Vállalkozói tréning

Joseph Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Vállalkozói tréning

Joseph Business School

JBS16741_VP_SPRING 2018-as osztályok a Caio Almeida-tól a Vimeo-on.

A JBS vállalkozói képzést kínál keresztény világnézetből; megtanuljuk, hogyan kell az üzleti tevékenységet Isten útja. Üzleti és vállalkozói programunk magában foglalja a gyakorlati tantervet, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megszerezzék a készségeket és gondolkodásmódot a saját vállalkozásuk működtetésében és üzleti vezetőként.

 • Bevándorlás - egy kilenc hónapos átfogó tanfolyam, amely üzleti koncepciókat tanít és hogyan alkalmazhatja gyorsan vállalkozói törekvésekre.
 • Támogatás - az SBDC központ helyszíni elérése, hogy üzleti tevékenységet folytasson; egyéni tanácsadás a JBS Advisorokkal.

Tananyagunk integrálja mind a gyakorlati üzleti, mind a bibliai elveket, hogy felkészítse a tanulókat arra, hogy átfogó üzleti tervet készítsenek és üzleti tevékenységüket az órákon való részvétel mellett indítsák el. A program végén befejező bizonyítványt adunk ki. Tananyagunk célja egy spirituális gondolkodásmód kialakítása a gazdálkodásért, a jövedelmezőségért és a gondolkodásért. Átfogó ismereteket nyújtunk az üzleti témákról, amelyek szükségesek a vállalkozás megvalósíthatóságának felméréséhez, megkezdéséhez, növekedéséhez és fenntartásához. A hallgatói visszajelzések és az iparági igények ösztönzik a tananyagunk innovációját.

Az imádság, a bibliai értékek és az üzleti koncepciók ötvözésének megközelítése biztosítja, hogy a diákok felkészültek arra, hogy vállalkozásaikat a királyság szabályainak segítségével elindítsák és működtethessék a növekedés és a jövedelmezőség irányában. Az iskola egyik egyedülálló szempontja az, hogy folyamatosan támogassa az egyes hallgatókat, hozzárendelve egy tanácsadót, hogy segítse őket a programon keresztül a sikeres befejezésig.

Minden osztály különbözik az oktatási módszerektől függően, de az intenzitás állandó, vagyis 110% -os erőfeszítést kell tennie, hogy lépést tartson a program követelményeivel. Online programunk aszinkron, de a diákok várhatóan legalább heti 1 napig jelentkeznek be az online környezetbe. Kiválaszthatja azt a napot és az időt, amikor az interneten szeretne bejelentkezni egy feladat elvégzéséhez, de a feladatok elvégzéséhez és a határidő ütemezésének megfelelően be kell nyújtania. Tanulási tapasztalatunk a diákközpontú, gyakorlatias és a következőket foglalja magában:

 • Üzleti készségek elsajátítása - az üzleti stratégia, a pénzügyi kimutatások, a marketing, a számvitel, a jogi formálás stb. Tanuló moduljainak mélysége. Az osztályok magukban foglalják a demonstrációkat és az aktuális gyakorlatot, amelyek az üzleti terv elkészítésével és a visszajelzésekkel végződő koncepciókat foglalják magukban a kurzus korrekciója érdekében.
 • Bemutató tréning - a hallgatók a hatékony üzleti prezentációk megtételére tanítanak, és filmezik, hogy dokumentálják az új készségek alkalmazását és visszacsatolásokat.
 • Lágy készségfejlesztés - folyamatos párbeszéd a hálózatépítésről és a kapcsolattartás fejlesztéséről az üzleti etikett osztályban, ahol a diákokat hivatalos ebédre szolgálják, és egy etikett szakértővel profi protokollokat tanítanak.
 • Field Trips - lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy tanításuk alkalmazását valós környezetben találják meg, és értékes betekintést nyerjenek a vállalkozóktól, megbizonyosodva arról, hogy üzleti tevékenységet végezhet Isten útján és nyereséges lehet.
 • Business Expo - biztosítja a diákokat, akik elindítják üzleti tevékenységüket az osztályban, ahol lehetőségük nyílik arra, hogy eladják termékeiket / szolgáltatásaikat, értékes fogyasztói visszajelzést és hálózatot szerezzenek más vállalkozókkal.

