Filter
Tanfolyamok
Képzés Típusa: Minden

12 Spanyol Tanfolyam Online Tanfolyam Összes megtekintése

A képzési program egy olyan terület tanulmány arra összpontosít, hogy konkrét témák és készségek. Online tanfolyamok állnak rendelkezésre egész évben, és lehet használni ahhoz, hogy egy bizonyos fokú, de ők is jár, mint egy kiegészítő a diákok, akik szeretnék, hogy fokozzák a meglévő képesítési.
Mi egy online tanfolyam spanyol? Online spanyol nyelvtanfolyamok, hogy a diákok a lehetőséget, hogy vizsgálja meg egy új nyelvet vizsgálva alapvető szókincs, a mondat szerkezete és a kiejtés. A diákok is megtalálja osztályok sebesség spanyol vagy regisztrációhoz magánórák. Egyes kurzusok még ásni konkrét nyelvjárások félreértelmezés elkerülése és javítja a nemzetközi kommunikáció. További témák lehetnek a nyelvészet, a csoportos oktatás vagy az eredete a kulturális értelemben.
Online diákok megtanulják, hogyan kell beszélni spanyol gyakorló szóbeli és írásbeli készség. A szükséges munka mennyiségének, hogy folyékonyan spanyolul jelzi természetes képes megtartani információk alkalmazása mellett, hogy valós helyzetekben.Ez hasznos lehet az üzleti tárgyalások, illetve esettanulmányok, hogy sor kerül egy nemzetközi szinten.

Spanyol beszélik sok más országban, így az online kurzusok egy népszerű lehetőség a diákok számára, akik élnek a távoli helyeken és azok, akik közel laknak egy egyetemi campus. Az ára beiratkozási általában attól függ, milyen iskolába úgy dönt, hogy részt vegyen a tanfolyam időtartama.
Az online kurzus spanyol vezethet munkalehetőségek szinte minden területen. Például, a diákok, akik a természetes képességét, hogy tanítani segíthet másoknak megtanulni spanyolul. Azok számára, akik szeretnének élni vagy dolgozni egy másik országban, spanyol is nyújt kommunikációs eszköz, amely bővíti a diákok lehetőséget az elhelyezkedésre. A legtöbb iparágban, kétnyelvű alkalmazottak is tekinthető értékesnek, különösen, amikor a marketing, az egészségügyi ellátás és az adminisztráció.
Az alkalmazkodóképesség online kurzusok alapján általában könnyen diákoknak elvégezni az oktatási célokat. Továbbá a hozzáférhetősége tananyag teszi a tanulást sokkal kényelmesebb a diákok minden korosztály és háttérrel. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

12 Results in Spanyol

Preply

Találkoztál már arról, hogy folyékonyan beszéled a spanyol nyelvet? Interaktív platformunk tudja, hogyan valósíthatja meg álmait, és segíthet a nyelvi célok elérésében. A ... [+]

Találkoztál már arról, hogy folyékonyan beszéled a spanyol nyelvet? Interaktív platformunk tudja, hogyan valósíthatja meg álmait, és segíthet a nyelvi célok elérésében. A Preply .com évek óta szakképzett segítséget nyújt a diákoknak a világ minden tájáról.

Nemzetközileg tanúsított oktatót keres? Nem probléma. Itt honlapunkon böngészhetsz a legjobb spanyol tanárok alapjáról, áttekintheted a profiljaidat, és bérelhetsz egyet a legjobban. Több ezer tanult már úgy találta, hogy az online tanulás kényelmes, gyors és költséghatékony módja annak, hogy jobban megragadja a nyelvet.

Szeretne leküzdeni az idegen nyelven való félelemtől való félelmet? Ha igen, akkor platformunk biztosan hasznos lesz. Csak ütemezze az első online leckét azzal a tanárral, aki a leginkább megfelel Önnek, és izgalmas utazást kezd a spanyol nyelvtan, szókincs és kiejtés világába.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Brookline
September 2019
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Eureka School of Spanish Language

Vannak tanfolyamok minden szinten a spanyol, a kezdő szinttől a legfejlettebb szinten. ... [+]

Ajánlott osztályok azoknak a hallgatóknak, akiknek nincs sok ideje, és nem tudnak szemtől-szembe osztályba járni.

