Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Online BSc-k Programok ban ben Ashland, Amerikai Egyesült Államok 2023

1 Online BSc Programok ban ben Ashland, Amerikai Egyesült Államok 2023

overview

A magán-és állami főiskolák és egyetemek, Ashland rengeteg oktatási intézmények közül lehet választani. Ezek köre a Morehead State University, Kentucky Christian University, Marshall Egyetem és Ohio Egyetemen.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

A Bachelor of Science mértékben, hogy tökéletes a diákok, akik szeretnék, hogy javítsák a gyakorlati tudás és a munkatapasztalat. Fogadása BSc segíthet hatására a tanulók nagyobb személyes és szakmai lehetőségeket.

read_more

filters

  • BSc
  • Amerikai Egyesült Államok
fields_of_study
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format