Tanuljon angolul - Online program

Általános információk

Program leírás

Bonyodalmak az angol nyelvvel? A kiejtése sok kívánnivalót hagy maga után? Honlapunkon gyorsan megtalálhatja a professzionális tanárokat, hogy segítsen Önnek a tanulmányi folyamatban, és segítsen a nyelv jobb megértésében. Interaktív platformként a Preply .com párbeszédet a világ minden tájáról a professzionális oktatókkal a Skype-on keresztül. Minden online tanfolyamot testreszabott a tudásszint és a menetrend szerint.

Cégünk könnyedén működött együtt a legjobb oktatókkal, akik anyanyelvű angol nyelvűek, éveken át tartó tanítási tapasztalattal. Ügyfél-orientált megközelítéssel széleskörű szakértői bázist hoztunk létre. Emellett kényelmes ütemezőeszközt használunk, amely lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt tökéletes oktatót találjon. Hogy tudod ezt megcsinálni? Ha folyamatosan szeretne nyelvtudni, több mint 2500 tanárt böngészhet online, megtekintheti profiljaikat és visszajelzéseit a többi felhasználóval, hogy először foglaljon le az előnyben részesített szakemberrel.

Kezelje bölcsen az idejét - válaszd az angol nyelvórákat online

Miért a platformunk a legjobb nyelvi készség fejlesztése? Megbízható, kényelmes és biztonságos! Adunk lehetőséget a diákoknak arra, hogy csak olyan háttérrel ellenőrzött oktatókkal működjenek együtt, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az angol nyelvtanulásban. Válassza ki a szükséges keresőszűrőket, hogy felvehessen egy tanárat a szint, ütemezés és az ár preferenciák szerint. Találjon olyan szakértőt, aki a legjobban megfelel? Ebben az esetben nézze meg, milyen a naptár, és foglalja le az első leckét.

Íme, amit ügyfeleinknek kínálunk:

  • Intenzív órák anyanyelvi angolul beszélővel. A cégünk számára alapvető személyes megközelítésnek köszönhetően a Skype szakképzett tanárával testreszabott oktatói foglalkozik. Az elméleten kívül az előnyben részesített oktató az Ön igényeinek megfelelően elvégzi a gyakorlati feladatokat.
  • Kényelmes ütemezés. Az online angol osztályok bárhol és bármikor elérhetők. Nem kell pazarolni a drága időt a forgalomban, mivel otthoni kényelméből tanulmányozhat oktatókkal.
  • A leckék csomagjai megfizethető áron. A bázisunk minden szakembere óránkénti fizetési gyakorisággal tanít angolul. Az ár függ számos tényezőtől, mint például az oktatói képesítés, a szakmai tapasztalat éve és a kívánt program típusa. A kiválasztott szakértővel folytatott első leckék után képes lesz egy csomagot készíteni.

Az online kurzusok nagy része a tankönyvek virtuális változata. Ezenkívül a tanulóknak a szokásos leckéket biztosítják és angolul tanítják minden egyes hallgató tanulmányi igényeitől függetlenül. De a Preply .com másképp működik. Minden csapatunk online angol tanára minden erőszakot és gyengeséget felkészít.

Válassza ki az első osztályú oktatókat a tanulmányok sikeréhez

Az egy-egy beszélgetés angol anyanyelvű szakemberrel egy biztos módja annak, hogy javítsa a nyelvtudását és leküzdje a beszédtől való félelmet. Ne habozzon profi oktatót keresni és megvásárolni az első osztályait online tanárral! A szakembereinkkel folytatott tanulás egyszerű és rendkívül hatékony.

Ami még fontosabb, cégünk garantálja a 100% -os pénzösszeget, ha nem vagy elégedett a kiválasztott oktatóval. Szeretne több információt kapni platformunkról? A barátságos támogatói csapatunkat a weboldalon vagy az e-mail üzenetek fórumán keresztül is megteheti.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which gi ... Tovább

Learn anything faster with the world’s best one-on-one online tutors with Preply. Preply is a platform for anyone who wants to improve/gain knowledge in any subject. We provide online lessons which give people from distant places and small towns an opportunity to take courses they want and master any subject. You can take classes in over 27 language courses, academic subjects (Math, Chemistry, Economics, Psychology etc), programming courses (JAVA, HTML, PHP, CSS etc) and Hobbies (Music, Arts etc). Kevesebb