ONLINESTUDIES

Online Törvényszéki tudomány Tanfolyamok Megtekintés az Egyesült Királyságban 2020

Figyelembe egyes tanfolyamok segítségével a diákok folytatják a hosszú távú célok nélkül zárt be egy hivatalos tanulmányok. Ez a rugalmasság teszi a jobb illeszkedés a karrier és a családi kötelezettségek, ugyanakkor lehetővé teszi az egyének, hogy folytassák a célokat.

A törvényszéki tudomány tanulmányozása magában foglalhatja a biológiát, a kémiai tudományt, a számítástechnikát és számos más témát, valamint azt, hogy az egyes tantárgyak hogyan kapcsolódnak a büntetőjogi és a polgári joghoz. Ez a fajta program kiváló azok számára, akik meg akarják tanulni a gyakran félreértett területet a bűnüldözés.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Törvényszéki tudomány Tanfolyamok az Egyesült Királyságban 2020

2 Találatok Törvényszéki tudomány, Egyesült Királyság, Távoktatás Filter

International Career Institute
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
Angol
On-line

Tovább

Forensic Science Diploma Course

Harley Oxford
Tanfolyamok
<
Nappali
<
Részidős
<
15 órák
Angol
On-line

Whether you are thinking about learning forensic science as a hobby or you have an interest in working as a forensic scientist and want to boost your career to the next level, ...

Tovább