Ajánlott osztályok azoknak a hallgatóknak, akiknek nincs sok ideje, és nem tudnak szemtől-szembe osztályba járni. Vannak tanfolyamok minden szinten a spanyol, a kezdő szinttől a legfejlettebb szinten.

A kurzusokat azok számára tervezték, akik szeretnék megtanulni vagy javítani a spanyol nyelvüket otthonuktól, mivel az internetkapcsolat és a Skype telepítése szükséges az órákon való részvételhez.

[-]
Spanyolország Madrid
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Distance Learning Centre

A cél a spanyol A szintű képzés célja, hogy elősegítse a megszerzése négy alapvető készségek: hallgat, beszéd, olvasás és írás a spanyol nyelvet. Teszi ezt egy szerkezet ... [+]

A cél a spanyol A szintű képzés célja, hogy elősegítse a megszerzése négy alapvető készségek: hallgat, beszéd, olvasás és írás a spanyol nyelvet. Teszi ezt egy szerkezet öt szakaszból áll.

Ez egy szintű képzés kiterjed az új Edexcel lineáris tananyag célja vizsgák május / június 2018 vagy későbbi években.

A tantárgy keretében a következő 8 egység:

1. Egység: La Evolucion de la Sociedad Española 2. Egység: La cultura política y ARTISTICA en el mundo de Habla Hispana 3. Egység: Irodalom választás: Bodas de sangre által Lorca 4. egység: AS Listening, Reading és fordítás 5. egység: La inmigración y la Sociedad Española multikulturális 6. egység: La dictadura franquista y la Transición la Democracia Unit 7: Irodalom választás: Cronica de una muerte Anunciada által Gabriel García Márquez 8 egység: A-szintű szövegértés, olvasás és fordítás ... [-]
Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
700 óra
On-line
Bővebben magyarul
BRIC Language Systems

A szakértők egyetértenek abban, tanulás spanyol előnyös, amikor a növekvő üzleti határtól délre. Óriásvállalatok nem sikerült nemzetközileg, mert nem értik a helyi kultú ... [+]

A szakértők egyetértenek abban, tanulás spanyol előnyös, amikor a növekvő üzleti határtól délre. Óriásvállalatok nem sikerült nemzetközileg, mert nem értik a helyi kultúrát. Ha azt szeretnénk, hogy sikeres Latin-Amerikában meg kell beszélni a nyelvet, és megérteni a kultúrát.

Hagyja, hogy a spanyol nyelvi képzés szakértők BRIC Nyelv Systems segítségével sikerül a nemzetközi törekvések kihasználva üzleti fókuszú spanyol nyelvtanfolyamok és szolgáltatásokat.

BRIC Tanfolyamok Feature:

Anyanyelvi tanárok élő hely Egyedi képzések minden vállalat kulturális képzés Learning rendszer minden nyelven üzleti fókusz Valós helyszíneken, vállalkozások, expat klubok ... [-]
Amerikai Egyesült Államok New York
September 2019
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
BRIC Language Systems

Szeretnéd megtanulni spanyolul beszélni folyékonyan? Iratkozzon fel egy ingyenes próba ma és spanyol szakértők fogja meghatározni a legjobb szintet az Ön számára az Ön je ... [+]

Szeretnéd megtanulni spanyolul beszélni folyékonyan? Iratkozzon fel egy ingyenes próba ma és spanyol szakértők fogja meghatározni a legjobb szintet az Ön számára az Ön jelenlegi spanyol ajkú és beszédértés. Mindent kínálunk kezdőtől a haladó szinten spanyol tanfolyamok. Miután elvégezte az ingyenes próbaidőszak, kapsz választani, hogy hány osztályt szeretne vásárolni.

