ONLINESTUDIES

2 Környezetmenedzsment Tanfolyam Online Tanfolyam Megteintése

Egyének folytassa az online tanfolyamok széles területen, több okból kifolyólag. Tanfolyam, amely feltárja egy adott témát egy nagyobb területen hasznos sok középiskolát végzettek, akik felfedezni a lehetséges karrier utak. Sok szakember is részt vesz ezen egységek egészítik ki az oktatás, a képzés és képesítések.

Mi egy online kurzus a környezeti menedzsment? Ez a kurzus egy tudományos alapú felmérés a jelenlegi környezetvédelmi kérdések és a fenntartható gazdálkodási gyakorlat a szem felé emberi, társadalmi és ökológiai állapotát. Ezek a témák lehetnek a levegő- és vízszennyezés, a biológiai sokféleség, a vízfelhasználás és a menedzsment, szabályozási stratégiák a környezetvédelmi és a kockázatértékelés.

Ez alatt természetesen magánszemélyek is szert számos létfontosságú tudományos és szakmai ismeretek.Amellett, hogy dolgozik a kritikus gondolkodás és a kommunikációs készség, a diákok megismerhetik triple-bottom-line könyvelés, a gazdaság a fenntarthatóság és a stratégiák felelős erőforrás-gazdálkodás, melyek hordozzák a hatalmas foglalkoztatási lehetőségeket.

A leendő hallgatók képesek lesznek megtalálni a széleskörű online kurzusok környezeti menedzsment. Azonban, regisztrációs díjak és a beiratkozási költségek drasztikusan változik az intézmények között. Ez egy jó ötlet, hogy lépjen kapcsolatba a felvételi részleg közvetlenül kap árakat információkat.

A kurzus a környezeti menedzsment egy kiváló módja az egyének számára a munka felé a különböző karrier célok területeken olyan széles körű, mint a mérnöki és fejlesztés, az ökológiai tudomány, a kormányzati politika és a közegészségügy.Sok egyén végül döntenek, hogy csatlakozzon a non-profit szervezetek és vállalkozói vállalatok, amelyek célja, hogy egyesítse a jó üzleti gyakorlat és a közösségi és a környezeti tudatosság. Azok, akik folytatják tanulmányaikat gyakran megy betöltésére ilyen globális ellátási menedzser, fenntarthatósági tanácsadó, logisztikai tiszt és még a kormányzati döntéshozók.

Távoktatási az online kurzusok lehetővé teszi a diákok változatos tudományos és szakmai célokat, hogy élesíteni a készségek és elmélyíteni tudásukat. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

2 Találatok Környezetmenedzsment Filter

Nebosh nemzetközi műszaki tanúsítvány olaj és a gáz az üzembiztonság

E-Careers
Tanfolyamok
<
Részidős
Angol
On-line

Elérése NEBOSH nemzetközi műszaki Certificate in Oil and Gas Üzembiztonság hogy magabiztosan dolgozni egy olyan iparágban, amely ismerten szükségük van a legjobb egészségügyi ...

Tovább

Nebosh nemzetközi érettségivel

E-Careers
Tanfolyamok
<
Részidős
Angol
On-line

Készüljön hogy a hivatalos vizsgálat válik ismerik világszerte, mint egy egészségügyi és biztonsági szakember a nemzetközi gyakorlatot e nemzetközi General Certificate Nemzeti ...

Tovább