A tanfolyamok bármikor elérhetõk, így lehetõvé teszik, hogy tanulmányait és teljesítõ tevékenységeit a menetrend körül végezze. Ezen kívül az online tanuló testület földrajzi sokszínűsége sokféle perspektívát kínál, amelyek gazdagítják tanulási tapasztalatukat. Önnek ütemezett ülései vannak az oktatóival / tanácsadóikkal, akik együtt dolgoznak, amelyek élő találkozók, amelyek egy WebEx nevű találkozó weboldalon keresztül zajlanak. Ez az idő az oktatók számára, hogy átkerüljenek minden közelgő feladat elvégzéséért, valamint válaszoljanak a hallgatók esetleges kérdéseire. Haladó értesítést kap minden tervezett találkozóról.

Számos módja van a társaival való együttműködésre, beleértve a hagyományos e-maileket is. Ezenkívül a tananyag részeként folyamatosan kommunikál a társaival a Párbeszédek segítségével, amelyekhez a tananyagból származó kérdések kerülnek hozzárendelésre, és megkapják a hallgatót, aki részt vesz a tananyagban, és megkapja a hallgatót egymással kölcsönhatásban.

Miután a diákokat elfogadták a programba, elvárják, hogy befejezzék a kijelölt programot, és nem vehetnek részt egymással felcserélhetően.

Valamennyi diáknak tizenkettedik középiskolai végzettséggel vagy egyenértékűséggel kell rendelkeznie. Függetlenül attól, hogy üzleti vagy üzleti tevékenységet indít-e, megadjuk azokat az alapvető üzleti elveket, amelyek a nyereséges üzlet elindításához, növeléséhez vagy fenntartásához szükségesek. Bátorítjuk azokat a diákokat, akiknek nincsenek kezdő számítógépes ismereteik, vagy csak frissítő tanfolyamra van szükségük ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassák számítógépes tanfolyamunkat a program megkezdése előtt, hogy megfelelően felkészüljenek arra, amikor a készségeket felhasználják.

Az online technológia eléréséhez a következő technológia szükséges:

 • Internet-hozzáférés.
 • Email cím.
 • Asztali / laptop vagy tabletta.
 • A kurzus-hozzárendelésekhez szükség lehet a Microsoft® Office XP Professional vagy újabb verzióra (Word, Excel, PowerPoint és Access).
 • A Mac felhasználóknak Microsoft® Office Suite for Mac (Word, Excel, PowerPoint és Access) szükséges.
 • Az olyan programok legfrissebb verziója, mint az Adobe Flash, az Acrobat Reader, a Java stb.
 • Hangképesség.
 • Támogatott internetes böngészők.

A programba be kell jelentkezni a Desire 2 Learn (D2L) programba. A bejelentkezési adatok felhasználásával minden tanfolyamot, bejelentést és ütemezett találkozót elérhet az oktatóival.

Beszélgethet az oktatóival telefonon vagy e-mailben. Ön is ütemezett, élő osztály időben az oktatók egy élő online találkozó teret, amely magában foglalja a videokonferencia.

A programba való belépéskor a hallgatóknak be kell jelentkezniük a LiveTextbe, egy online webhelyre, amely lehetővé teszi, hogy az összes médiaformában bekapcsolja a megbízásait. Minden értékelés (vizsgák) befejeződik a tanulási platformon, a Desire2Learn (D2L).

Belépés

Belépés a mi üzletünkbe

 • Egy alkalmazás befejezése,
 • Ajánlati levél benyújtása,
 • 25 dolláros díjat fizet,
 • Küldje el a hallgatói készenléti értékelést.

Igényelhetünk egy interjút is, mint a felvétel követelményét; azonban a felvételi vizsgák nem követelmény a felvételi. A pályázat elérhető a www.jbs.edu weboldalán. A beérkezett pályázatok bármikor benyújthatók.

A felvételi csapat átvizsgálja az összes kitöltött felvételi csomagot (kitöltött kérelem és minden követelmény, pl. Díj, esszék, átirat stb.), És a beadványt követő 6 héten belül értesíti a jelentkezőket. A Campus programban való részvétel e-mailen és szabványos írásos levelezésen keresztül történik; míg az Online Programban való elfogadás csak e-mailen keresztül történik.

Akkreditáció

A Joseph Business School akkreditálja az Akkreditációs Tanács a továbbképzés számára

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve January 15, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
ápr. 2019
Duration
Időtartam
9 hónapok
Részidős
Price
ár
3,535 USD
beleértve a 25 dolláros díjat
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Forest Park, Illinois
Kezdet : ápr. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
ápr. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Forest Park, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt