Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Online A-level Programok ban ben Matematika 2024

3 Online A-level Programok ban ben Matematika 2024

Áttekintés

Az A-szintű programok a hallgatók számára lehetővé teszik, hogy egy adott témára összpontosítsanak középfokú oktatásuk befejezése után. Ezek a programok erős alapot nyújtanak a tudásnak egy adott területen. A hallgatók gyakran alkalmazzák a programot, mint felkészülést az egyetemi egyetemi tanulmányi sikerre.

Mi az A-szint a matematikában? Ez a tanfolyam képes a diákok széles körű megértése a matematikai fogalmak, ami megalapozza a tudás erős. A diákok gyakran különböző mintaproblémákon dolgoznak, amelyeket vizsgák követnek. A hallgatók megtanulják, hogyan kezeljék a számokat számológép segítségével és anélkül. A tanfolyamok általában az algebra, a trigonometria, a differenciálódás, az integráció, az exponenciák, a rajzok, a szekvenciák és a poláris koordináták témakörét fedik le.

A programot végző hallgatók különböző előnyöket kaphatnak. A matematikai megközelítéshez használt problémamegoldó készségek számos karriert alkalmazhatnak. Emellett a számmódosítás és a matematika elméletének mély megértése számos jövőbeni akadémiai és karrierlehetőséget nyit meg.

A tanulmány ára különbözik a meglátogatott intézmény és a környező hely alapján. A diákok általában két éven belül befejezik a tanfolyamot, de néhány diák hosszabb időt vehet igénybe. A költségkutatás és a tervezés megkönnyítheti a diákok megfelelő pénzeszközöket.

A hallgatók a programban tanult anyagot vehetik igénybe, és magasabb fokon folytathatják, míg a többi diák közvetlenül a pozícióba lép. Mindkét esetben a diplomások remélik, hogy számos munkát találnak. Egyes diákok gazdasági vagy pénzügyi szerepet tölthetnek be könyvelőként, elemzőként vagy könyvvizsgálóként. Más hallgatók különböző gazdasági ágazatokban találhatnak pozíciókat adatelemzőként, beleértve a marketinget, a gyártást vagy a gyártást. Egyes diákok kutatókat vagy tanárokat is találhatnak.

Számos intézmény kínál egy A-szintű matematikát. Néhány iskola kínál online programokat a hallgatók számára, hogy könnyebben hozzáférjenek ehhez az akadémiai lehetőséghez. Az akadémiai érdeklődés megkezdéséhez keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • A-level
  • Természettudományok
  • Matematika
Szakirányok
  • Természettudományok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum