Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Online Alapképzések Programok ban ben Kereskedelem 2023

4 Online Alapképzés Programok ban ben Kereskedelem 2023

Áttekintés

Általában véve a négy év alatt fejezik be, a diplomát kínál egy jól lekerekített oktatás a diákok számára. Ez a fokozat opció található az egyetemi szintű, és lehetővé teszi a diák, hogy nagy-specifikus képzés, és általános tanfolyamok.

Mi egy online Bachelor 's Commerce? A kereskedelem szak a diákok a lehetőséget, hogy tanulmányozza az üzleti és a kapcsolódó elvek és eszmék. Egyes programok kínálnak koncentrációk a diákoknak, akik egy külön besorolási célt szem előtt tartva, mint a marketing, a számvitel vagy a vállalkozói szellemet. A legtöbb program a hallgatók általános üzleti tanfolyamok, mint például az értékesítés, az erőforrás-menedzsment, gazdasági, piaci elemzés és a szervezeti fejlesztés. Néhány magában szakmai vagy kutatási projektek, amelyek lehetővé teszik a diákok gyakorlati tapasztalatot szerezni üzleti helyzetek és a beállításokat.

Kitöltésével kereskedelem főiskolai szak segít a diákoknak minden területén az üzletből.A program azt is lehetővé teszi a diákok fejlesztésére készségek felkészülni belépés a konkrét üzleti karrierjét.

A költségek egy programot nehéz megbecsülni, mert a különbség lehet a programok és a tandíj árak az iskolák között. A legjobb becslés a program költsége származik a diák az iskolában.

Miután megszerezte a diplomát, a diákok úgy állíthatjuk elő, hogy belépjenek a munkaerőpiacra, és alkalmazni belépő szintű pozíciókat a különböző cégek. A kereskedelem mértékben lehet készíteni egyének munka minden iparágban. Attól függően, hogy a kiválasztott koncentráció, ha van ilyen, a diák is készen áll a munka egy adott területen, mint a karrier számviteli vagy marketing. Közös beosztások diplomások között üzletkötő, bérelszámoló, pénzügyi elemző, kárbecslõ és ügyfélszolgálati képviselője. Sok diplomás dönt, hogy folytatja a Master of Business Administration, hogy előre pályafutásuk.

Ha szeretne dolgozni a területen az üzleti, majd megszerzése Bachelor in Kereskedelmi lehet egy jó választás. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

 • Alapképzés
 • Üzleti tanulmányok
 • Kereskedelem
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek