Webmaster - reagáló web design tanfolyam

Általános információk

Program leírás

A Webmaster - Érzékeny Web Design tanfolyam a hallgatók már meglévő ismeretekkel a HTML és a CSS, és ideális újabb programot azoknak befejezése Webmaster HTML & CSS modul kezdők, ez természetesen azt tanítja, csak annyit kell tudni, mintegy reagáló web design (RWD), és az Ön számára a know-how-t építeni lenyűgöző, érzékeny honlapok segítségével a legújabb HTML5 és a CSS3 technológiával.

A virágzó felhasználók száma, akik hozzáférnek az internethez okostelefonok és a tablet számítógépeket azt jelenti, hogy a modern webes tervezők kell építeni oldalakat, amelyek reagálnak a képernyő mérete, automatikusan beállítja a tartalmat, hogy megfeleljen a felhasználó eszközéhez. Érzékeny web design egy módszertan, amely célja, hogy optimális vizuális élmény érdekében - könnyű leolvasást és navigációs minimális átméretezés, panoráma, és a görgetés - széles körű eszközök, a számítógépes monitorok, a laptopok és tablettát, okostelefonok. A reagáló honlap automatikusan alkalmazkodik az elrendezés a megtekintési környezetben a folyadék aránya alapú hálózatok, rugalmas képek és CSS3 médialekérdezés.

A tanfolyam ideje alatt, valamint a tanulás a fontos reagáló web design technikák, akkor kerül bevezetésre az összes fontos új HTML5 elemek, keresztül a varázslatos CSS3, akkor alkalmazni egy sor speciális effektusok, beleértve az átmeneteket, átalakulások, és animációk. Lesz megcsodálják az új HTML5 API, amely lehetővé teszi például, hogy bele ragyogó drag & drop és földrajzi hely térképen lehetőség a honlapon, valamint a sokoldalú vászon API, amely lehetővé teszi, hogy a két és háromdimenziós grafikák a légy, ott a weboldalakat.

A kurzus áll a következő tanulságok:

  • 1. lecke - Bevezetés
  • 2. lecke - Érzékeny Web Design
  • 3. lecke - HTML5 szemantikai elemei
  • 4. lecke - Bevezetés a CSS3
  • 5. lecke: Styling tartalom és elrendezés CSS3
  • 6. lecke - Styling listák és táblázatok CSS3
  • 7. lecke - Stílusos HTML5 Forms
  • 8. lecke - A CSS3 létrehozása Special Effects
  • 9. lecke - optimalizálása és megszervezése a CSS3 kód
  • 10. lecke - Az Erős HTML5 API

Előfeltételek

A diákok igényelnek jó ismerete HTML programozás. Ez természetesen feltételezi, hogy befejezte a Webmaster - HTML és CSS pálya vagy tanult HTML azonos szintű.

A tanfolyamot ajánljuk befejeződött a PC a Windows operációs rendszer vagy egy Apple Mac. Mivel ez egy online Persze ez lehet hozzáférni bármely internetes kész számítógép.

Tanfolyam időtartama és támogatás

A diákok regisztrálni bármikor, és egy teljes év, hogy fejezzék be tanulmányaikat. Azt is hozzáférhetnek egy magántanárt postán vagy e-mailben egy 12 hónapos időszak alatt. Természetesen bővítmények lehet vásárolni, ha nem tölti ki ezt az utat a 12 hónapos időszakban. Mivel a pálya önálló tanulás akkor töltse be a kevés, vagy hosszú ideig, mint szeretné.

Értékelés

Meg fogják értékelni a tanfolyam, amely részletezi a tankönyveket. A tanfolyam létre kell hoznia, és küldje weboldalakat, mint a feladatokat. A munka lehet küldeni vissza a kurzus részét e-mailben vagy postai úton.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing ... Tovább

Distance Learning Courses Limited (t/a Distance Learning Centre) is a leading provider of distance learning / home study / Open Learning courses and a respected course developer. As well as developing our own course materials we are also agents for many other top distance learning providers and currently offer over 250 distance learning courses through the Distance Learning Centre website and we are also an authorised partner for distributing the official CIW Self Study Kits. Kevesebb