WebMBA (Online Master of Business Administration)

Kennesaw State University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

WebMBA (Online Master of Business Administration)

Kennesaw State University

A PROGRAMRÓL

A Georgia WebMBA szakképzett és motivált szakemberek számára lehetőséget kínál arra, hogy a Coles Master of Business Administration (MBA) fokozatot szerezzenek az online oktatáson keresztül. A hallgatók megtapasztalják a hagyományos egyetemi programok szigorát és elkötelezettségét a regimentált osztálytermi korlátok nélkül. A 2001-ben végrehajtott program nagyfokú megtartást, a diákok elégedettségét és a diploma megszerzését jelenti.

A grúziai WebMBA diákjaink ugyanolyan szolgáltatásokat kapnak, mint más Coles MBA programok résztvevői, beleértve a karrier szolgáltatásokat, az egyetemi eseményeket és a hálózati lehetőségeket. A program befejezésekor a WebMBA hallgatók ugyanazt a Coles MBA-fokozatot kapják, amelyet on-campus programjainkon keresztül kapnak. A Coles MBA a közelmúltban az Egyesült Államok legjobb 60 részidős programja közé sorolt.

A program kiemeli

 • A Georgia WebMBA a Top 20 GetEducated.com listáján szerepelt a "legjobb vásárlás" kategóriában a minőségi és versenyképes árképzésben az AACSB programok között.
 • A program elsősorban a virtuális csapat alapú tanulásra támaszkodik; a helyszíni kétnapos tájékozódás után minden tevékenység kizárólag online.
 • A grúziai WebMBA minden oktatója végzős oktatási státusú. Ezek az elkötelezett oktatók tagjai szakembereik, és magas színvonalú online osztályok képzésére szakképzettek.
 • A grúziai WebMBA tanfolyamok ugyanolyan tanulási célokkal rendelkeznek, mint az osztályon belüli tanfolyamok. Ugyanazokat a témákat fedik le, és általában ugyanazokat a tankönyveket és tananyagokat használják. Az egyetlen különbség az oktatóközeg.
 • Öt egymást követő ciklusban a diákok két kurzust tartanak, mindegyikük egy lezárási ütemtervben. Az ütemezés kb. 20 hónap alatt érettségihez vezet.
 • A csapat alapú kohorsz struktúra elősegíti a hatékony diákközi kölcsönhatásokat, a peer-to-peer tanulást és a tartós kapcsolatokat.
 • A program befejezésekor a hallgatók megkapják a diploma megegyezik a Kennesaw State Master of Business Administration campus alapú programok.
 • Kennesaw State University a Szövetség teljes körűen akkreditálta az üzleti továbbképzésben részt vevő elnöki akkreditációs testületnek (AACSB-International).

Fokozat követelmények

A grúz WebMBA program tíz kurzusa egy lezárási ütemtervben érhető el. A résztvevők a Coles MBA-t két egymást követő őszi, tavaszi és nyári időszakban két osztályon veszik fel. A program kb. 20 hónapot vesz igénybe az érettségi szinttől a diploma megszerzéséig.

Tandíj és költségek

A WebMBA jelenlegi (in-state) tandíjai / díjai: 23,945 $.

ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEK

 • Online Graduate Application - Visszatéríthetetlen 60 dolláros jelentkezési díj.
 • Transzkriptek - Az EACH Főiskolán és / vagy az egyetemen átesett hivatalos átiratok. Az intézetnek lezárt borítékban kell lennie, vagy elektronikusan kell elküldenie az intézményből.
 • Folytatás - (feltölthető az online alkalmazásba).
 • 2 Ajánlati levél - (Elektronikusan elküldhető az online alkalmazáson keresztül).
 • Személyes nyilatkozat (felvehető az online alkalmazásba) - legfeljebb 500 szó, amely megmagyarázza az MBA folytatásának okait, a programban való lehetséges hozzájárulását és azt, hogy miként kíván sikeresnek lenni a programban.
 • GMAT Score Report - kérje, hogy a pontszámokat elektronikus úton küldje a KSU .
 • A következő GMAT alternatívák állnak rendelkezésre. Ha kiválasztja az egyiket, akkor azt kéri, hogy ne kelljen GMAT pontszámot benyújtania. Ezek az alternatívák szerepelnek az alkalmazásban, és többet is kiválaszthat.
  • 1. A kérelmezőnek fejlett (mestere, szakemberei vagy doktora)
  • 2. A kérelmezőnek legalább 10 éves teljes munkaidős tapasztalata van.
  • 3. A pályázó legalább 3,25 egyetemi GPA-val és legalább 4 éves teljes munkaidős tapasztalattal rendelkezik.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve May 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Június 2019
Duration
Időtartam
20 hónapok
Részidős
Price
ár
23,945 USD
A WebMBA jelenlegi (in-state) tandíjai / díjai: 23,945 $
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Kennesaw, Georgia
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma aug. 31, 2020
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő ápr. 1, 2019
A befejezés dátuma jan. 31, 2021
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2020
Dates
jan. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Kennesaw, Georgia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma aug. 31, 2020
Június 2019
Amerikai Egyesült Államok - Kennesaw, Georgia
Jelentkezési határidő ápr. 1, 2019
A befejezés dátuma jan. 31, 2021
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Kennesaw, Georgia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma ápr. 30, 2020