Read the Official Description

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni


Tudja meg, hogyan kell varrni

Varró egyik legkritikusabb tudományágak divattervező. A varrás videó leckék mindenre kiterjednek tanulás, hogyan kell menet egy varrógép a tanulás, hogyan kell varrni az egyik legnagyobb kihívást jelentő anyagokat is, bőrből.

Egy jellemző UoF varró lecke előnézete

Bőr varró technikák

Tanórák minden készségszintre

KEZDŐ

Ha új vagy a varrás, kezdje "befűzése a Brother 1500-as években" (varrógép), aztán a mester a "Intro" órák. Mozgás mellett a sorozat órák a "befejezi." Akkor, hadd tanítsa meg a csínját-bínját a cipzár. Nézd meg és mester 6 további órák ebben a szakaszban, amelyik közül legérdekesebbnek, mielőtt a mi Intermediate órákat.

Közbülső

A mi Intermediate részén, megtanítjuk Couture varrás technikák kezdve hogyan rátétes csipke varrás, az alapokat couture gombok és gomblyukak, és végül hogyan lehet létrehozni kézzel készített szövet virágok. Válassza ki 5 óra Önt érdeklő, és köröm őket.

Haladó

Mielőtt beugrott a Részletes Varró szakasz első nézni és hallgatni, hogy a kezdők előadás úgynevezett "Bőrcserzési a típusok". Majd végigmenni a 6 részes bőr varrás órákat ebben a szakaszban, hogy megtanuljuk, hogyan kell rendezni és vágott bőr, hogyan illeszthetjük & stabilizálni bőr varrás és a varrás technikák akkor kell tudni varrni egy teljes bőrdzseki.

A University of Fashion számos, sok további tanulságot kínál a Sewing-ban. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Program taught in:
Angol

See 9 more programs offered by University of Fashion - Online Fashion Design School »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment