Webmaster - html és css tanfolyam

Általános információk

Program leírás

Ha érdekli a válás Web Designer, vagy egyszerűen csak szeretne építeni a saját honlapján, vagy esetleg egy honlap a cég vagy szervezet, akkor a webmaster HTML és CSS tanfolyam kezdő csak a tanfolyam az Ön számára.

Ezzel természetesen kap egy alapos bevezetés a HTML és CSS fejlesztési platformok, valamint a bevezetés a JavaScript, amelyek együttesen alkotják a szentháromság web design. Meg fogja tanulni, hogyan kell felépíteni egy lenyűgöző honlap egy fotógaléria, innovatív űrlapot, hogy lehetővé teszi a látogatók, hogy Önt, és a saját online áruház, a kényszerítő animáció, átmeneti és transzformációs technikákkal létrehozása kiváló webes tartalmat.

A tanfolyam a következő témákat: (i) Az első lépések a HTML és CSS; (Ii) egy átfogó HTML alapozó kezdőknek; (Iii) egy kiterjedt CSS alapozó azok számára, új CSS; (Iv) kódvalidációs és hibakereső módszerek; (V) a bevezetés alapelveinek web design; (Vi) tartalmazó multimédia elemeket a weboldalakat; (Vii), beleértve a különleges hatások, mint például szöveg árnyékok, és szenzációs legördülő menük; (Viii) a bevezetés a JavaScript programozási nyelv; (Ix) a bevezetés a nagy HTML5 API; és (x) létrehozása egy online áruház.

A tanfolyam egy modern, multimédia, online formában, és folyamatosan frissítésre kerül az internetes technológia fejlődésével, így mindig up-to-date a legújabb fejleményekről. Szintén sikeres befejezése során, a tanuló kap egy országosan elismert Nyílt Awards Level 3 tanúsítvány 8 Nyílt krediteket.

A kurzus áll a következő tanulságok:

  • 1. lecke - Az első lépések
  • 2. lecke - Egy HTML Primer kezdőknek
  • 3. lecke - A CSS Primer kezdőknek
  • 4. lecke - kód validálása és hibakeresés
  • 5. lecke - Bevezetés a Web Design
  • 6. lecke - Beépített multimédia
  • 7. lecke - Bemutatjuk Special Effects
  • 8. lecke - Bevezetés a JavaScript
  • 9. lecke - Bevezetés a HTML5 API
  • 10. lecke - létrehozása Online Store

szoftver követelmények

A Webmaster - HTML és CSS tanfolyam lehet kitölteni a számítógépen a Windows operációs rendszer vagy egy Apple Mac számítógép. A kurzus tartalmaz linkeket különböző szoftvercsomagok, bár az egyetlen szoftver szükséges, hogy ténylegesen befejezni a tanfolyam Notepad ++ (vagy ezzel egyenértékű szövegszerkesztő) és egy HTML5-kompatibilis böngésző. Javasoljuk a Google Chrome a legalkalmasabbnak böngésző a kúra befejezése, de a diákok is próbára weboldalakat más böngészők, mint például a Firefox, az Internet Explorer, Edge, a Safari és az Opera.

Előfeltételek

Nincsenek különleges felvételi követelményeket, de azt javasoljuk, hogy a diákok egy jó megértése a számítógépek, a szakmai ismeretek felhasználásával szövegszerkesztők, tapasztalat letöltése és telepítése szoftvercsomagok alapismeretekkel fájl cipzár szoftver és tapasztalatok felhasználásával böngészők és e-mail szoftver.

Tanfolyam időtartama és támogatás

A diákok regisztrálni bármikor teljesen támogatott egyéves képzés engedély és bármikor hozzáférhet személyes tutor e-mailben. Mivel a pálya önálló tanulás, akkor töltse ki az a kevés, vagy hosszú ideig, mint szeretné az adott évre licenc alatt.

Értékelés

Meg fogják értékelni az elvégzett feladatok szereplő képzési program. A tanfolyam áll az egyes weboldalakat. A munka lehet küldeni a kurzus részét e-mailben vagy postai úton befejezését a képzés.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Tovább

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Kevesebb