Keystone logo

10 Online BSc Programok ban ben Marketing tanulmányok Marketing 2024

Szűrők

Szűrők

  • BSc
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (10)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online BSc Programok ban ben Marketing tanulmányok Marketing

Miután egy főiskolai diplomát egyike a különböző tudományágak segít a diákoknak a tudás szükséges, hogy találják meg a karrier. Osztályok, hogy összpontosítson a választott területen a tanulmány arról, hogy a diákok az alapítvány kell építeni egy karriert az iparág részesítik előnyben.

Azok, hogy a karrier a marketing már valószínűleg megkérdezte, mi az online BSC Marketing? Az ilyen mértékű körülbelül 2-4 évet vesz igénybe, és biztosít a hallgatók egy erős alapot érintő marketing és a kapcsolódó üzleti alkalmazások. Tanfolyamok hallgatók vehetnek annak a célnak az ilyen mértékű magában globális marketing, marketing elvek alapjait értékesítési menedzsment, stratégiai marketing, fogyasztói magatartás, a digitális marketing, marketing kutatás, marketing elvek, és az integrált marketing kommunikáció.

Folytató hallgatók marketing kialakulhat számos további képességek, hogy lehet hasznos, ha készek belépni a munkaerőpiacra.Ezek a készségek lehetnek fokozott matematikai képességeit, jobb kezelése az idejüket, és javította az önfegyelem.

Az online marketing diplomát megtalálható a nemzetközi iskolák és alapúak belföldön. Diákok kell győződni arról, hogy a kutatás a főiskolák az őket leginkább érdeklő és velük a kapcsolatot további információkért, mivel a költségek eltérőek.

Karriert folytat a marketing lehet tenni a különböző magán- és állami iparban. Ilyenek például a pénzügyi és üzleti, startup cégek, az egészségügyi ellátás és a tudományok, az oktatás, és a magán tanácsadó. Azok, akik rendelkeznek a marketing diplomát találják magukat jogosult munkaköri mint például a digitális marketing szakember; marketing műveletek vezetője; közösség bevonása társult; üzletfejlesztési koordinátor; és események, marketing és fejlesztési igazgató.

A nemzetközi és a hazai főiskolák ajánlatot online fok ezen a területen, hogy a tanulók megszerezzék a betekintést és ismeretek szükségesek, hogy a munka felé a sikeres karrier. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.