víz mikrobiológia - távoktatási program

University of the Aegean

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

víz mikrobiológia - távoktatási program

University of the Aegean

Water Mikrobiológia - Távolság tanulás programja


A kurzus egy alapos képzést vízben mikrobiológia, beleértve a természetes és mesterséges vízi környezetben. Bevezeti a résztvevőket, hogy a legfontosabb fogalmakat és készségeket munkavégzéshez szükséges a padon, valamint a döntéshozatal. Ez magában foglalja olyan témák, mint a víz rekreációs mikrobiológia, ivóvíz mikrobiológia, szennyvíz mikrobiológia, vízminőség kimutatási módszerek, használata GIS technológia a víz minőségének ellenőrzésére, elveit ISO 22000 alkalmazásának ásványvíz, a kockázatértékelés, a víz által terjesztett fertőző betegségek epidemiológia és akkreditációs víz laboratóriumok. A hallgatók szintén bevezetésre kulcsfontosságú elemei a víz monitoring, az éghajlatváltozás hatása, megőrzése a vízi ökoszisztémák, és a víz visszanyerés és újrafelhasználás.A modulok az e-osztály:

  • nyújt mélyreható megértését az összes kulcsfontosságú kérdések releváns megfelelő becslés a mikrobiológiai vízminőség különböző forrásokból származó és különböző célokra;
  • felszerelni a résztvevők az eszközöket kezeléséhez szükséges vízminőség érdekében;
  • a résztvevőket megismertessék a legújabb gyakorlati laboratóriumi módszereket és technikák a mutatók és kórokozók a vízben, és a
  • ad alapokat a funkció és használata Geographic Information Systems (GIS), a vízminőség-irányítás.

&nbsp

Ez a program által szervezett négy egyetem: University az Égei-i együttműködés University of Patras, Aristotle University of Thessaloniki és Tei Athén.

&nbsp

&nbsp


Adatvédelmi


A tanfolyam célja, hogy a víz szakemberek és érdekelt személyek a karrier a vízben iparban. Ez lehetőséget ad arra, hogy megtanulják kulcsfontosságú készségek és ismeretek területén a víz-mikrobiológia.A befejezése a modulok a tanulók érdeklődnek majd a lehetőséget, hogy egy vízzel laboratóriumban a görög egyetemi megszerzése érdekében gyakorlati készségek izolálása és azonosítása vízi bakteriális mutatók és kórokozókat.

&nbsp


Nyelv


A nyelv a tanfolyam angol. Ha van egy bizonyos fokú egy angol nyelvű egyetem, nem lesz további követelményeket. Ellenkező esetben a leendő hallgató kell benyújtania vizsgálati eredmények bemutatja saját / neki szintű angol nyelvtudás.

&nbsp


Felvételi a pálya


Ahhoz, hogy elismerte, hogy a tanfolyam szüksége van egy egyetemi vagy műszaki főiskolai végzettség. Szakemberek nélküli mértékben, de nagy tapasztalattal vízben mikrobiológia figyelembe kell venni egy eseti elbírálás alapján.Egyetemi hallgatók, hogy tanulmányai utolsó évében, tanulás releváns tudományok is elismerte. Minden esetben figyelembe kell venni külön-külön.

&nbsp


Számítógépes követelmények


Szükséged lesz egy számítógép és egy jó internet kapcsolat annak érdekében, hogy részt vegyen a tanfolyamot.

&nbsp


Díjak


Díjak 1.000 Euro
Posztgraduális hallgatók: 800 Euro


Nem minden a díjakat előre fizetendő. A kezdeti regisztrációs díj (€ 500) fizetik meg a nyilvántartásba vétel időpontjában. Amint egy diák regisztrált a tanulmány anyagok szállíthatók, és így lehetővé teszi, hogy az induláshoz. A fennmaradó díj kerül kifizetésre egy vagy két részletben, ha a tanfolyam folyamatban van (december végén, március végéig).

