Egész nap, heti öt nap. Napi élő oktatás, online bárhonnan, ami működik az Ön számára.

Break Into Webfejlesztés 13 hét alatt

Szigorú és interaktív virtuális tantermeink segítenek abban, hogy olyan készségeket fejlesszen ki, amelyeknek teljes körű webfejlesztővé kell válniuk.

Tapasztalja meg a GA Campus gyakorlatát

Tanulj meg ugyanazt az időzített tantervet, amelyen több mint 3000 egyetemista befejezte, adaptálva élő, online tanuláshoz.

Get Qualified

A mester tech legfejlettebb készségei, például a JavaScript, a Git és a Rails, miközben valós weboldalak és adatvezérelt alkalmazások professzionális portfólióját építjük fel.

Felvették

Indítsa el az új pályafutását az Ön elkötelezett karrierje segítségével, aki ott lesz, hogy segítsen Önnek minden lépésében.

A zászlóshajó pálya jön

Az iparág vezető online tanulási platformjával a teljes körű osztálytermi élményt - élő, távoli tanuláshoz igazítva - bárhonnan választja.

Engage

A mikro-előadások, az interaktív csoportmunka és a 6: 1 tanár-tanuló arány mind arra szolgálnak, hogy figyelmet fordítsanak, és segítsenek a tananyag tetején maradni.

Élő kommunikáció

Kérdezzen, kapjon visszajelzést, és lépjen kapcsolatba az osztálytársakkal és a tanárokkal - mindezt valós időben. Különböző módokon vehet részt, beleértve az élő csevegést, a hangokat és a videókat a megértéshez, megoldásokhoz és projektekhez.

Munkahelyi szimuláció

Az Ön dedikált munkaterületén megtapasztalhatja, milyen munkához és fejlesztőhöz kell társulni egy interaktív, valóságos kódolási környezetben.

Karrier támogatás

Lépjen be több mint 2000 bérlő partnereink globális munkáltatói hálózatába, és dolgozzon az Ön elkötelezett karrierépítőjével, hogy olyan álláskeresési stratégiát dolgozzon ki, amely segíthet bérbe venni.

Graduate Perks: WeWork

A WDIR osztályok három hónap ingyenes We Membership-t kapnak a WeWorktól. Élvezze a rendezett helyi eseményeket, kapcsolódhat a szakemberek és szolgáltatások globális közösségéhez, és világszerte 100 helyszínen foglaljon munkaterületet.

Mit tanulsz?

Olyan készségeket tanítunk, amire szükségünk van ahhoz, hogy karrierjét fejlesztőnek és egész életen át tartó tanulónak kezdjék. A programozási fundamentumoktól kezdve a teljes veremű webes alkalmazások elindításához megtudhatja, hogyan oldja meg a kóddal kapcsolatos problémákat az iparág legjobb gyakorlatait alkalmazó együttműködési környezetben.

Programozási alapok

Értsd meg, hogyan hozhatod létre a fejlesztői környezetedet, hatékonyan dolgozhatsz fejlesztőként, és sikeres projekteket hozhatsz létre. Ismerje meg a programozás alapjait, valamint a számítástechnika, a hálózatok és az adatszerkezetek alapjait.

A termékfejlesztés alapjai

Határozza meg, hogy mit kell a felhasználónak alkalmazni az alkalmazással, megfelelően modelleznie kell adatait, egyszerű drótvázakat kell kifejlesztenie, és tanulnia kell egy együttműködési fejlesztési folyamatot a verzióellenőrzés segítségével.

Front-End Webfejlesztés

Mielőtt elkezdené dolgozni az élvonalbeli könyvtárakkal és keretekkel, érdemes megérteni, hogyan írhat kiváló minőségű JavaScript kódot. Tanulja meg dinamikus, front-end építését webes alkalmazásához egy modern JavaScript könyvtár segítségével, és használja a CSS-t az alkalmazás elrendezéséhez és stílusához.

Back-End Webfejlesztés

Építsen fel webes alkalmazásokat a Ruby on Rails használatával, egy modern webes nyelvvel és az MVC keretrendszerrel. Minőségi API-kat készítsen a Node.js használatával és integrálja az adatokat más alkalmazásokból (például Twitter vagy Yelp) a projektbe.

Munka a csapatokkal

Tanuljon meg másokkal együttműködve magas színvonalú szoftverek készítéséhez, miközben egy csapattal dolgozik egy alkalmazás fejlesztéséhez, karbantartásához, módosításához és biztonságos kezeléséhez.

Diákélet

A teljes osztálytermi és közösségi élményt bemutatók, interaktív laboratóriumok és projekt-együttmûködés kombinációjával szerezheti be. Két nap pontosan megegyezik, de itt egy példa arra, hogy a napod hogyan nézhet ki.

Portfólió készítése

Több projektet is elvégez, beleértve az elsődleges portfólióprojektet, amely segít Önnek abban, hogy bizalommal elkezdje álláskeresését.

Pályaválasztási tanácsadás

Minden befogadó diplomásunknak hozzáférést biztosítunk a munkahelyi felkészültséghez, az új készségek elsajátításának lehetőségeihez és a munkáltatókhoz való kapcsolódáshoz.

Karrier Coaching

Optimalizálja az önéletrajzát online karrierje segítségével.

Egyéni munka egy testreszabott álláskeresési stratégia kidolgozásához.

Álláskeresés Prep

Ismerje meg a technikákat és stratégiákat, amelyek segítenek az interjúk készítésében.

Fejlesztse álláskeresési eszköztárát egy sor online workshopon.

Hálózati lehetőségek

Hozzáférés a munkáltatói hálózathoz a GA kizárólagos munkaközösségén keresztül.

Csatlakozzon több mint 25 000 diplomásral növekvő öregdiákos hálózatunkba.

Alap a jövődet

Fizetési segítségre van szüksége? Finanszírozási lehetőségeink lehetővé teszik Önnek, hogy a céljaira összpontosítson azon akadályok helyett, amelyek megakadályozzák elérésüket.

Mászik

Kérje a 3 éves, fix kamatozású, érdemeken alapuló kölcsönért1 a tandíj és az életköltség-finanszírozás költségeit. A jelenlegi jövedelem nem vett részt a bevándorló hallgatók jóváhagyásának finanszírozásához.

¹Már amerikai állampolgár vagy állandó lakóhely; a tartózkodási hely függvényében.
A finanszírozási lehetőségek minden piacon eltérnek, és csak a programjainkban elfogadott diákok rendelkezésére állnak.
Bővebb információért lépjen kapcsolatba egy helyi felvételi tisztviselővel.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

5 további kurzus General Assembly »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
13 hetek
Nappali
Price
13,950 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint