ONLINESTUDIES.HU

94 Informatika Tanfolyam Online Tanfolyam Találd meg

Az online kurzus egy web-alapú tanulási tapasztalat, amelyben a tanuló jelentkezzen be és vegyen részt a hagyományos osztály tevékenységét, mint az olvasás, beszélgetés és a tesztelés. Az online formátum lehetővé teszi befejezése tanfolyam minden diák menetrend szerint, de elkötelezettség és az együttműködés továbbra is elősegítette az online osztályteremben.

Mi egy online tanfolyamot IT? Információs technológia, vagy az IT rövid, a catchall kifejezés, amely utal a rendszerek, hardver, szoftver és hálózati alkalmazások, amelyek kezeléséhez és tájékoztatási által használt cégek és magánszemélyek. Meg fogja tanulni ezeket a szempontokat az IT azzal a céllal, hogy miként információk kezelése, mi a közös problémák előfordulnak az egész folyamat, és milyen módszereket gyakran használják enyhítésére komplikációk. A diákok emerge alapos megértése IT alapvető elvek, valamint a problémamegoldó módszerek kell alkalmazni.

Ez az online tanfolyam részesülhet hallgatók megismertetése őket az alapja az informatikai szektor, de ami még fontosabb, elmélyültebb az analitikus készségek szükségesek, hogy megoldást találjanak a problémákra. Az utóbbi az ismeretek biztos, hogy egy eszköz szinte bármilyen helyzetben vagy helyzet.

Tudod kap több információt a költségek egy online tanfolyamot IT kapcsolatot a felvételi iroda, ahol azt tervezi, hogy részt vegyen. Egy reprezentatív kiszámítja az alkalmazandó költségeket.

Köztudott, mint az egyik leggyorsabban növekvő területek, így természetesen, akkor nem valószínű, hogy egy munkahely hiánya, hogy folytassa az Ön újdonsült IT szakértelem. Akkor jogosult magát tovább kitöltésével a szak is. Néhány a pozíciók akkor lehet jogosult közé informatikus, hálózati mérnök, műszaki támogatás a személyzet vagy webfejlesztő. Ilyen egy sor lehetőséget, nem csoda, hogy az ilyen mértékű olyan népszerű lehetőség.

Akkor lehet, hogy beiratkozik egy online tanfolyamot IT keresztül a saját egyetemen. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

94 Találatok Informatika Filter

Weiterbildung it-üzleti adminisztráció / -in (IUBH)

IUBH Fernstudium
On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 36 hónapok Nyílt Beiratkozás Németország Bad Honnef + 1 további

A Zertifikatslehrgang IT Business Administration / -in IUBH segítségével mindössze három félév kiváló képzési vagy átképzési egyetemi szinten.

Online tanfolyam a kiberbiztonságról és a Blockchain-ról: az irrastreabilitás kezelése a hálózaton

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali 4 hetek September 2019 Spanyolország Madrid

Ezzel az online tanfolyamon alap- és általános képet kívánunk adni az IKT-biztonság jelenlegi helyzetéről, valamint arról, hogy milyen eszközöket tudunk biztosítani a hálózatban fellépő tevékenységeink számára (cryptocurrency, elektronikus tranzakciók ...).

Speciális program nagy adat- és vizuális elemzésekben a döntéshozatalhoz (online)

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)
On-line Nappali 60 óra May 2019 Spanyolország Madrid

Az adatokat stratégiai eszközként használja. Hozzáféréshez juthat a kritikus pillanatokban elérhető információkhoz, megszabaduljon a nem hatékony működési folyamatoktól és javítsa ügyfelei tapasztalatait. Érezd a digitális átalakulást, és fedezd fel a rendelkezésre álló lehetőségeket. A nagy adatokra szakosodott szakemberek nagy keresletre tesznek szert, és az egyik leglátogatottabbak közé tartoznak.

Online kurzus: Üzleti

University Of The Free State Business School Online
On-line Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Dél-afrikai Köztársaság Bloemfontein

Az üzleti és informatikai technológia célja, hogy a résztvevők gyakorlati megközelítést kapjanak az információs és kommunikációs infrastruktúra kezelésére és értékelésére.

Természetesen benne (webdesign)

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

ICI szállít egy web design tanfolyam, hogy fogja meg jelentős a virágzó e-kereskedelem és az IT-ágazatban. A tanfolyam, amire szükség van, hogy hozzon létre praktikus és esztétikus weboldalakat. Mivel a webes tervezők egyre kereslet, akkor biztosan köszönöm magad választotta ezt az utat.

