ONLINESTUDIES

Online Környezetvédelmi tanulmányok Tanfolyamok Találd meg az Egyesült Királyságban 2021

Tanfolyamok egyedi egységek tanulmányt, amely lehet venni egyedül vagy sorozat osztályok koncentrálódik egy adott területen a tanulmány. Egyéni osztályok hossza változó, a költségek és a munkamenetek száma hetente.

A környezetismereti képzés célja, hogy megtaláljuk az energiahatékonyság növelésének módját, minimalizáljuk a környezetszennyezést, növeljük a környezettudatosságot és ösztönözzük az alternatív energiák használatát. A hallgatók számára a legfőbb, hogy megtanulják, miként oldhatnak meg különböző környezetvédelmi problémákat.  

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Online Környezetvédelmi tanulmányok Tanfolyamok az Egyesült Királyságban 2021

7 Találatok Környezetvédelmi tanulmányok, Egyesült Királyság Filter

Éghajlatváltozással szembeni ellenálló képesség és alkalmazkodás a vidéki utak tanfolyamához - Birminghami Egyetem

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
3 hetek
Angol
On-line

Tudja meg, hogy a tervezők és az útépítészek miként tudják kezelni az éghajlatváltozás és a szélsőséges időjárási hatásokat a vidéki utakon.

Tovább

2. szintű díj a fertőzések megelőzésében és ellenőrzésében

Riverside College Halton
Tanfolyamok
aug. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

A tanfolyam elvégzésével a tanulók jobban megismerik, hogyan lehet megelőzni és ellenőrizni a fertőzések terjedését a munkahelyen, ami kulcsfontosságú minden olyan vállalkozás ...

Tovább

A fenntartható jövő tanfolyamának környezeti kihívásainak kezelése - University of York

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
4 hetek
Angol
On-line

Fedezze fel, hogy a környezeti kutatások hogyan tudják reagálni a mai legfontosabb globális környezetvédelmi kérdésekre, és hogyan oldják meg azokat.

Tovább

Bushfires: Reagálás, megkönnyebbülés és rugalmasság tanfolyam - Newcastle-i Egyetem

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
3 hetek
Angol
On-line

Fedezze fel a stratégiákat a világ vezető elméi felkészülésével a felkészülés, a reagálás és a helyreállításra irányuló természeti katasztrófákra.

Tovább

Az éghajlatváltozás okai - Bergeni Egyetem

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
3 hetek
Angol
On-line

Ismerje meg az éghajlatváltozás mögött meghúzódó fizikai folyamatokat az egész világon, hogy jobban megértse az éghajlatváltozás okait.

Tovább

Ökológiai és vadvédelmi természetvédelmi tanfolyam - Leedsi Egyetem

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
2 hetek
Angol
On-line

Fedezze fel az ökológiát és tanulja meg, hogyan védhetjük meg a vadon élő állatokat, hogy megóvjuk a természetes világunkat.

Tovább

Klímaváltozás: Megoldások tanfolyam - Exeter Egyetem

FutureLearn
Tanfolyamok
<
Részidős
<
4 hetek
Angol
On-line

Fedezze fel az éghajlatváltozás lehetséges megoldásait és azok kapcsolatát az ENSZ fenntartható fejlődési céljaival.

Tovább