Read the Official Description

Virtuális Szakirány Business Administration

&nbsp

"A virtuális szakirány Business Administration a Universidad EAN egyik tudományos programok nyújtott magas akkreditációt a ACBSP, hogy az első szintű egyetem az országban. Ez teszi egyedülálló ajánlat az országnak a posztgraduális tanulmányok keretében távoktatás módozat a legfontosabb akkreditációs szinten az üzleti iskolák világszerte.

&nbsp

A program célja, hogy erősítse a készségek szakemberek a különböző tudományágak, akik érdekeltek abban, fontos koncepcionális és gyakorlati erőssége, hogy foglalkozzon a komplexitás a közigazgatás és kezelése a különböző magán-, állami és non-profit szervezetek.

&nbsp

A differenciáló tényező Universidad EAN folytat erőteljes módon szakirányú programot, mivel diplomás lesz a készségek elég, hogy a stratégiai gondolkodás alkalmazása a globális összefüggések és megerősítik a képességek és készségek, hogy vállalja az üzleti fejlődés és a kezdeményezés folyamatok nagy értelme etikai és a társadalmi felelősségvállalás.

&nbsp

A Specialist in Business Administration a Universidad EAN működhet első szintű vezetői pozíciókban a magán-, állami és non-profit szervezetek igénylő prioritás döntéshozatali folyamatokban kapcsolódó modern menedzsment, vállalati pénzügyek, a stratégiai marketing és az új irányítási modellek, hogy a jelenleg előírt globális alapon.

&nbsp

Ezzel a specializáció, Universidad EAN egységesítette az egyetemi képzés szintjén széles körben alkalmazható gyakorlati alapokon szervezeteken belül, amely szintén alkalmazható a magas szintű tanácsadói munka fokozása a szervezeti fejlesztés, mint a forrás, hogy értéket teremtsenek, és a fenntarthatóság hosszú távon. "

&nbsp

&nbsp

KOMPETENCIÁK

&nbsp

  • Alkalmazza a tudást, stratégiák és készségek szükségesek, hogy kezeli és igazgatja az állami, magán-és nonprofit szervezetek különböző szinteken, ahol a személyzet a fő felelős döntéshozó.
  • Legyen manager-vezetője a cég, osztály vagy terület befolyása, hogy jobb vezetői döntések
  • Alkalmazza a fejlett technikák az üzleti adminisztráció és menedzsment, valamint a képzés és létrehozása termelékeny, nagy teljesítményű csapatok.
  • Végre kell hajtani az új menedzsment trendeket és a termelékenység növelése, amely a humán tehetség és adminisztratív ismeretekkel az üzleti folyamatok.
  • Elősegítik a hónolás emberi tehetség stratégiák alapján gondolkodás mérnöki és fejlett neuro-pszichológiai technikákat.
  • Alkalmazni a modern menedzsment trendeket és a kapott stratégiák üzleti folyamatok elérése jobb kezelése a szervezet.

&nbsp

&nbsp

TOVÁBBI ELŐNYÖK

&nbsp

  • Lehetőség érvényesítése hitelek teljesen más posztgraduális programok által kínált Universidad EAN.
  • Hozzáférés szemtől szembe vagy virtuális oktató.
  • Lehetőség kitöltésével magas színvonalú és rugalmas posztgraduális program.
  • Nemzetközi validálása címet specialista a ACBSP, elismert szervezet által CHEA.

&nbsp

&nbsp

MŰSZAKI KÖVETELMÉNYEK

Javasoljuk, hogy minden diák a rendszeres hozzáférést a számítógép, internet-kapcsolat. A minimális követelmények való hozzáférés az egyetem virtuális platform: a számítógép Pentium processzorral, legalább 1 GB RAM-mal, szélessávú internet-kapcsolat és egy operációs rendszer a Windows XP vagy újabb.

&nbsp

Universidad EAN használ campus, virtuális tantermi platformok, amelyek lehetővé teszik a hallgató, hogy nem csak a hozzáférést a különböző szolgáltatások, amelyek által kínált a University, hanem lehetővé teszik a hallgatók és oktatók.

Program taught in:
Angol

See 12 more programs offered by EAN University »

This course is On-line
Start Date
jan. 2020
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date