Read the Official Description

Természettudományok Bachelor of Human Sciences

A humán tudományok alapképzését olyan hallgatók számára tervezték, akik a humán tudományok kollégiumán belül több tanulmányi területet kívánnak folytatni. Rugalmasságot biztosít a diákoknak, hogy felfedezzék az érdeklődésre számot tartó területeket, a karrier-célok felé haladjanak, vagy felkészüljenek a végzős vagy szakmai tanulmányokra. A hallgatóknak három koncentrációs területet kell kiválasztaniuk, amelyek tartalmukhoz hasonlóak a kiskorúak számára.

Minden egyes koncentráció legalább 18 féléves órát tartalmaz, összesen 54 óra alatt. Két koncentrációnak kell lennie a Humán Tudományok Kollégiumában, és kiválasztható a függőségi rendellenességekből és helyreállítási vizsgálatokból; ruházati tervezés és gyártás; a közösség, a család és a függőség tudományai; az emberi fejlődés és a családi tanulmányok; belsőépítészet; táplálkozási tudományok; személyes pénzügyi tervezés; étterem, szálloda és intézményi menedzsment; kiskereskedelmi irányítás; a személyes pénzügyek, az ifjúsági fejlesztés, valamint a családi és fogyasztói tudományok kiterjesztése.

A hallgatóknak az egyetem és a Humán Tudományok Kollégiuma által megkövetelt alapképzést is teljes egészében 120 szemeszteróra kell elvégezniük.

program áttekintés

  • 120 óra hitel
  • A tanfolyam elsősorban online. Egyes kurzusokat, például a laboratóriumi tudományokat nem lehet online tanítani, és szembe kell nézni egy olyan kollégiumon vagy egyetemen, amely az Ön területén van.
  • Előfeltétel: középiskolai diploma vagy GED
  • A hallgatók nem kötelesek beiratkozni egy bizonyos számú kurzusra minden félévben, így a befejezési idő személyenként változik.
  • A féléves tanfolyamok a Texas Tech University Academic Calendar-jával futnak. Az új hallgatók a négy évfolyam bármelyikének kezdetén jelentkezhetnek.

Pályázati folyamat

Bár nincs pályázati határidő, a potenciális diákokat arra ösztönzik, hogy nyújtsanak be minden pályázati anyagot legalább három hónappal a tervezett kezdeti beiratkozás előtt.

1. Jelentkezzen Texas Tech Egyetemre, vagy akár egy elsődleges gimnázium vagy egy egyetemi átutalás.

  • A jelentkezési díj 75 dollár amerikai diákoknak és 125 dollár a nemzetközi pályázóknak.
  • A jelentkezésen kívül be kell nyújtania az ACT vagy a SAT pontszámokat, valamint egy hivatalos középiskolai átiratot, amely az osztály rangja.

2. Jelentkezzen pénzügyi támogatásra és / vagy ösztöndíjakra.

  • A pénzügyi támogatás teljes munkaidőben történő beiratkozás és több más jogosultsági követelmény alapján történik. Az őszi és tavaszi féléves órák 12 órájában beiratkozott órái meghatározzák az Ön féléves beiskolázási státusát, és ennek megfelelően a pénzügyi támogatást folyósítják. A teljes munkaidõnél kevesebbet is jelenthet a támogatás csökkentése.

3. Az elfogadás után tanácsadói feladatot kapnak annak biztosítására, hogy Ön folyamatosan haladjon a fokig. Ha elutasító levelet kap, lehetőség nyílik újraértékelési kérelem benyújtására, ha a teljesítmény javul.

  • A Texas Tech University értesíti Önt az alkalmazás állapotáról a Raiderlink Alkalmazások lapjának frissítésével.

Tanterv

Humán tudományok BS-jének tanterve

A fokozathoz szükséges összes óra: 120

Azok a hallgatók, akik a 2012-2013-as évek előtti katalógusban végzettek, meg kell felelniük a magtechnikai és az alkalmazott tudomány követelményeinek.

* Válasszon az alapvető tantervi követelmények közül.

Válasszon az ADRS 2310, HDFS 2322, PFP 3301, NS 1325 típusok közül.

‡ Előfeltételek és korlátozások érvényesek.

Program taught in:
Angol
Texas Tech University Worldwide eLearning

See 65 more programs offered by Texas Tech University Worldwide eLearning »

Last updated April 24, 2018
This course is On-line
Start Date
Június 2019
Július 2019
Duration
120 Óra
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
Június 2019
Application deadline
Start Date
Július 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

Június 2019

Július 2019

aug. 2019

jan. 2020