Read the Official Description

Kezelése egy kiskereskedelmi egység jár különleges képességekkel. Ahhoz, hogy rendelkezik ilyen, beiratkozik ICI kiskereskedelmi kezelése során. A kurzus használ technikák által alkalmazott sikeres kiskereskedők. Ezen felül, mivel akkor kell venni távoktatás útján, élvezheti a kényelmet tanul a saját tempójában és helyét.

Tanfolyam ismertetése

Fejlesztése és elismerése készségek

Tartalmazza órák: (1) A végrehajtási személyzet képzése és (2) felmérése munkahelyi kompetenciák vezető és irányító emberek

Az emberi erőforrások kezelése

Tartalmaz: (1) a biztonságos munkakörnyezet, (2) adminisztrálása humánpolitika, valamint (3) toborzása és kiválasztása Személyzet

Irányító pénzügyi FORRÁSOK

Store Operations

Tartalmaz: (1) Az ellenőrzési áruház biztonsági / veszteség és a (2) Controlling leltár

értékesítés

Tartalmaz: (1) ügyvezető árut és tárolni műveleteket és (2) Irányító értékesítési és szolgáltató

Karrier kilátások

A kiskereskedelmi menedzsment számára kínál dinamikus pályára az egyének rendelkeznek a megfelelő képesítéssel. egy ICI Retail Management oktatás, Ha lehet egy kiskereskedelmi vevő, kiskereskedelmi vezetője, értékesítési menedzser, áru menedzser, vagy Operations Manager a különböző vállalkozások számára. Legyen kiskereskedelmi vállalkozó, és élvezze a jövedelmező karrier, amely mind a nyereséges és izgalmas!

Nincs hiány a lehetőségek számára kiskereskedelmi menedzsment diplomások, mert garantáltan jártasnak létrehozó, irányító, valamint egy kiskereskedelmi üzlet. Akár méregette, hogy csatlakozzon egy szerény helyi kiskereskedő tapasztalatszerzés vagy karriert építeni egy jól ismert nemzeti kiskereskedő, akkor soha nem megy rossz az ICI versenyképes kiskereskedelmi programot.

Program taught in:
Angol
International Career Institute

See 47 more programs offered by International Career Institute »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
25 GBP
€ 28, vagy 49 $ hetente kamatmentes.
Deadline
Contact school
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Contact school
Application deadline
Contact school

Open Enrollment

Location
Application deadline
Contact school
End Date
Contact school