Hivatalos Leírás

Kortárs villamosmérnöki egy széles tudományág, amely magában foglalja a tevékenységek széles skáláját. Egy közös téma az elektromos áram felhasználása és az elektromágnesesség a termelés, szállítás, feldolgozás, tárolás, átalakítás, és ellenőrzése az információk és az energia. Hasonlóan fontos szempont a humán interfész és szerepét az egyének, mint a források és tájékoztatottak. Az arányok, amelyen információt továbbítják ma tartományban megabit per másodperc, hogy gigabit másodpercenként, és bizonyos esetekben, olyan magas, mint terabits másodpercenként. A frekvenciák amely felett ezeket a folyamatokat tanulmányozta terjed egyenáramú (azaz nulla frekvencián), a mikrohullámú és optikai frekvenciákon.

Szükség szigorú gyorsabb és kifinomultabb módszereket információk kezelésére komoly kihívást jelent a villamosmérnök. Új anyagok, eszközök, áramkörök, rendszerek és hálózatok felépítéséhez szükséges fejlett kommunikációs és információ-kezelési rendszerek a jövőben. Előző újítások villamosmérnök volt drámai hatással a módot, ahogyan dolgozunk és élünk: a tranzisztor, integrált áramkör, számítógép, rádió és televízió, műholdas átviteli rendszerek, lézerek, optikai átviteli rendszerek, és orvosi elektronika.

Választható koncentrációja következtében a MS program lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson a tanfolyam a következő területeken: Távközlési Műszaki, vezeték nélküli és mobil kommunikációs, Lightwave (fotonika) Műszaki, integrált áramkörök és rendszerek, a mikroelektronikai eszközök és Multimédia Hálózat.

ÚJ! A koncentráció lehetőség Systems Biology már elérhető.

TANFOLYAMOK

A diákok ki kell töltenie az összes alapvető tanfolyamok és a kiválasztott választani, összesen 30 végzős pontok tudományos munka révén CVN a GPA 2,5 vagy annál jobb. Minden fokú követelményeknek kell fejezni 5 éven belül az első tanfolyam jóváírásra felé mértékben. Ez magában foglalja tanfolyamok a nem-szak.

Tanulmányi követelmények:

  • A legalább 15 pont a hitel kell lennie a 6000 vagy annál magasabb szinten.
  • Legalább 15 pontot kell tanfolyamok Villamosmérnöki, a meghatározás szerint azok egy ELEN jelölő vagy közös képzések, amelyek tartalmazzák Villamosmérnöki (pl ízületi jelölők, mint EECS, CSEE, EEME, ECBM, EEBM, és BMEE.
  • Tanfolyamok jóváíródik az MS fokozatot lehet venni csak előzetes jóváhagyásával a program tanácsadója.
  • Bizonyos 4000-szintű képzés nem kerül jóváírásra felé az MS fokozatot, és nem több, mint 6 pont a kutatás lehet venni hitelt.

Szabadon választható kurzusok:

Maximum 3 pont a hitelt jóváhagyott posztgraduális képzés kívüli műszaki és természettudományi megengedett.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Columbia Video Network - The Fu Foundation School Of Engineering And Applied Science »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
5 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019