Keystone logo

A legjobb egyetemek számára Online Programok ban ben Csehország 2023

Intézmények száma: 69
  • Brno

  A NEWTON University egy legjobban értékelt magán üzleti iskola Csehországban. Tanfolyamaink olyan ismereteket és tapasztalatokat biztosítanak Önnek, amelyek segítségével beindíthatja globális vállalkozói vagy vezetői karrierjét.

  • Mlada Boleslav
  • Prague

  Modern, progresszív és dinamikusan fejlődő egyetem vagyunk, amely szoros kapcsolatban áll az autóiparral és más globális vezetőkkel. Egy nagy multinacionális vállalat – a ŠKODA AUTO – alapított bennünket. Speciális alapképzési és továbbképzési mesterképzési programokat kínálunk egyedi fókuszban - a közgazdasági tanulmányok minőségi műszaki alapokon nyugvó, szilárd nyelvi képzés és gyakorlati ismeretek kombinációja, amelyeket a szakmai gyakorlat során szerez, elvezeti Önt az iskolán kívülre!

  • Prague 1

  Academy of Performing Arts in Prague (AMU) a Cseh Köztársaság legnagyobb művészeti iskolája. A színháztól, a zenétől és a tánctól a TV- és filmgyártásig terjedő széles hatókörének köszönhetően az AMU sokszínű és tápláló helynek számít a fiatal művészek számára, ahol felfedezhetik, elsajátíthatják és továbbfejleszthetik tehetségüket.

  • Prague

  Prague School of Creative Communication egy magánfőiskola, amely tökéletesen felkészít a karrierre a kreatív ipar minden területén. Tanulmányi programjaink/szakterületeink Kreatív marketing és kommunikáció (digitális marketing és kommunikáció, kreatív marketing, menedzsment a kreatív iparban), irodalmi művészet (irodalmi művészet, kereskedelmi írás a médiában) és vizuális művészet (fotó és audiovizuális művészet, animáció és vizuális effektusok, Grafikai és médiatervezés) reklámügynökségek, grafikai stúdiók, kiadók és médiaintézmények gyakorlati működéséhez kapcsolódnak. Tanulmányaid alatt valós megrendeléseken fogsz dolgozni.

  • L'Aquila
  • Hamburg
  • Barcelona
  • + 8 több

  Az 1952-ben alapított, ideális helyen Közép-Olaszországban (L'Aquila mindössze 110 km-re található Rómától) egyetemünk egy nyilvános oktatási és kutatóintézet, amely a tudományos programok teljes skáláját kínálja, beleértve a biotechnológiát, tudományokat, közgazdaságtant, mérnöki, oktatási és humán tudományokat. , orvostudomány, pszichológia és sporttudományok. A 7 tanszékével a University Of L'Aquila több mint 19 000 beiratkozott hallgatója számára 69 diplomát kínál a különböző tudományágakban (mind az alapképzésben, mind a posztgraduális szinten, beleértve a teljes egészében angol nyelven oktatott nemzetközi MSc kurzusokat), 9 kutatási doktori programot, specializálódott iskolákat, mesterkurzusok és szakképzések. Körülbelül 600 professzorból és kutatóból álló kiemelkedő karának számos tagja nemzetközi elismerésben részesült, és kutatási területén vezető szerepet tölt be.

  • Pilsen

  A Gépészmérnöki Kar Pilsen egyik legrégebbi kara, és több mint 70 éve bizonyítja nélkülözhetetlen pozícióját ebben az ipari városban.

  • Prague

  Mi vagyunk a legnagyobb magánfőiskola a Cseh Köztársaságban, több mint 7000 hallgatóval 2 helyen, Prága és Brno városában. 2001-ben alapítottuk a legelső magánfőiskolai intézményként, azóta több mint 20.000 diákot készítettünk fel a vállalati és állami szektorban való pályára.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 több

  Az EIT Manufacturing a gyártó szektorhoz kötődő vezető egyetemek, iparágak és kutatóközpontok európai szövetsége, amelynek célja az európai gyártás ösztönzése, hogy globálisan versenyképes és fenntartható legyen a társadalom számára. A „tudásháromszög” három oldalának: az üzleti élet (nagyvállalatok és kkv -k), oktatási intézmények és kutatóközpontok összefogásával az EITM fokozni kívánja az együttműködést és az integrációt az oktatás, az üzleti élet és a kutatás között. Az EIT Manufacturing egyedülálló és kiváló felsőoktatási programot kínál nemzetközi és befogadási szemléletmóddal, hogy elvégezze a gyártási innovátorok és vállalkozók következő generációját.

