Az online Graduate Certificate a Professional és Executive Coaching egy 18-kredit program, amely az alapja egy átfogó megértése üzleti coaching elmélet, módszertan és technikák. A tanúsítványtanfolyamok megfelelnek a szükséges edzői óráknak, hogy a diákok a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) révén minősített edzőkké váljanak.

  • Gyorsított program: Mindössze 12 hónap múlva a vezetői és az emberekorientált készségekkel keresheted a Coaching Graduate Certificate-et, amire szükséged van a karriered fejlesztéséhez.
  • 100% Online: Minden kurzus egy kényelmes, rugalmas online formátumban kerül megrendezésre, amely lehetővé teszi a diplomás tanúsítvány megszerzését az élet egyéb felelősségeinek kiegyensúlyozása mellett.
  • Megfizethető alternatíva: A kisebb költségvetésű felsőoktatásra törekvő szakemberek ideális bizonyítványt jelentenek.
  • Iparági sokoldalúság: A diákok számos területen, köztük az üzleti életben, az oktatásban, a kormányzatban és a nonprofitban is hasznosíthatják meglévő hátterüket és dinamikus készségeiket a szervezeti vezetésben.
  • Átutalható hitelek: Ha úgy dönt, hogy folytatja a fejlett tanulmányait, miután elvégezte a diplomát, akkor minden szerzett kreditórát a Lewis Egyetem online Master of Arts szervezeti vezetői fokozatában lehet alkalmazni.
Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus Lewis University Online »

Utoljára frissítve April 16, 2019
Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
12 hónapok
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019