Keystone logo

10 Online Associate Degree Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzleti ügyvitel 2024

Szűrők

Szűrők

 • Associate Degree
 • Üzleti tanulmányok
 • Üzleti ügyvitel
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Online Associate Degree Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzleti ügyvitel

  Miután elvégezte a középiskolát, a diákok dönthetnek úgy, hogy folytassa a társult fok. Ez a tanulmányi program általában két évig tart, és összpontosítani Bölcsészet, tudomány vagy a matematika. Az online társult mértékben lehetővé teszi a diákok a világ minden tájáról, hogy részt vegyenek a virtuális osztálytermekben.

  Mi egy online társult diplomát üzleti adminisztráció? Az online társult üzemgazdász egy tanulmányi program arra összpontosít, hogy a szükséges készségeket, hogy sikerül a belépő szintű adminisztráció pozíciókat. Néhány ilyen program is felkészítse a tanulókat a magasabb szintű vezető pozíciókat. A kurzusok szükséges lehet iskolánként eltérő, hogy a következő, de már magukban foglalva az üzleti tevékenység, a gazdálkodással, marketing az üzleti életben, bevezetés a pénzügyi, üzleti gazdaságtan, üzleti szervezetek és a pénzügyi irányítás.

  Ez a tanfolyam is előnyös, mert felkészíti a diákokat, hogy folytassák tanulmányaikat.A jobb megértése a kutatási módszerek, akkor lehet jobb kész munkát a versenypiacon. Sok cég keres, az innovatív alkalmazottak, így ez az oktatás segíthet, hogy egy magasabb kezdő fizetése is.

  Ha azt szeretnénk, hogy folytassa a társult üzemgazdász, meg kell vizsgálni a költségeket. Ez függhet az iskola még nem vett részt, hogy mennyi ideig tart, hogy befejezze a tanfolyamok, és a szükséges programokat, hogy részt vegyen osztályok online. Lépjen kapcsolatba az iskola az a választás, hogy többet tudjon meg a tandíjat.

  Bár sok diák nem használja az online társult üzemgazdász, mint a kiindulási pont az oktatás, akkor még mindig eredményez gyümölcsöző karrier. Az ilyen mértékű vezethet munkahelyek, mint a humán erőforrás menedzser, marketing vezető, egészségügyi adminisztrátor, értékesítési igazgató, a pénzügyi ellenőr és az élelmiszer-szolgáltatás igazgatója.Lehet kész együttműködni a különböző típusú szervezetek, mint például a non-profit, kormányzati és vállalati.

  Ha ez a program az Ön számára, akkor érdemes alkalmazni. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.