  • Ceske Budejovice

  A Dél-csehországi Egyetem Egészségügyi és Társadalomtudományi Karának (FHSS USB) egyedülálló helyzete van Csehországban, különösen az egészségügyi ellátás és a társadalmi témák összekapcsolódása miatt. Célunk, hogy a diplomások megértsék és alkalmazzák egy olyan holisztikus megközelítést, amely szemlélteti az ember egészét, és így biztosítja, hogy a test és a lélek egyaránt támogatást kapjon. Ezeknek a szempontoknak a harmonikus kombinációja lehetőséget kínál olyan szakemberek képzésére, akik küldetésként képesek ellátni hivatásukat. Ez nagy előnyt jelent a Kar számára a jelenlegi világban - az ilyen módon képzett emberekre mindig szükség lesz a munkahelyen. A kar olyan oktatási intézmény, amely kifejezetten az egészségügyre és a szociális ellátásra összpontosít. Kreatív tevékenységeket végez az alkalmazás területén, konkrét projektek keretében, valamint közvetlen klinikai és terepi munkát végez az emberekkel, akik egészségileg és társadalmilag is hátrányos helyzetűek. Fejleszti a tudományos és kutatási tevékenységeket, valamint a nemzetközi együttműködést fontos intézményekkel és szakmai központokkal.

  • Brno

  A Brno- University of Veterinary Sciences 1918-ban alapították. Jelenleg az egyetem három karból áll: az Állatorvosi Karból, az Állategészségügyi és Ökológiai Karból, valamint a Gyógyszerésztudományi Karból. A VFU Brno az egyetlen egyetem a Cseh Köztársaságban, amely állatorvoslásra, állathigiéniára és ökológiára szakosodott, és csak egy a két gyógyszertudományt oktató egyetem közül. Brno városában, a Brno - Královo Pole városrészben található, az egyetemi kampuszon, ahol minden oktatási és kutatási létesítmény található.

  • Prague 6

  Czech Technical University in Prague Európa legrégebbi műszaki egyeteme, amelyet 1707-ben alapítottak, és jelenleg a régióban és a prágai kutatási klaszterben vezető műszaki kutatóegyetem. A CTU nyolc karon kínál egyetemi, posztgraduális és doktori programokat: Építőmérnöki Kar, Gépészmérnöki, Villamosmérnöki, Nukleáris Tudományok és Fizikai Mérnöki, Építészmérnöki, Közlekedéstudományi, Orvosbiológiai Mérnöki, Informatikai és programok a MIAS Üzleti Iskolájában. Ezenkívül a CTU ingyenes sportpályákat kínál, ellátogathat és tanulmányozhat a Nemzeti Műszaki Könyvtárban, és érezheti magát a nemzetközi közösségben az európai szívében lévő Campus Dejvice-ben.

  • Pardubice

  A University of Pardubice a Cseh Köztársaságban működő 26 állami felsőoktatási intézmény egyike és a pardubicei régió egyetlen egyeteme. A nemzetközileg elismert tanulási központként az egyetem folyamatosan hozzájárul a tudományos ismeretek, a kreatív emberi potenciál és a fejlett technológiák fejlesztéséhez a társadalom életminőségének és jólétének javítása érdekében. Mivel az egyetlen egyetemi típusú felsőoktatási intézmény a pardubicei térségben, modern közigazgatási egyetem akar lenni, amely nyitott az információk megosztására és cseréjére, és dinamikusan fejlődik a környező világgal való kapcsolatban.

  • Pilsen 3

  Az Villamosmérnöki Kar a Pilseni Nyugat-Csehországi Egyetem része, amelyet 1991. szeptember 28-án hoztak létre, 1949-es múltra tekint vissza. A fő kutatási és fejlesztési tevékenységek szerint a kar öt tanszékre tagolódik és egy K + F központ: - Alkalmazott Elektronikai és Távközlési Tanszék (KAE), - Villamos Energetika és Környezetmérnöki Tanszék (KEE), - Technológiai és Méréstani Tanszék (KET), - Elektromechanikai és Teljesítményelektronikai Tanszék (KEV), - Villamosmérnöki Elméleti Tanszék (KTE), - Regionális Villamosmérnöki Innovációs Központ. Az oktatási tevékenység területén a kar egyetemi oktatást biztosít alapképzésben, mesterképzésben és doktori képzésben. Szolgáltatásait az egész életen át tartó oktatás területén is nyújtja. A kutatás, fejlesztés és innováció területén a kar az alap- és alkalmazott kutatási projektek megoldására összpontosít. A Kar hosszú távú tapasztalattal rendelkezik számos nemzeti és nemzetközi támogatási projekt és szerződéses kutatási projekt megoldásában. A Kar hosszú távon bebizonyította, hogy képes a kutatás-fejlesztési tevékenység eredményeit a gyakorlatban sikeresen alkalmazni - ezt számos ipari alkalmazás dokumentálhatja, amelyeket jelentős vállalatokkal való hosszú távú együttműködés alapján hoztak létre. a Pilsen régión túl.

  • Nancy
  • Liège
  • Luleå
  • + 8 több

  Université de Lorraine egy francia állami egyetem, amely közel 52 000 hallgatójának teljes körű tanulmányt kínál minden területen, a bolognai modellnek megfelelően (alapképző / mester / doktori fokozat).

  • Prague

  Prague Film Institute egy professzionális filmkészítő iskola Prágában, amely cselekvéssel tanít, nem csak tanítással.