Online Technológiai tanulmányok Tanfolyamok Megtekintése Németországban 2020

Figyelembe egyes tanfolyamok segítségével a diákok folytatják a hosszú távú célok nélkül zárt be egy hivatalos tanulmányok. Ez a rugalmasság teszi a jobb illeszkedés a karrier és a családi kötelezettségek, ugyanakkor lehetővé teszi az egyének, hogy folytassák a célokat.A technológia a különböző termékek és szolgáltatások előállításához használt folyamatok ö… Tovább

Figyelembe egyes tanfolyamok segítségével a diákok folytatják a hosszú távú célok nélkül zárt be egy hivatalos tanulmányok. Ez a rugalmasság teszi a jobb illeszkedés a karrier és a családi kötelezettségek, ugyanakkor lehetővé teszi az egyének, hogy folytassák a célokat.

A technológia a különböző termékek és szolgáltatások előállításához használt folyamatok összessége. A technológiai ismeretek kiterjednek tehát a gépekbe és különböző berendezésekbe ágyazott folyamatok tulajdonságaira.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Kérj Információt A Legjobb Online Technológiai tanulmányok Tanfolyamok Németországban 2020

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
IUBH Fernstudium
Bad Honnef, Németország

A Zertifikatslehrgang IT Business Administration / -in IUBH segítségével mindössze három félév kiváló képzési vagy átképzési egyetemi szinten.

A Zertifikatslehrgang IT Business Administration / -in IUBH segítségével mindössze három félév kiváló képzési vagy átképzési egyetemi szinten. -
Tanfolyamok
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
Német
On-line