Tervező Mester

Általános információk

Program leírás

Mi vagyunk az Egyesült Királyságban működő online oktatási szolgáltató, amely világszerte elérhető 3 különböző nyelven.

Miért van egy mesterképzés a tervezésben?


Egy komplex és versenyképes környezetben, amint az egyik vállalat jelenleg integrálódik, a tervezés fontos verseny- és stratégiai előnyré vált, mivel innovációt és differenciálást biztosít.

London School Of Design And Marketing bemutatja az alkalmat arra, hogy a szakembereket több tervezési terület szakértőjévé alakítsák át alapvető, kritikus és eljárási készségeik fejlesztésével, nem csak a vállalati valóság megértésében, hanem az értékelési folyamat Teremtés.

Az LSDM MA Designja kizárólag online, angol, spanyol és portugál nyelven érhető el.

London School Of Design And Marketing

Ahol a Passion foglalkozásúvá válik


A TANFOLYAM ÁTTEKINTÉSE


Bevezetés

Mesterképzésünk a szellemi támogatásra összpontosít, amely javítja a tervezés megértését és a vállalatokkal és a szakmai iparággal fenntartott kapcsolatait. Tanfolyamunk kizárólag online, és három fő szakterületre összpontosít: kommunikációs tervezés, interaktív tervezés és terméktervezés.


Tanulási készségek

Az LSDM diákjai reflexív, analitikus és értékelő megközelítést fognak alkalmazni a tervezéshez, így jobban megérthetik a tervezés, az ipar és a kereskedelmi szektor közötti dinamikus kapcsolatokat. Tanulási tervünk a valóságot elnyeli, fejlett, szakosodott, művészi, tudományos és vállalkozói ismereteket nyújtva, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a jövőben folytassák a karrierjét.


Tanári kar

Oktatóink képzett, tapasztalt és elismert oktatókból állnak. A doktori szintű egyetemi diploma mellett jól megalapozott szakmai karriereket mutat be, összekötve az akadémiai komponenst a munkaerőpiaccal.


Oktatóközpont

Az LSDM tanulóit hetente felügyelik egy olyan oktatóközponton keresztül, amely a Design szakosított oktatói csapatából áll, mesterképzéssel és több éves bizonyított tapasztalattal. Tutorközpontunk angol, spanyol és portugál nyelven is elérhető.


Célok és szakemberek üzletei

A mesterképzés a mûvészek, szakemberek, mûvészek vagy szabadúszók körében törekszik a reklámozásra (művészeti vezetõk, producerek vagy tervezõk), látványtervezésre, kommunikációtervezésre, grafikai tervezésre és interaktív tervezésre (tervezõk, producerek, csapatvezetõk , művészeti rendezők vagy kreatív rendezők).


BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK


A pályázók pályázhatnak a mi Master's degree Design a következő alkalmazási lehetőségek:

Bachelor diplomáson keresztül: a felsőoktatásban (3 év) a származási országban, jogilag kiállított bizonyítvánnyal igazolva. Ez az oklevél az Ön által kiválasztott területen vagy a kapcsolódó kurzuson legyen.


A munkatapasztalat révén: Megfelelő munkatapasztalat, amely megmutatja, hogy képes-e megtervezni a mesterképzést. Ez az LSDM jóváhagyásától függ, a tanuló alapfokú oktatásának, képzésének és projekt tapasztalatának affinitása és relevanciája alapján. A jelölt felkérést kap, hogy bemutasson egy portfóliót, amely bemutatja a Designban szerzett munkatapasztalatait.


A speciális igényű diákok is alkalmazhatók. Elemzésre kerül sor a hallgató és a diák gondozásáért felelős személy minden egyes eset konkrét szükségleteiről.

Vezető hallgatók is pályázhatnak. A szakmai pályafutását elemezni fogják, mint a munkatapasztalatokon alapuló pályázatok esetében.


SZERKEZET


A Master in Design 100% -ban online, a diákok elérhetőségének megfelelő tanulásra tervezték, rögzített menetrend nélkül. Más szavakkal, az LSDM diákjai meghatározhatják, hogy mikor és hol férhetnek hozzá a tartalomhoz. Csak a végleges feladatokat és konkrét előadásokat rögzítjük egy meghatározott menetrend szerint, amelyet időben tájékoztatnak az LSDM diákjainak.

Körülbelül 12 hónap múlva befejezi a Design Master programját, amelyet az Egyesült Királyság egyik legkiválóbb szakosodott egyetemének (UCA) akkreditált, a saját nyelvén tanított, anélkül, hogy elhagyná házát.


A tanfolyamon használt tanítási és tanulási módszerek:

  • Tanult angolul, spanyolul és portugálul.
  • 5 egység és egy végső projekt;
  • Az egység tartalma aszinkron és heti témákkal rendeződik;
  • A tartalmat bármikor és bármikor elérheti;
  • Oktatóközpontunk támogató és interakciós eszközként működik hallgatóink számára;
  • Online források (például előadások, szemináriumok és megbeszélések, oktatóanyagok és visszajelzések, fórumok megkönnyítése, online vitacsoportok és gyakorlati feladatok).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Tovább

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Kevesebb
London , Madrid , Porto + 2 Több Kevesebb