Keystone logo

1 Online BBA Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Vendéglátás Vendéglátás menedzsment ban ben Irvine, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • BBA
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Turizmus és vendéglátás
  • Vendéglátás
  • Vendéglátás menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular study format

Online BBA Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Vendéglátás Vendéglátás menedzsment

Irvine város tervezett és létre az Irvine Társaság 1960-as években. Úgy nőtt kikötő több mint 200.000 lakos határain belül. A város közé tartozott az első öt legjobb élettér tartozott annak minőségi szolgáltatások és az iskolákban, amely magában foglalja a különböző egyetemek és főiskolák.

A vendéglátás menedzsmentje összekapcsolja az üzletet, a marketingt, az emberi erőforrásokat és más üzleti tanulmányokat, koncentrálva a szállodai vagy éttermi menedzselésben, az eseménytervezésben és az idegenforgalomban. A diákok, akik ezt a területet választják, képesek lehetnek bárhol a világon.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A Bachelor of Business Administration egy egyetemi diplomával is szerzett három-négy év. A megszerzett BBA, a diákok megszerezzék a kritikus gondolkodás, időgazdálkodás és vezetői készségek, amelyekre szükségük van, hogy egy eszköz bármely munkahelyen.