Keystone logo

27 Online BSc Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Kiberbiztonság 2024

Szűrők

Szűrők

  • BSc
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs technológia
  • Kiberbiztonság
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online BSc Programok ban ben Technológiai tanulmányok Információs technológia Kiberbiztonság

A főiskolai diplomát biztosít a hallgatók átfogó háttér a fegyelem, hogy azok a szükséges ismereteket, hogy folytassa a sokféle karrier utak. Mértéke nyithat új kapukat és segít a diplomások nem csak munkát találni, hanem beiratkozik további oktatás, ha úgy döntenek, hogy.

Mi egy online BSC kiberbiztonság? Amikor a diákok folytatja ezt a fokát, vesznek a különböző osztályok, hogy biztosítsa egy jól lekerekített oktatás. A tanfolyam általában kezdődik általános oktatási követelmények, mint az angol, matematika, történelem, a különböző tudományok, és a szociológia. Core tanfolyamok, hogy jobban felkészüljenek az egyének számára ezen a területen lehetnek alapjai számítógép hibaelhárítás, hálózati biztonság, Linux rendszerfelügyelet, digitális kriminalisztika, alapjait hálózatépítés, összekötő Cisco eszközök konfigurálása és telepítése a Windows és a trendek kiberbiztonság.

A diákok követhet diplomát ezen a területen sok oka lehet.Például, lehet, hogy megkapjuk készségek, amelyek potenciálisan előnyös a karrier piacon. Ezek a képességek lehetnek fokozottan képesek megoldani a problémákat, a jobb interperszonális készségek, és a saját motiváció.

Mennyi az online szak költségek között változik különböző egyetemeken azt felajánló. Azt javasolják, hogy minden törekvő diákok időt arra, hogy találjon az intézmények, hogy minél több információt költség és persze követelményeknek.

Azok, akik keresnek ilyen mértékben lehet jó jelöltek a különböző pozíciókat ezen a területen, mint például a biztonsági mérnök, a számítógépes biztonsági elemzője, információk biztosítása elemzője, vezető informatikai biztonsági elemzője, információk kockázatelemzés munkatársa, informatikai megfelelőségi elemző, és kiberbiztonság szakember. Bármely iparág technológiát használ, és adatokat dolgoz információkat szükség lehet egy képzett számítógépes biztonsági szakértő, mint például az üzleti és az egészségügyben.

Ez a program által kínált különböző egyetemeken szerte a világon. Figyelembe osztályok online lehetővé teszi a jobb rugalmasság órarende, hogy illeszkedjen a személy mozgalmas életet. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.