Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 34 Online Alapképzések Programok ban ben Üzleti tanulmányok 2023

34 Online Alapképzés Programok ban ben Üzleti tanulmányok 2023

Áttekintés

A Számvitel, Kereskedelem, Kommunikáció, Közgazdaságtan, Pénzügy, Emberi Erőforrások, Nemzetközi Kereskedelem, Logisztika, Menedzsment, Marketing, vagy a PR csak néhány a számtalan online Üzleti, Közgazdaságtani és Ügyviteli Alapképzés közül. Az online Üzleti, Közgazdaságtani és Ügyviteli Alapdiploma sok előnnyel jár. Ilyenek például az alábbiak: rugalmasabb tanulmányi időbeosztás, egyszerű hozzáférés a kutatási adatbázisokhoz és forrásokhoz, kényelmes és közvetlen kapcsolat a tanárokkal.

Az online Üzleti, Közgazdaságtani és Ügyviteli Alapképzések általában három-négy évesek. A hallgató eközben kötelező és választható tárgyakat végez el, és esetenként szakmai gyakorlaton is részt vehet. Ausztrália, Kanada, Finnország, Németország, Jordánia, Lettország, Oroszország, Törökország, az Egyesült Királyság, vagy az USA egyetemei és üzleti főiskolái számos különböző online Üzleti, Közgazdaságtani és Ügyviteli Alapképzést kínálnak. Néhány az online Üzleti, Közgazdaságtani és Ügyviteli Alapképzésen szerezhető diplomák közül: Bölcsészettudományi Alapdiploma (BA), Természettudományi Alapdiploma (BSc), Üzleti Ügyviteli Alapdiploma (BBA), Kereskedelmi Alapdiploma (BCOM), Kommunikáció Alapdiploma és Üzleti Alapdiploma (BBUS).

Ha készen állsz arra, hogy megtedd a következő lépést az online Üzleti, Közgazdaságtani és Ügyviteli Alapképzés felé, egyszerűen görgess lejjebb, és nézz körül a képzések között, vagy használt a legördülő menüt a kereséshez.

Olvass tovább

Szűrők

  • Alapképzés
  • Üzleti tanulmányok
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (34)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum