Tervezés bemutatóterem és kirakatok

Általános információk

Program leírás

On-line képzés.

Testreszabott időpontját és időtartamát.

20 órán át. 2 csapat.

Költség: 90 € rendes regisztráció. 60 € egyetemi hallgatók.

A kúra befejezése után a hivatalos diploma által kiadott, a University of Salamanca fogják szállítani. Ez nyitott mindenféle emberek természetesen nincsenek előfeltételei nem szükséges. A beiratkozás a rendkívüli természetesen akkor lesz képes elérni a Studium platform tájékoztatni fogják egyszer beiratkozott leghozzáférhetőbbek letöltési és feltöltési témák gyakorlatokat.

A rendkívüli Persze, fejlődött az videókat. Miután több téma egy gyakorlat, hogy fogják elvégezni, és mászni a digitális platformra Studium University, annak érdekében, hogy a kérdések érteni kell javasolni.

Végül ez ad minden tanulónak egy részvételi oklevelet. Mivel egy online tanfolyam napok és idők rugalmas képzési, minden hallgató alkalmazkodjon az Ön igényeinek.

bemutatóterem

PROGRAM:

  • Üdvözlő üzenetet.
  • Üzletek és vizuális merchandising: Definition vizuális merchandising. Meghatározása branding, evolúció és elveket. Mutassa hasznosság, magára a figyelmet, kialakításának szükségességét.
  • Exercise javasolt.
  • Kirakatrendezés és bemutatóterem I: Mi a design ablakok és bemutatóterem és igény. Típusú ablakok és bemutatóterem.
  • Kirakatrendezés és bemutatóterem II: Az ötlet fejlesztése és értelmezési problémákat. Elemzés üzletek és kirakatok
  • Műszaki jellemzők I: rendszerekről. Összetétele. Színes. Lighting. Közgyűlés. Anyagokat. Jeladás.
  • Műszaki jellemzők II: A belső tér a boltban. Közötti párbeszéd bemutatóterem és kirakatban. Kiállítók, falrendszerek. eladó tételeket. Menetrend, a munka tervezése.
  • Showroom: Szakmai tapasztalat.
  • Escaparatismo: Szakmai tapasztalat.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Nuestra metodología académica presencial y online se basa sobre 3 puntos fundamentales: formación personalizada, enseñanza práctica y cercanía del profesorado.

Nuestra metodología académica presencial y online se basa sobre 3 puntos fundamentales: formación personalizada, enseñanza práctica y cercanía del profesorado. Kevesebb