Hivatalos Leírás

Szenvedélyes vagy az állatokkal kapcsolatban? Szeretne többet megtudni az egészségéről, gondozásáról és jólétéről? Ha igen, ez a minősítés lehet az Ön számára!

Tanulmányozott online, távoktatási alapon, ez ideális módja egy nemzetközileg elismert állategészségügyi szakképesítés megszerzésére anélkül, hogy részt kellene vennie a kollégiumban. Ez lehetővé teszi, hogy megtanuljuk, hogyan lehet különbséget tenni az Ön gondozásában lévő állatokkal. A kurzus angol nyelvű lesz, és az online virtuális tanulási környezet (VLE) segítségével hozzáférhet a kurzusainkhoz, lehetővé téve Ön számára, hogy egy időben tanulhasson.

Tartalom

Az online tanfolyam során lehetőséged lesz arra, hogy kifejlessze ismereteit és készségeit, amelyeket azután felhasználhat, hogy különbséget tegyen az ápolt állatok között. A tanulni kívánt egységek a következők:

  • 201 egység - Az állatok egészségének és jólétének fenntartása
  • 202 egység - gyakorlati takarmányozás
  • 203. egység - Állatok szállítása
  • 204 egység - A munkával kapcsolatos tapasztalatokat vállalni
  • 205. egység - Az állati biológia elveinek megértése
  • 206. egység - Az állatok viselkedésének és kezelésének alapelvei és gyakorlata
  • 210 egység - Az állatfajták bemutatása és ápolás

Teljesítené az írásbeli feladatokat, amelyeket az online virtuális tanulási környezet (VLE) nyújt be. Gyakorlati értékeléseket fognak végezni a munkában.

Belépési követelmények

Ennek a kurzusnak a megszerzéséhez nincsenek formális belépési követelmények, azonban az állatok iránti szenvedély, a számolás, az írástudás és az IKT készségek megfelelő szintje és egy megerősített munkahelyi (alkalmazott vagy önkéntes) munkahelynek kell lennie. Azt is biztosítania kell, hogy naprakész legyen minden vonatkozó vakcinázással kapcsolatban, kérjük, forduljon orvosához tanácsért.

Ez a kurzus angolul érhető el, ezért biztosítania kell, hogy elegendő angol nyelvű olvasási és írói készséggel rendelkezzen.

Az állatokkal folytatott munka gyakorlati jellegének köszönhetően legalább 150 órányi szakmai gyakorlatot (minimum 3 óra hetente) kell elvégeznie az állatokkal kapcsolatos környezetben. Tanulmányozás közben támogató szakembereink is támogatják, akik támogatták a diákokat, olyan messzire, mint Sri Lanka, Új-Zéland és Japán!

Összességében 150 órát kell kitöltenie a képesítés eléréséhez, és megfelelő személynek kell lennie (aki legalább 2 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban), aki képes a gyakorlati feladatok értékelésére a munkahelyén.

díjak

Ez a minősítés várhatóan 12 hónapot vesz igénybe, és az év bármely szakában el tudja indítani.

A kurzus teljes költsége £ 1 308.

Ezt a kurzus megkezdése előtt lehet kifizetni, vagy havonta lehet fizetni a "Pay As You Learn Scheme" segítségével. Ez havonta 109 £ díj, amíg igazolva van.

A fenti díj mellett Önnek szintén díjat kell fizetnie. Ez 130,40 GBP * a városért

* A díjazási díjakat minden diáknak vagy munkáltatónak meg kell fizetnie, és költséggel fel kell tölteni, és változhatnak

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus The College of Animal Welfare »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Price
1,308 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date