Csoport opciók

BRIC-1-on-1 óra, hogy a leginkább személyes figyelmet és a szabadság, hogy megtanulják a saját tempójában. Egyéni csoportos órák lehetőséget kínálnak a családok, barátok, és a kollégák, hogy együtt tanulnak megosztás az izgalom tanulás spanyol és a történelem és a kultúra Mexikóban. Nyílt Csoportos órák biztosítsák ugyanezt a lehetőséget, hogy megtanulják másokkal, miközben új emberekkel találkozni hasonló érdeklődésű. Open Group lehetővé teszi a hálózati lehetőségeket az emberek már üzleti Mexikóban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York
September 2019
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Of Course Learning

Ez természetesen magában foglalja társalgási spanyol, hogy tudod használni a mindennapi életben helyzetek, itthon és külföldi utazásaik során. Mielőtt a nyaralás idén biz ... [+]

Ez természetesen magában foglalja társalgási spanyol, hogy tudod használni a mindennapi életben helyzetek, itthon és külföldi utazásaik során.

Mielőtt a nyaralás idén bizalom kérve és következő irányokba, rendelés étel egy étteremben, utazás tömegközlekedéssel. Ne aggódj fizet a megfelelő összeget a dolgokat, vagy a foglalás a szállodai szobában.

Először a tanfolyam lefedi a legfontosabb, célzott szókincs és követni fogja életben beszélgetések két vagy több spanyol beszél. Akkor lesz képes, hogy teszteljék a saját képességeit spanyol moduláris értékeléseket és gyakorlat ideje videók.

Highlights Kiterjed a leggyakrabb... [-]
Amerikai Egyesült Államok USA Online Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
FutureLearn

Megtanulhatja, hogyan kérhet útmutatást, vásároljon ruhát, és rendeljen ételt és italokat a hatodik spanyol kezdőknek. ... [+]

Ez az ingyenes online tanfolyam az utolsó a hat a spanyol kezdőknek program. Beszélni fog a nyelvvel, amire szüksége van:

beszéljünk arról, hol vannak a helyek; kérjen útmutatást; ruhák boltja; Rendeljen élelmiszereket és italokat.

Ismerje meg, hogyan menjen ki, vásároljon, enni és inni spanyolul A tanfolyam négy hete alatt meg fog tanulni néhány olyan kifejezést, amire szükséged lesz, ha útmutatást szeretne kérni, valamint a ruhákkal és élelmiszerekkel kapcsolatos szókincseket , így a következő alkalommal, amikor egy spanyolul beszélő országba látogat, élvezheti a vásárlást.

Tapasokról, pinchókról és raciones-ről tudni fognak, és képesek lesznek megérteni egy spanyol menüt, és megismerkednek Valencia gyönyörű városában, Spanyolországban. Azt is megtanulod használni, hogy feltétlenül adjon útmutatást.... [-]

Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
4 hetek
On-line
Bővebben magyarul
FutureLearn

A négy hét alatt a kurzus, akkor megtanulják a szókincs és kifejezések beszélni, hogy mit csinál egy normál napon, és megtanulják a jelen időt a rendszeres igék, valamint ... [+]

Ez természetesen része a spanyol kezdőknek program, amely lehetővé teszi, hogy megtanulják az alapvető spanyol és fedezze fel a spanyol nyelvű világban.

Ez az ingyenes online kurzus a harmadik hat a spanyol kezdőknek programot. Ez bemutatja, hogy a nyelv, amit kell:

Beszélje meg a mindennapi életben; Beszélni, hogy mit csinálsz minden nap és minden héten; Kérje el és mondd el az időt, és azt mondják, amikor a dolgok történnek; Beszélje szállítóeszköz; Beszélje munkaidő; Beszélje nyitási és zárási idők üzletek és vállalkozások számára. Írja le a szokásos napi spanyol

A négy hét alatt a kurzus, akkor megtanulják a szókincs és kifejezések beszélni, hogy mit csinál egy normál napon, és megtanulják a jelen időt a rendszeres igék, valamint néhány rendhagyó igék, mint például ir (menni), salir (elhagyni / kimenni) és venir (jönni). Azt is megtudjuk, hogy beszélni a dolgokat teszel gyakran.... [-]

Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Részidős oktatás
4 hetek
On-line
Bővebben magyarul
FutureLearn

Ismerje meg, hogyan írja le az emberek, és hogy mit viselnek, és beszélj a család és az otthon, a második spanyol kezdőknek persze. ... [+]

Miért csatlakozzon a tanfolyam?