&nbsp


Független tanulmány


Nem mindenki kedveli ugyanazon módszerek, és nem mindenki dolgozik ugyanabban az ütemben. Az e-osztály lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő lépést az Ön igényeinek. A résztvevők lesz szükség öntevékeny és élvezni függetlenül dolgozó érdekében, hogy megfeleljen a kihívásoknak sikeresen a tanuló a távoktatási program.
Lesz várhatóan eltölteni néhány órát egy héten tanulmányozza a modul anyagokat. Néhányan ezt a munkát értékelik.

&nbsp


A jutalmad


Miután befejezte a tanfolyam sikeres akkor oda a tanúsítvány és a bizonyítvány-kiegészítés.
A tanúsítvány igazolja, hogy vették nyilvántartásba a tanfolyamot, és sikeresen teljesítette a kurzus követelményeknek.
A bizonyítvány-kiegészítés ismerteti a modulokat szedett, és a fokozatok szerzett.

&nbsp


Az e-Class csapat és eszközök


A program által tanított kurzus oktatók, akik gyakorló egyetemi tanárok erős tudományos háttér és a gyakorlati tapasztalat. A csapat által támogatott vezető a terület szakértői a vízgazdálkodás, akik mind dolgoztak a nemzetközi szervezetekkel és ügynökségekkel.


Az oktatási eszközöket használnak a természetesen tartalmazzák írott szövegek, prezentációk, feladatok, videók és tesztek.

&nbsp


Tananyagok


Diákok kell szerezniük egy másolatot a tankönyvet, hogy lesz ajánlott a kurzus oktatók. Minden diák, a regisztráció, kap egy oktatócsomag, amely tartalmazni fogja

  • tanfolyam vázlat, amely fontos információkat tartalmaz a tananyag, az értékelések és az előrelépés értékelése során a kurzus;
  • Egy tanulmány útmutató;
  • CD-ROM-okat tartalmazó jelentések, nemzetközi irányelvek, EU irányelvek és egyéb vonatkozó dokumentumokat;
  • online források, beleértve az online könyvtárak, tananyagok és az adatbázisok.

&nbsp


Értékelése természetesen a munka


Értékelése tanulók írásbeli feladatokat veszi figyelembe:

  • Minősége hozzárendelés: A hozzárendelések kell kompetensen megírni, tudományos nyelv megfelelő a tárgy és a helyes terminológiát. Meg kell válaszolni pontosan a feltett kérdéseket, és kezelni csak a téma vizsgált kidolgozása rajta teljesen.
  • Időben benyújtása feladatok: A hozzárendelések kell benyújtani meghatározott határidőn belül. Késedelmes benyújtása a besorolások kell büntetni, és tükröződik a hallgató végeredményt.

Laboratory Practice


Az elmúlt héten a program azon hallgatók, akik hajlandóak utazni, hogy Görögország is felajánlotta a lehetőséget, hogy szert gyakorlati készségek egyetemi vízben laboratórium. A gyakorlatokon fog tartalmazni a gyakorlati tapasztalat az elkülönítőben bakteriális mutatók a vízminőségre és a patogén mikroorganizmusok.


A diákok részt vesznek a vonatkozó eljárások elkülönítésére és azonosítására mikroorganizmusok végző benchwork magukat. Ők is kell tanítani a használatát Geographic Information Systems (GIS), a vizualizáció, feldolgozása és értékelése vízminőség eredményeket érintett laboratóriumok, és ők vesznek részt képzéseken járványtani gyakorlatok, valamint a tanulmány és értékelése epidemiológiai adatok .

&nbsp


Érettségi


The Final Exam kerül sor az elmúlt héten a kurzus.

Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Price
ár
1,000 EUR
Locations
Görögország - Mitilini, Lesbos Prefecture
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Görögország - Mitilini, Lesbos Prefecture
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt