Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 10 Online Alapképzés Programok ban ben Szociológia 2023

10 Online Alapképzés Programok ban ben Szociológia 2023

Áttekintés

Az online főiskolai szak segítségével a diákok, akik nem tudnak részt venni a hagyományos osztályok elérjék az oktatási és karrier célok. Bár ezek a programok általában a tudományosan szigorú, mint az on-campus osztályok, gyakran kínálnak egy sokkal nagyobb rugalmasságot.

Mi egy online főiskolai szociológia? Ez egy online szak arra összpontosít, hogy tanulmányozza az emberi társadalom és a társadalmi problémák megoldásában. A tanulmány a szociológia megköveteli annak megértését, a világ civilizációk ősidők világ földrajzát, a világ vallásai, érintő kérdésekről a családjára és a kölcsönös függés az összes ezeket a rendszereket. Tudósok azt is megtanulják, társadalomtudományi kutatási módszerek és stratégiák döntéshozatal adatokon alapuló elemzés. Szociológia diákok is megtanulják, hogyan kell javaslatokat készít és írásos beszámolók alapján az adatokat.Szociológia szakon gyakran egy központi program, választani a területen a hallgató hangsúlyozni kívánja, és azt is tartalmazza a hallgató projektben.

Diákok, akik folytatni a diplomát szociológia nyerhetsz értékes tulajdonságok, mint például a társadalomtudományi kutatási módszerek, az adatok elemzése, és a megértés összetettsége emberi kapcsolatok. Ezek a széles képességek gyakran könnyen átvihetők sok pályát; személyes szinten, segítenek betekintést nyújt az emberi állapot.

Az beszerzésének költsége egy internetes diplomát széles határok között változhat, attól függően változók, mint az iskola választott, és a hossza a program. Potenciális hallgatók tanácsoljuk, hogy forduljon a felvételi osztályon az iskola általuk kiválasztott konkrét tandíjat információkat.

Sokan, akik végzős főiskolai szociológia lép pályára a szociális munka, bár a mértéke alkalmas arra, hogy sok más munkahely, mind a magán és az állami szektorban. Néhány munkakeresés szociális kutatás; mások munkakeresés, mint pártfogó felügyelők, jótékonysági adománygyűjtő, ház tisztek vagy PR tisztek. Ez a fokozat is tekinthető egy lépcsőfok a diákok számára, hogy folytassa a mester vagy doktori fokozatot szociológia.

Sok egyetem világszerte, melyek az online főiskolai diplomát az izgalmas nagy. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • BSc
  • BA
  • Alapképzés
  • BBA
  • Társadalomtudományok
  • Szociológia
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum