurzusban a diákok feltárják az információbiztonság (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Body (CBK) nyolc tartományát, mint keretet a biztonsági tudatossággal kapcsolatos kérdések kritikus elemzéséhez és a biztonság megvalósításának legjobb gyakorlatainak értékeléséhez rendszerek a vállalaton belül. (3 kredit)


Weiterbildung it-üzleti adminisztráció / -in (IUBH)

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 36 hónapok Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A Zertifikatslehrgang IT Business Administration / -in IUBH segítségével mindössze három félév kiváló képzési vagy átképzési egyetemi szinten.


Augmentált és virtuális valóságos alkalmazások fejlesztése

Columbia College Chicago Online
On-line 8 hetek June 2019 Amerikai Egyesült Államok USA Online

Az augmentált valóság és a virtuális valóság (AR / VR) iparág egy több milliárd dolláros iparág. Az augmentált és a virtuális valóság technológiái gyorsan áttérnek a játékról a komoly üzleti életre. Miután a játékfejlesztők tartománya, az ipar szakemberek felismerik az AR és VR forradalmi lehetőségeit.


Online tanfolyam a kiberbiztonságról és a Blockchain-ról: az irrastreabilitás kezelése a hálózaton

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali 4 hetek September 2019 Spanyolország Madrid

Ezzel az online tanfolyamon alap- és általános képet kívánunk adni az IKT-biztonság jelenlegi helyzetéről, valamint arról, hogy milyen eszközöket tudunk biztosítani a hálózatban fellépő tevékenységeink számára (cryptocurrency, elektronikus tranzakciók ...).


Professzionális programtanúsítvány a Microsoft Professional programban a DevOps-ban (Microsoft)

edX
On-line Nappali Részidős oktatás 128 - 240 óra September 2019 Amerikai Egyesült Államok Cambridge + 1 további

Gyorsan kaphat minőségi alkalmazásokat a piacra azáltal, hogy megtanulja a DevOps szakemberek számára szükséges készségeket és eszközöket.


Online kurzus: Üzleti

University Of The Free State Business School Online
On-line Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Dél-afrikai Köztársaság Bloemfontein

Az üzleti és informatikai technológia célja, hogy a résztvevők gyakorlati megközelítést kapjanak az információs és kommunikációs infrastruktúra kezelésére és értékelésére.


Természetesen benne (webdesign)

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

ICI szállít egy web design tanfolyam, hogy fogja meg jelentős a virágzó e-kereskedelem és az IT-ágazatban. A tanfolyam, amire szükség van, hogy hozzon létre praktikus és esztétikus weboldalakat. Mivel a webes tervezők egyre kereslet, akkor biztosan köszönöm magad választotta ezt az utat.


Nagy adatok megértése - CPD

iStudy
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A nagyszámú adatkezelés nagyszámú és kulcsfontosságú információkkal foglalkozik Nagy adatok megértése és védelme? Szeretne minden olyan adatot felhasználni, amelyet teljes mértékben bemutatott? Ez az innovatív tanfolyam megoldja az összes problémát! A nagy adatok egy olyan kifejezés, amely leírja a strukturált és strukturálatlan adatok nagy mennyiségét -, amelyek mindennaposan elárasztják az üzleti tevékenységet. Az adatok értelmezése rendkívül fontos, ha adatokat kezel. Csak ezt követően teljes mértékben használhatja az Ön vállalkozásának. Ugyanakkor, amikor online adatokat használ, mindig van esély arra, hogy ellopják adatait. Ismerje meg, hogyan védheti adatait ebben az adatcsomagban. Készítsen saját adatbázist és élvezze az előnyeit. Mivel vannak emberek, akik nem szeretik foglalkozni az adatbázis, a szkriptek és az összes technikai alkatrészekkel, ez megakadályozza őket, hogy kezdjenek tanulni, mert máris azt gondolják, hogy ez nehéz. A Big Data kurzus megértése világos megítélést fog nyújtani arról, hogy miként kezelheti a nagy adatokat és hogyan kezelheti azokat. Ez a kurzus több olyan egységgel rendelkezik, amelyek segítenek az adatkezelési képességek fejlesztésében. A téma kiemelése A Big Data megértése díjnyertes és a legjobban eladott kurzus, amelyet a CPD tanúsítvány kap


Szakértő az üzleti menedzsment technikák és szervezetek

INEAF Business School
On-line Részidős oktatás 250 óra Nyílt Beiratkozás Spanyolország Spain Online

A változó és rendkívül erős a verseny, a szakmai készségek vezető, az innováció, tárgyalni, időbeosztás, magatartás ülések vagy csapatmunka az, amit tenni a különbség a sikeres szakemberek és a többit. Ezért a társadalmi kapcsolatokat a vállalaton belül, ma ők az egyik kulcs a sikerhez. Emiatt alapvető fontosságú, hogy mind ...


információs technológia: db road show

Rowan University College of Business
On-line Részidős oktatás September 2019 Amerikai Egyesült Államok Glassboro

ITIL® középfok - szolgáltatási életciklus modulok ss, sd, st, így csi képzés és vizsga csomag

E-Careers
On-line Részidős oktatás 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough + 1 további

Teljesen felkészülés vesz az irányító Szerte az életciklus során ezzel ITIL® Középfokú Service életciklus pályán. Ez lökhárító képzés és vizsga csomag tartalmazza Service stratégia Service Design, Service Transition, szolgáltatás végzése, állandó szolgáltatásfejlesztés.


C ++ programozási alapjai

Academy of Interactive Entertainment
On-line Részidős oktatás 12 hónapok January 2020 Ausztrália Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerikai Egyesült Államok Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + 10 további

Ez a kurzus célja, hogy megismertesse a hallgatókat a különböző készségek kell kezdeni az utat a karrier a programozás az elektronikus játékok ipar. C ++ programozás alapjai egy bevezető szintű online tanfolyam, amely rendkívül rugalmas, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy tanulmányozzák a saját ritmusában, a saját idő és a saját helyét, miközben továbbra is teljes mértékben támogatja a tanulásban.


Természetesen - php alapjai

Treehouse
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Ebben természetesen én végigvezeti az alapokat a nyelvet, kezdve az alapvető kimutatások feltételes. Hozunk létre egy egyszerű "Unit Converter", valamint a "Daily Exercise Program". Majd ezután befejezi egyesítésével említett programok HTML létrehozni egy személyes weboldalt bizonyítani a készségek.


ECDL online tanfolyam

Distance Learning Centre
On-line Részidős oktatás 80 óra Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (ECDL) a releváns és nemzetközileg elismert képesítést a számítógép-felhasználók. ECDL javítja a megértést és hatékony számítógép-használat. Ez távoktatásos tanfolyam nyit a különböző lehetőségeket a széles körű ismeretek nyújt.