Keystone logo

1 Online BSc Programok ban ben Üzleti tanulmányok Innováció ban ben Ashland, Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

 • BSc
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Üzleti tanulmányok
 • Innováció
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Online BSc Programok ban ben Üzleti tanulmányok Innováció

  A magán-és állami főiskolák és egyetemek, Ashland rengeteg oktatási intézmények közül lehet választani. Ezek köre a Morehead State University, Kentucky Christian University, Marshall Egyetem és Ohio Egyetemen.

  Sok jövedelmező iparágak, mint például a technológia és a pénzügy, van egy nagy az igény a menedzserek és vezetők, akik megértik, hogy az új termékek és szolgáltatások kidolgozása és végrehajtása. Innovációs programok gyakran olyan témákat kell ebben, mint a kutatás módszertanát és piaci stratégia.

  Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

  A Bachelor of Science mértékben, hogy tökéletes a diákok, akik szeretnék, hogy javítsák a gyakorlati tudás és a munkatapasztalat. Fogadása BSc segíthet hatására a tanulók nagyobb személyes és szakmai lehetőségeket.