Nagy adatok megértése - CPD

iStudy
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

A nagyszámú adatkezelés nagyszámú és kulcsfontosságú információkkal foglalkozik Nagy adatok megértése és védelme? Szeretne minden olyan adatot felhasználni, amelyet teljes mértékben bemutatott? Ez az innovatív tanfolyam megoldja az összes problémát! A nagy adatok egy olyan kifejezés, amely leírja a strukturált és strukturálatlan adatok nagy mennyiségét -, amelyek mindennaposan elárasztják az üzleti tevékenységet. Az adatok értelmezése rendkívül fontos, ha adatokat kezel. Csak ezt követően teljes mértékben használhatja az Ön vállalkozásának. Ugyanakkor, amikor online adatokat használ, mindig van esély arra, hogy ellopják adatait. Ismerje meg, hogyan védheti adatait ebben az adatcsomagban. Készítsen saját adatbázist és élvezze az előnyeit. Mivel vannak emberek, akik nem szeretik foglalkozni az adatbázis, a szkriptek és az összes technikai alkatrészekkel, ez megakadályozza őket, hogy kezdjenek tanulni, mert máris azt gondolják, hogy ez nehéz. A Big Data kurzus megértése világos megítélést fog nyújtani arról, hogy miként kezelheti a nagy adatokat és hogyan kezelheti azokat. Ez a kurzus több olyan egységgel rendelkezik, amelyek segítenek az adatkezelési képességek fejlesztésében. A téma kiemelése A Big Data megértése díjnyertes és a legjobban eladott kurzus, amelyet a CPD tanúsítvány kap

Természetesen - Ruby on Rails 5 alapjai

Treehouse
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok USA Online

Ebben természetesen megyünk, hogy hozzanak létre egy egyszerű blogolás app csak egy maroknyi Rails parancsokat. Ezután minden belevetik mi hoztuk létre, és segít igazán értem, mi folyik itt. Megmutatjuk, hogyan kell dolgozni modellek, nézetek és vezérlők gyorsan új funkciókat az alkalmazásban. Végére a kurzus, és máris készen áll, hogy hozzon létre az alapvető internetes alkalmazások Rails.

CISSP Prep osztály

University of Fairfax
On-line May 2019 Amerikai Egyesült Államok Roanoke

Ebben a kurzusban a diákok feltárják az információbiztonság (ISC) 2 Certified Information Systems Security Professional (CISSP) Common Knowledge Body (CBK) nyolc tartományát, mint keretet a biztonsági tudatossággal kapcsolatos kérdések kritikus elemzéséhez és a biztonság megvalósításának legjobb gyakorlatainak értékeléséhez rendszerek a vállalaton belül. (3 kredit)

Citrix képzési csomag - (az asztali, szerver és alkalmazás)

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Fedezze fel, hogyan tervezése, építése és kezelése a Citrix távoli asztali környezet ezzel háromfogásos Citrix képzési csomag.

C ++ programozási alapjai

Academy of Interactive Entertainment
On-line Részidős oktatás 12 hónapok January 2020 Ausztrália Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerikai Egyesült Államok Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth + 10 további

Ez a kurzus célja, hogy megismertesse a hallgatókat a különböző készségek kell kezdeni az utat a karrier a programozás az elektronikus játékok ipar. C ++ programozás alapjai egy bevezető szintű online tanfolyam, amely rendkívül rugalmas, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy tanulmányozzák a saját ritmusában, a saját idő és a saját helyét, miközben továbbra is teljes mértékben támogatja a tanulásban.

Informatikai

EELU Egyptian E-Learning University
On-line Nappali September 2019 Egyiptom Egypt Online

A Kar Számítástechnikai és Informatikai célja, hogy a hallgatókat a készségek és ismeretek, hogy segítsen nekik a megszerzése megfelelő pályára a diploma megszerzése után a területen az információs technológia.

ECDL online tanfolyam

Distance Learning Centre
On-line Részidős oktatás 80 óra Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Az Európai Számítógép-használói Jogosítvány (ECDL) a releváns és nemzetközileg elismert képesítést a számítógép-felhasználók. ECDL javítja a megértést és hatékony számítógép-használat. Ez távoktatásos tanfolyam nyit a különböző lehetőségeket a széles körű ismeretek nyújt.

A + minősítés

SuperSkilz
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London UK Online + 1 további

A mi Online Informatikai képzés most kínál a "CompTIA A + Pro Pack" kivételes kiegészítői a IT képzés vagy köteg. A Pro Pack célja, hogy tovább segítse a hallgatók számára próbálgatással tanulás és az önálló tanulás.

tanfolyam - számítógépes biztonsági

Campus Universitario Europeo
On-line Nappali Részidős oktatás 6 hónapok September 2019 Spanyolország Marbella A Coruña Madrid + 3 további

A növekvő használata a számítógépek és kommunikációs rendszerek, amelyek tárolására, feldolgozására és megosztás nagy mennyiségű információt, hogy drasztikusan

Professzionális programtanúsítvány a Microsoft Professional programban a DevOps-ban (Microsoft)

edX
On-line Nappali Részidős oktatás 128 - 240 óra September 2019 Amerikai Egyesült Államok Cambridge + 1 további

Gyorsan kaphat minőségi alkalmazásokat a piacra azáltal, hogy megtanulja a DevOps szakemberek számára szükséges készségeket és eszközöket.