$close

Szűrők

Lásd a találatokat

2 Szervezés Tanfolyam Online Tanfolyam Tekintsd meg

A felsőoktatási kurzus egy olyan osztály, amely bizonyos szakterületeket tanít bizonyos területen. A kredit általában egy tanfolyam befejezésekor jön létre, amelyet rendszerint tartósan tanítanak. Speciális tanfolyamokra lehet szükség a különböző típusú végzettség megszerzéséhez. Mi a tanfolyam a szervezetben? Ez a tanulmányi terület a pszichológia egyes elveire öss… Tovább

A felsőoktatási kurzus egy olyan osztály, amely bizonyos szakterületeket tanít bizonyos területen. A kredit általában egy tanfolyam befejezésekor jön létre, amelyet rendszerint tartósan tanítanak. Speciális tanfolyamokra lehet szükség a különböző típusú végzettség megszerzéséhez.

Mi a tanfolyam a szervezetben? Ez a tanulmányi terület a pszichológia egyes elveire összpontosít, és azokat valós élethelyzetekre alkalmazza. Ez a fajta kurzus megvitatja az időgazdálkodási technikákat, és tájékoztatja a hallgatókat a munkacsoport létfontosságú elemeiről, például az etikáról és a konfliktusok megoldásáról. Gyakran azért tervezték a diákokat, hogy érdeklődjenek a másokkal való együttmûködés iránt, hiszen mind a személyes vezetõi készségeket, mind a csoportirányítási képességeket taníthatja.

A szervezeti tanfolyamon megtanult személyes irányítási technikák számos helyzetben alkalmazhatók, így segítve a hallgatókat abban, hogy jobban megfeleljenek a mindennapi törekvéseknek. A vezetői készségek ismerete segítheti a nyílt vezetési lehetőségeket a munkahelyen, és a motivációs stratégiák megértése fokozhatja a hallgató azon képességét, hogy együttműködjön egy csapatban.

A kurzus költsége változhat. Lehet, hogy magasabb vagy alacsonyabb az olyan tényezők függvényében, mint például az iskola helyszíne, a tanfolyam időtartama, a tanulói díjak stb.

A szervezeti tanfolyam potenciálisan felkészíthet egy diákra számos karriert. A megszerzett vezetői és problémamegoldó készségek lehetõvé teszik a hallgatók számára, hogy jobban megfeleljenek a magasabb vezetõi pozícióknak egy vállalkozásban, például egy vállalat vezérigazgatójaként. Speciális szervezeti programok is léteznek, amelyek olyan karriereket kínálnak, mint az emberi erőforrás menedzser vagy az egészségügyi adminisztrátor. Lényegében az a személy, aki egy vállalatnál vagy üzletnél vezető pozíciót szeretne szerezni, valószínűleg profitálni fog a szervezeti tanfolyamon.

A szervezeti tanfolyamok a világ számos iskolájában rendelkezésre állnak. A programfókuszok változhatnak az intézmények között, hogy megfeleljenek a különböző diákok érdekeinek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Javasolt Legfrissebb Cím
  • Javasolt
  • Legfrissebb
  • Cím
Saïd Business School, University of Oxford
Oxford, Egyesült Királyság

Fejlessze szervezeti stratégiáját a gyorsan változó világban

Fejlessze szervezeti stratégiáját a gyorsan változó világban -
Tanfolyamok
Részidős
7 hetek
Angol
On-line
 
Management Development Centre International (MDCI)
Manama, Bahrein

Ez a kurzus intenzív bevezetést nyújt be az igazgatóság szerepébe, valamint teszteli és fejleszti az eredményesség képességeit. Hasznos a meglévő és az új igazgatók, valamint ... +

Ez a kurzus intenzív bevezetést nyújt be az igazgatóság szerepébe, valamint teszteli és fejleszti az eredményesség képességeit. Hasznos a meglévő és az új igazgatók, valamint a nem ügyvezető igazgatók számára. -
Tanfolyamok
Részidős
3 napok
Angol
On-line