Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Online BSc-k Programok ban ben Információs rendszerek ban ben White Plains, Amerikai Egyesült Államok 2023

1 Online BSc Programok ban ben Információs rendszerek ban ben White Plains, Amerikai Egyesült Államok 2023

overview

Az információs rendszerek képzés során a hallgatók elsajátíthatják az üzlet és a számítástechnika legfontosabb elemeit, ezáltal pedig felkészülhetnek egy sor különböző pályára, mint például a nagyvállalatok által nyújtott lehetőségek, a piaci elemzői állások, sőt fontos kormányzati feladatok.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A Bachelor of Science mértékben, hogy tökéletes a diákok, akik szeretnék, hogy javítsák a gyakorlati tudás és a munkatapasztalat. Fogadása BSc segíthet hatására a tanulók nagyobb személyes és szakmai lehetőségeket.

read_more

filters

 • BSc
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Technológiai tanulmányok
 • Információs rendszerek
fields_of_study
 • Technológiai tanulmányok (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format

  related_fields_of_study