Read the Official Description

A PROGRAMRÓL

A Georgia WebMBA szakképzett és motivált szakemberek számára lehetőséget kínál arra, hogy a Coles Master of Business Administration (MBA) fokozatot szerezzenek az online oktatáson keresztül. A hallgatók megtapasztalják a hagyományos egyetemi programok szigorát és elkötelezettségét a regimentált osztálytermi korlátok nélkül. A 2001-ben végrehajtott program nagyfokú megtartást, a diákok elégedettségét és a diploma megszerzését jelenti.

A grúziai WebMBA diákjaink ugyanolyan szolgáltatásokat kapnak, mint más Coles MBA programok résztvevői, beleértve a karrier szolgáltatásokat, az egyetemi eseményeket és a hálózati lehetőségeket. A program befejezésekor a WebMBA hallgatók ugyanazt a Coles MBA-fokozatot kapják, amelyet on-campus programjainkon keresztül kapnak. A Coles MBA a közelmúltban az Egyesült Államok legjobb 60 részidős programja közé sorolt.

A program kiemeli

 • A Georgia WebMBA a Top 20 GetEducated.com listáján szerepelt a "legjobb vásárlás" kategóriában a minőségi és versenyképes árképzésben az AACSB programok között.
 • A program elsősorban a virtuális csapat alapú tanulásra támaszkodik; a helyszíni kétnapos tájékozódás után minden tevékenység kizárólag online.
 • A grúziai WebMBA minden oktatója végzős oktatási státusú. Ezek az elkötelezett oktatók tagjai szakembereik, és magas színvonalú online osztályok képzésére szakképzettek.
 • A grúziai WebMBA tanfolyamok ugyanolyan tanulási célokkal rendelkeznek, mint az osztályon belüli tanfolyamok. Ugyanazokat a témákat fedik le, és általában ugyanazokat a tankönyveket és tananyagokat használják. Az egyetlen különbség az oktatóközeg.
 • Öt egymást követő ciklusban a diákok két kurzust tartanak, mindegyikük egy lezárási ütemtervben. Az ütemezés kb. 20 hónap alatt érettségihez vezet.
 • A csapat alapú kohorsz struktúra elősegíti a hatékony diákközi kölcsönhatásokat, a peer-to-peer tanulást és a tartós kapcsolatokat.
 • A program befejezésekor a hallgatók megkapják a diploma megegyezik a Kennesaw State Master of Business Administration campus alapú programok.
 • Kennesaw State University a Szövetség teljes körűen akkreditálta az üzleti továbbképzésben részt vevő elnöki akkreditációs testületnek (AACSB-International).

Fokozat követelmények

A grúz WebMBA program tíz kurzusa egy lezárási ütemtervben érhető el. A résztvevők a Coles MBA-t két egymást követő őszi, tavaszi és nyári időszakban két osztályon veszik fel. A program kb. 20 hónapot vesz igénybe az érettségi szinttől a diploma megszerzéséig.

Tandíj és költségek

A WebMBA jelenlegi (in-state) tandíjai / díjai: 23,945 $.

ADMINISZTRATÍV KÖVETELMÉNYEK

 • Online Graduate Application - Visszatéríthetetlen 60 dolláros jelentkezési díj.
 • Transzkriptek - Az EACH Főiskolán és / vagy az egyetemen átesett hivatalos átiratok. Az intézetnek lezárt borítékban kell lennie, vagy elektronikusan kell elküldenie az intézményből.
 • Folytatás - (feltölthető az online alkalmazásba).
 • 2 Ajánlati levél - (Elektronikusan elküldhető az online alkalmazáson keresztül).
 • Személyes nyilatkozat (felvehető az online alkalmazásba) - legfeljebb 500 szó, amely megmagyarázza az MBA folytatásának okait, a programban való lehetséges hozzájárulását és azt, hogy miként kíván sikeresnek lenni a programban.
 • GMAT Score Report - kérje, hogy a pontszámokat elektronikus úton küldje a KSU .
 • A következő GMAT alternatívák állnak rendelkezésre. Ha kiválasztja az egyiket, akkor azt kéri, hogy ne kelljen GMAT pontszámot benyújtania. Ezek az alternatívák szerepelnek az alkalmazásban, és többet is kiválaszthat.
  • 1. A kérelmezőnek fejlett (mestere, szakemberei vagy doktora)
  • 2. A kérelmezőnek legalább 10 éves teljes munkaidős tapasztalata van.
  • 3. A pályázó legalább 3,25 egyetemi GPA-val és legalább 4 éves teljes munkaidős tapasztalattal rendelkezik.
Program taught in:
Angol

See 13 more programs offered by Kennesaw State University »

Last updated May 16, 2018
This course is On-line
Start Date
Június 2019
szept. 2019
Duration
20 hónapok
Részidős oktatás
Price
23,945 USD
A WebMBA jelenlegi (in-state) tandíjai / díjai: 23,945 $
Deadline
ápr. 1, 2019
Kérj Információt
By locations
By date
Start Date
Június 2019
End Date
jan. 31, 2021
Application deadline
ápr. 1, 2019
Start Date
szept. 2019
End Date
ápr. 30, 2020
Application deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
aug. 31, 2020
Application deadline

Június 2019

Location
Application deadline
ápr. 1, 2019
End Date
jan. 31, 2021

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
ápr. 30, 2020

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
aug. 31, 2020