Keystone logo

0 Online A-level Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia Társadalomtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • A-level
 • Társadalomtudományok
 • Szociológia
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (0)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

  Clear filters

  Online A-level Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia Társadalomtudomány

  Gyakran a tipikus középfokú oktatás kiterjesztéseként szolgálnak, az A-szintű programok alapvető specializációt biztosítanak egy adott területen. Ez a tanfolyam általában a felsőoktatási lehetőségek előmozdításának szolgál. A hallgatók a befejezést követően szélesebb körű tudományos lehetőségeket találhatnak.

  Mi az A-szint a társadalomtudományokban? Ez a tanfolyam segítheti a diákokat, hogy tárja fel a tudás széles körét a társadalomtudományok területén, beleértve a szociológiát, a pszichológiát, a kriminológiát, az antropológiát és így tovább. A diákok megvizsgálhatják az egyének, a csoportok és a társadalmak közötti kapcsolatot és a körülöttük lévő környezetet. A programok felderíthetik azokat a témákat, mint a kultúra, a társadalmi rétegződés, a hatalom, a család, a média és a deviancia. Számos program a vizsgálati módszerek fejlesztésére összpontosít.

  A diákok számos előnyben részesülhetnek. Az elsajátított kutatási készségek segíthetik a hallgatókat abban, hogy felsőoktatást folytatnak, vagy hivatásba lépjenek. Ráadásul a kulturális struktúrák megértésének és az egyéni motívumok elemzésének tanulásával a diákok különböző területeken szerezhetnek pozíciókat.

  Az A-szintű tanulmányi költségek a kiválasztott intézménytől függően változnak. Sok diák két évet töltött egy programban, de a tanulmányi idő változhat. A hallgatók esetleg egy kutatott pénzügyi tervet kívánnak létrehozni, amely segít nekik a költségvetést.

  Sok hallgató úgy dönt, hogy befejezése után egyetemi képzést folytat. Néhány azonban úgy dönthet, hogy a munkaerő azonnal bejut. Végül, a diákok széles választékát kínálják karrierlehetőségek mind a köz-és magánszervezetek. Egyesek úgy dönthetnek, hogy a közösségfejlesztésben betöltött pozíciókat vezetőként és tisztviselőként folytatják. Mások választhatják a pályafutást korrekciós tisztviselőként, szociális munkásokként, tanácsadóként vagy közösségi erőforrás szakemberekként. A tanulás fókuszától függően a diákok dönthetnek úgy is, hogy belépnek a politikába vagy a törvénybe.

  Számos intézmény kínál A-szintű társadalomtudományi. Az online lehetőségek a diákok számára nagyobb hozzáférést biztosítanak a lehetőségek széles választékához. Indítsa el oktatási törekvéseit, keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával az űrlap kitöltésével.