Read the Official Description

Világítás technikus tanfolyam

A világítás egy élő előadás elengedhetetlen a maximális hatást gyakoroljanak a közönség. Ennek során világítás kínálunk CPA Online, mi biztosítja a szükséges képzést ahhoz, hogy válassza ki a legmegfelelőbb csapat egyes termelési és a világítás különböző médiumok, szempontokat is figyelembe venni, mint például a karakterek, a jelenetek, a mértéke egy koncert, a téma egy televíziós műsorban, és utasításokat kapott a műszaki, művészeti és a termelés a projekt.

Azt akartuk, hogy a világítási szakember persze nagyon profi megközelítés több gyakorlati feladatok. Így megtudhatja, első kézből koordinálja a professzionális világítási technikus telepítést és karbantartása a színpadi világítás minden világítási projekthez kapcsolódó film, a televízió, a fényképezés, előadóművészetek és az élő zene. Ha a tanfolyamot el nem végezte világítás, akkor tökéletesen felkészült, hogy ezt a munkát a világítás technikus. Ismerje meg, hogyan, hogy ez most!

TEMARIO

  1. A fény
  2. Alapvető villamos
  3. Világítási berendezés
  4. Megvilágítás technikák különböző médiumok
  5. Szín
  6. Összeszerelési folyamat és forgatás
  7. Dokumentáció világítás
  8. Munkahelyi kockázatok megelőzése

GYAKORLATI TARTALOMJEGYZÉK

Önkéntes edzések kerül sor az audiovizuális eszközök Salduie CPA (Zaragoza) Alapítvány, amelynek célja a kísérletek audiovizuális berendezések kiegészítésére a program tartalmát.

See 30 more programs offered by CPA Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
300 Óra
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date