Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Online BSc-k Programok ban ben Informatika 2023

Online BSc Programok ban ben Informatika 2023

Áttekintés

Online szakok a diákok a lehetőséget, hogy a tanfolyam az interneten keresztül, nem pedig osztályok fizikai egyetemen. Az online Bachelor of Science fokozatot rendszerint négy évig, és kiterjed témák adott tudományterületen.

Mi egy online BSc IT? Az információs technológia általában széles körét öleli fel a témák tekintetében számítógépek, az internet, a hálózatok, adatok, és a digitális biztonság. A diákok az IT-szak vehet számos matematikai és az alkalmazott tudomány tanfolyamok, valamint a számítógépes programozás, szoftverfejlesztés, az adatok elemzése, valamint a hálózati osztályok. Egyéb témák lehetnek digitális biztonsági elemzés, webfejlesztés, és a számítógépes tervezés. A diákok is tanulnak műszaki írás és jelentés.

Az információs technológia tanfolyam is a hallgatók egy alapos megértése a számítógépek és az internet, valamint az alapvető fogalmakat a kutatás, a fejlesztés, és az elemzés.Gyakorlati készségek, mint a programozás lenyűgözni a munkaadók és segítse a hallgatók által használt technológiák sikeresen naponta.

Online BSc programok közé kapcsolatos költségek tananyagok, távoktató alkalmazást, és a tandíj, így a költségek eltérőek intézmények. Kapcsolatfelvétel az iskola segítségével a diákok többet egy program 's pénzügyi követelményeket.

Az IT ipar magában foglalja számos tudományág, specialitások, és a karriert. A diákok használhatják a diplomát felkészülés további oktatás számítástechnika, szoftverfejlesztés, vagy hálózat kialakítása. Vannak is több karrier lehetőségeket, mint például a web developer, hálózati építész, digitális biztonsági szakértő, programozó, és az adatok elemzője. A diákok is van esélye, hogy nem külsős munka web design, számítógép javítás, és az adatok modellezés és elemzés.

Ha érdekel a számítógépek és szeretnénk a karrier dolgozik egy technológiai területen, BSc IT lehet a megfelelő választás.Lehet, hogy a szabad munkavállalás és a teljes tanfolyam a saját ütemezése egy online szak. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • BSc
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs rendszerek
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (0)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum