Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 6 Online Alapképzés Programok ban ben Nemzetközi marketing 2023

6 Online Alapképzés Programok ban ben Nemzetközi marketing 2023

Áttekintés

A főiskolai diplomát általában a szükséges sok magas szintű munkát. Emellett a diákok, akik szeretnének egy nap, hogy folytassa a mester vagy doktori fokozatot kell töltenie egy alapképzésben az első. Ezek gyakran kínálnak mind az online és tantermi formátumok igényeihez sok diák.

Mi egy online bachelor 's nemzetközi marketing? Az ilyen mértékű általában segít felkészíteni a tanulókat a marketing a nemzetközi színtéren. Neveli őket a kulturális megfontolások, valamint a kezelése a sokszínű munkaerő. Ezen felül a diákok megismerhetik tervezése marketing tervek és reklámkampányok, és problémák megoldására a kommunikáció, a márka image, a termékfejlesztés és a nemzetközi jog.

Diákok, akik kapnak ilyen mértékű hajlamosak élvezni több hasznot. Például, gyakran átvihető készségek, mint a kommunikáció, a meggyőzés és a kutatás. Ezek a tulajdonságok hasznosak karrier javulást, különösen, ha éppen belépő munkaerő.

Nem valószínű, hogy a költségek ilyen mértékű, hogy pontosan ugyanazt bármely két iskolában. Szempontok szem előtt tartani, többek között a földrajzi régió és a program hosszát. Diákok pénzt takaríthat meg a megélhetési költségek az online programok, de még így is általában találjon képzési költségeit.

Miután elvégezte a főiskolai nemzetközi marketing, sok diák kezdődik karrier címekkel, mint értékesítési menedzser, marketing munkatárs, tartalom író, szövegíró, a projekt fejlesztője vagy vállalkozó. A marketing munkatárs, például segíthet koordinálni a globális marketing a vállalat, vagy a hangsúlyt a marketing egy adott ország vagy régió. Ezek a diplomások tudnak működni számos iparágban, mint például az e-kereskedelem, a technológia, a kutatás és fejlesztés, a nonprofit és a kormány.

Lehet, hogy sok előnye van, hogy folytatja ezt mértékben online, mint a munka folytatását, illetve gondoskodni a család.Tudjon meg többet, amit a jövőben is néz ki, mint egy főiskolai diplomát. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • BSc
  • BA
  • Alapképzés
  • BBA
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
  • Nemzetközi marketing
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum