Vállalkozási alapismeretek

Harvard Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Vállalkozási alapismeretek

Harvard Business School

Mester egy bizonyított keret az új vállalkozások létrehozásához és finanszírozásához, a vállalkozói álmok valósággá tételéhez és a kezdők világának nyelvéhez.

Az Entrepreneurship Essentials bemutatja Önt a vállalkozói utazás, az ötlet megtalálásához, a piacon való tapadáshoz, tőkeemeléshez a vállalkozásához. Meg fog tanulni egy átfogó keretrendszert - Emberek, Lehetőség, Kontextus, Deal - a lehetőségek értékelése, az induló vállalkozások és a pénzügyi vállalkozások irányítása. Ez a keret tanított több ezer Harvard Business School MBA hallgatók az elmúlt 30 évben.

Az Entrepreneurship Essentials elmagyarázza, hogy a vállalkozók strukturált kísérleteket folytatnak az ötletek validálása és az üzleti stratégia finomítása érdekében. Be fog merülni azon számok mélyén, hogy a vállalkozók és a befektetők pénzügyi döntéseket hoznak az érték létrehozásában és a működésük növelésében. Függetlenül attól, hogy Ön jelenlegi vagy törekvő vállalkozó vagy valaki, aki meg kívánja érteni, hogyan épülnek fel a vállalkozások, el fog térni az Entrepreneurship Essentials-tól, képesek:

 • Határozza meg a lehetőséget
 • Értékelje az ötletet és értékelje a piacot
 • Értékelje a vállalkozói szellem kockázatát és előnyeit
 • Kísérleteket kihasználva érvényesítheti az ötletet, és finomíthatja üzleti stratégiáját
 • Fedezze fel azokat a kulcsfontosságú pénzügyi döntéseket, amelyeket a vállalkozóknak egy új vállalkozás korai szakaszában kell megtenniük
 • Ismerje meg a tőkebevonás folyamatát és hogyan beszélhet a befektetőkkel
 • Ismerje meg a sikeres vállalkozókat és vezető kockázatitőke-befektetőket, valamint társaikat

Pályaépítés

A vállalkozói tevékenység alapjait körülbelül 20 órás, négyhetes időtartamú anyag szállítja, rugalmas programszerkezettel. Nincs idő megadva a bejelentkezéshez. A tanfolyamot a saját idejében töltheti le, a rendszeres határidők betartása mellett. Minden tananyagot az innovatív HBX online platformon keresztül szállítanak.

A HBX Tanulási Modell a Harvard Business School esettanulmánya köré szerveződik, amelyben interjúkat készít az üzleti vezetőkről és a világ minden tájáról érkező vállalatok vezetőiről, akik nyíltan megvitassák a kihívásokat, vagy azokkal az akadályokkal, amelyeket legyőztek. Arra kérjük, lépjen be a cipőjébe, és vegyen részt a társaival, hogy végigmenjenek ezeken a valós üzleti forgatókönyveken. Az Entrepreneurship Essentials ügyek főszereplői számos iparágból és vezető kockázatitőke-befektetőkből álló sikeres vállalkozókat képviselnek. Meg fog tanulni a John Osher sorozatgyártó vállalkozótól, aki sikeresen elindította számos fogyasztási cikket; Jennifer Hyman, a Rent the Runway vezérigazgatója, amely divatos ruhákat és kiegészítőket bérel; és Scott Cook, az Intuit alapítója, egy szoftverindítás, amely több milliárd dolláros vállalkozásra nőtt.

A programban szereplő témák a következők:

 • Bevezetés a vállalkozói szellembe
 • A lehetőség azonosítása és értékelése
 • Egy üzlet építése
 • Egy vállalkozás finanszírozása

A Vállalkozói Essentials résztvevői jogosultak a HBX és a Harvard Business School befejezéséről szóló tanúsítványra. A tanúsítvány megszerzéséhez sikeresen be kell fejeznie az összes tanfolyamot a megadott határidőkkel, és aktívan hozzá kell járulnia a dinamikus HBX tanulási közösséghez.

Kohorszpontok

2019. január

 • Hossz: 4 hét
 • A program időpontjai: 1/23/19 - 2/20/19
 • Költség: 950 $
 • Jelentkezési határidő: január 14

2019. április

 • Hossz: 4 hét
 • Program időpontja: 4/3/19 - 5/1/19
 • Költség: 950 $
 • Jelentkezési határidő: március 25

Ki részesülne?

Az Entrepreneurship Essentials olyan egyének számára készült, akik saját vállalkozásuk megkezdésével kezdik meg az első vállalkozókat, csak egy ötlet kezdetével (vagy vállalkozásuk korai szakaszában) vagy olyan egyénekkel, akik szeretnének belépni egy indulóhoz, akik meg akarják érteni az új üzletépítés folyamatát. Ez a kurzus olyan vállalkozásokra is kíváncsi, akik innovatív befektetésekre, valamint vállalkozói érdeklődésre számot tartó egyetemi hallgatók iránt érdeklődnek.

Az üzleti finanszírozás tanfolyamai olyan pénzügyi koncepciókat foglalnak magukban, mint a jelenérték és az opciós szerződések. A finanszírozás általános megértése nélküli résztvevők számára az opcionális háttértartalom biztosított.

Felvételi

Szabadon jelentkezhet, és a pályázatok áttekintése és elfogadása gördülékeny, ezért a korai alkalmazást ösztönözni kell. A sikeres pályázók bizonyítani fogják a vágyat, hogy hozzájáruljanak a dinamikus HBX tanulási közösséghez. Minden pályázónak 18 évesnek kell lennie, és angol nyelvtudással kell rendelkeznie.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Harvard Business School

Utoljára frissítve November 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
jan. 24, 2019
ápr. 4, 2019
Duration
Időtartam
4 hetek
Részidős
Price
ár
950 USD
Information
Deadline
jan. 15, 2019
for January start
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Cambridge, Massachusetts
Kezdet : jan. 24, 2019
Jelentkezési határidő jan. 15, 2019
for January start
A befejezés dátuma feb. 21, 2019
Kezdet : ápr. 4, 2019
Jelentkezési határidő márc. 26, 2019
for April start
A befejezés dátuma Május 2, 2019
Dates
jan. 24, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Cambridge, Massachusetts
Jelentkezési határidő jan. 15, 2019
for January start
A befejezés dátuma feb. 21, 2019
ápr. 4, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Cambridge, Massachusetts
Jelentkezési határidő márc. 26, 2019
for April start
A befejezés dátuma Május 2, 2019