Mik a céljai a tanfolyam?

A Sage Mester csomag 2015 folyamán csomag tartalmazza a Sage IAB Sage Bérszámfejtés 1 & 2 és Sage 50, valamint néhány Excel és könyvelési alapokat. A kemény munka és elkötelezettség lehet keresni a Sage képesítési bizonyítványt, az IAB Level 2 Certificate in számítógépes könyvelés cégeknek és a Stage 1 & 2 képesítést.

Ez egyben jogosultsági regisztrálni, mint társult tagja az IAB, az eddigieknél betűk AIAB neve után.

 • Ismerje meg, hogyan RTI, vagy valós idejű információkat, fontos szerepet játszik a 2015 HMRC PAYE műveleteket. Meg kell birkózniuk a jogszabályoknak, és hogy naprakész a legújabb követelményeknek.
 • Értsd meg, hogyan kell leküzdeni bonyolultabb területeken a bér, beleértve az adó hóvégi feldolgozás, és úgy érzi, magabiztos ezeket az elemeket a jövőben a szakmai szerepeket.
 • Ismerje meg, hogyan induló bérszámfejtés Sage 50 Bérszámfejtés, beleértve a feldolgozási szabvány bér fut, ami az alkalmazottak adatai, valamint a munkaidő-bejegyzéseket.
 • Ismerje meg, hogy a kötelező befizetések, és hogyan lehet összekapcsolni Sage 50 Bérszámfejtés más rendszerek használatát, keresztül az exportáló és importáló adatok.
 • Értse meg a hónap végén folyamatban, valamint idő és év végén funkciókat.
 • Gazdagítják a tanulási tapasztalat gyakorlat adatokat, amelyek segítségével a valós idejű példák élesíteni a bérszámfejtés képességeit.
 • Mutatkozz be az alapvető fogalmak a számviteli - előfutáraként vagy lépcsőfok, ha szeretné, hogy további megértéséhez számlákat.
 • Szert további betekintést a működését az üzleti, az IAB Sage Level 2 Certificate in számítógépes számviteli cégeknek modult.
 • Meg kell birkózniuk az alapjait Excel, beleértve a létrehozását egy táblázatot, és hogyan kell használni a makrók, hogy a munka könnyebb.
 • Nézd meg az új funkciók a Sage 2012, így marad up-to-date, és kész.

Ki szánt?

Akár a búvárkodás egy új karrier létszámról a bér egy cég, vagy szeretné, hogy haladnak felfelé a ranglétrán, és javítja a képességeit, ez a tanfolyam csomag kerül a karrierlehetőségeket, hogy a következő szintre. Ez a széles Sage csomag lehet a tökéletes eszköz, amely segít elsajátítani a bérszámfejtés csapat, vagy vezetni a karrier a számvitel.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei a kurzus.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint egy könyvelő akkor számíthat arra, hogy pénzt keres körülbelül £ 28k, az utak, hogy vezethet, hogy a potenciális pénzügyi kontroller, mérlegképes könyvelő, és pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
575 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date