Ez az ingyenes online kurzus második hat a spanyol kezdőknek programot. Ez bemutatja, hogy a nyelv, amit kell:

írja le az emberek, mind fizikailag, mind a személyiségük; beszélni, hogy mit hordanak (ruhák, kiegészítők és színek); beszélni a család; kérje az emberek elérhetőségeit (cím, telefonszám, e-mail); leírják az otthoni és a bútorok is; [-]
Egyesült Királyság UK Online
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
4 hetek
On-line
Bővebben magyarul
Cambridge Institute

A 2012 szeptemberében indított kurzusaink közé tartozik a nyelvtudás fejlesztése és a Cambridge-i Egyetem (KET, PET, FCE, CAE, BULATS) hivatalos vizsgálata által megkövet ... [+]

Ez az angol / spanyol tanfolyam lehetővé teszi, hogy a diákok a világ minden tájáról megismerjék a nyelvtan alapvető ismereteit és gyakorlatát.

Ez magában foglalja a négy nyelvtudást: olvasás, írás, beszéd és hallgatás szöveges, video és interaktív gyakorlatokon keresztül, amelyeket a rendszer automatikusan korrigál.

Ez a kurzus az online platformunkon keresztül történik, amely különböző témájú egységeket kínál különböző intenzitású és nehézségi szintekkel a hallgató angol nyelvtudásától függően.

A tanfolyam magában foglalja: tanítási és hallókészülékeket, hírlevelet, a legfontosabb angol vagy spanyol nyelvű honlapok linkjeit, valamint az összes szót és kifejezést lefordító szótár.... [-]

Spanyolország Madrid
September 2019
Nappali
3 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Lingoci

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillag ... [+]

Tanulj spanyolul gyorsan.

Élvezze az online spanyol osztályokat egy tapasztalt, natív oktatóval. Kövesse az egyéni igényeknek megfelelő tervet. A világ minden tájáról érkező diákok közül 4 csillaggal rendelkezünk.

Interaktív, személyre szabott

Gyorsan javíthatja a spanyol nyelvet a szinteddel, céljaival és érdeklődési területeivel összhangban. Megtanulhat online (Skype-on keresztül) egy dedikált oktatóval, kommunikálni és megosztani a tananyagokat, akárcsak egy tanteremben.

Tanulj bárhol és bármikor.

Időnként megtanulhatja, hogy tetszőleges helyen álljon. Haladó ütemezési technológiánk lehetővé teszi, hogy könnyedén lefoglalhassuk a leckéket. Akkor is hozzáadhatja őket közvetlenül az online naptárhoz, és e-maileket és SMS-emlékeztetőket kaphat, hogy segítsen megtartani Önt.... [-]

Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
Tico Lingo

Online spanyol tanfolyamok Tico Lingo professzorral Tanuljon és tanuljon spanyolul online egy helyi Costa Ricán spanyol professzorral a Tico Lingo . Állítsa be saját mene ... [+]

Online spanyol osztályok Tico Lingo professzorral

Tanuljon és tanuljon spanyolul online egy helyi Costa Ricán spanyol professzorral a Tico Lingo . Állítsa be saját menetrendjét, és tanulmányozza a leginkább érdeklő témákat. Jelentkezzen be egy merülő program előtt vagy után, és 15% kedvezményt kap az online osztályokon!

Óránkénti költség: $ 23 / óra

Csatlakozzon a Skype-on élő spanyol professzorral Costa RicábólÁllítsa be saját ütemezését (ajánlott 1 órás órák)15% -os kedvezményt kap egy merülő program regisztrálásával [-]
Costa Rica Heredia
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
1 óra
On-line
Bővebben magyarul