Keystone logo
Finnország

A legjobb egyetemek számára Online Programok ban ben Finnország 2023

Intézmények száma: 48
  • Lahti, Finnország
  • Madrid, Spanyolország
  • + 1 több

  Az EIT RawMaterials Academy – A MEITIM egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.

  • Rotterdam, Hollandia
  • Bilbao, Spanyolország
  • + 5 több

  A European University of Post-Industrial Cities (UNIC) 2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy befogadó oktatást kínáljon a hallgatók új generációja számára. A posztindusztriális városokban működő és az Európai Bizottság által finanszírozott 10 európai egyetem szövetsége kéz a kézben dolgozik a városi intézményekkel annak érdekében, hogy a városi kérdések minden tanuló számára hozzáférhető és befogadó módon beépüljenek az oktatásba és a kutatásba. A szövetség 2023-ban indítja el első közös mesterképzését, és olyan hallgatókat keres, akik előmozdítják városaik posztindusztriális átalakulását, és magasan képzett diplomásokká válnak olyan új tudományterületeken, amelyek megfelelnek a változó gazdaság igényeinek Európában és környékén. a világ.

  • Poitiers, Franciaország
  • Iași, Románia
  • + 5 több

  A European Campus of City-Universities (EC2U) egy multikulturális és többnyelvű szövetség, amely hét régóta fennálló, oktatás és kutatás által irányított, helyi és globálisan elkötelezett egyetemből áll az Európai Unió négy különböző régiójából: az Egyetem Coimbra, Iași Egyetem, Jénai Egyetem, Pavia Egyetem, Poitiers Egyetem (koordinátor), Salamanca Egyetem és Turku Egyetem. A Szövetség célja egy olyan innovatív tér kialakítása, amely lehetővé teszi a mobilitás szabad áramlását a hét egyetem és a kapcsolódó városok között.

  • Jyväskylän yliopisto, Finnország

  A JYU egy világszínvonalú egyetem, ahol a multidiszciplináris és élvonalbeli kutatás találkozik a nyitott és energikus közösséggel. A JYU közösség neves tanítás, magas szintű szakértelem és globális együttműködés révén megoldásokat keres és talál a jövő kihívásaira. A világ összes egyetemének nemzetközi rangsorában a Jyväskyläi Egyetem az első három százalék között van, és több tudományágában a világ legjobbját képviseli. 17 magas színvonalú, kutatásra épülő angol nyelvű mesterképzési programot kínálunk. Nemzetközi hallgatók jelentkezését várják a kétéves programokra, amelyek hivatalosan elismert mesterképzéshez vezetnek, és doktori képzésre jogosultak. Hat karunkon különböző területeken mélyítheti el tudását, mint például a neveléstudományok, a sport- és egészségtudományok, a matematika- és természettudományok, az információtechnológia, az üzleti élet és a közgazdaságtan, valamint a bölcsészet- és társadalomtudományok területén. Ösztöndíjakat is kínálunk a legsikeresebb nemzetközi mesterképzési hallgatók számára, amelyek fedezik a tandíj költségeit, és kifizetődővé és nagyon megfizethetővé teszik a nálunk tanulást. Jyväskylä Közép-Finnországban található, gyönyörű természeti környezettel és inspiráló építészettel. A JYU campus a modern stílus és a híres építész, Alvar Aalto klasszikusainak ötvözete. A Seminarinmäki campus 2022-ben elnyerte az Európai Örökség címet. A campus kiemeli a finn és az európai oktatási rendszer jelentőségét az egyenlő és demokratikus társadalom alapjaként. Itt Finnországban időnként kicsit hideg van, de a Jyväskyläi Egyetemen a melegszívű társak, kutatók és tanárok segítenek megőrizni a mosolyt az arcán. A Jyväskyläi Egyetemen a közösség gondoskodik tagjairól. Az egyetem támogatást és segítséget kínál tanulmányaihoz és jólétéhez. Nemzetközi egyetemi közösségünkhöz könnyű csatlakozni!

  • Vaasa, Finnország

  University of Vaasa Executive Education erős gyökerekkel rendelkezik a Vaasai Egyetemen és a tudomány világában. Mi vagyunk a legizgalmasabb és legbefolyásosabb felnőtt- és továbbképzési szolgáltató vezetők és szakemberek számára Finnországban.

  • Tallinn, Észtország
  • Helsinki, Finnország

  A Tallinn University egy modern és dinamikus kutatóegyetem Észtországban, amely vezető szerepet tölt be az intelligens életmód népszerűsítésében oktatáson, kutatáson és tudományágak közötti egyedülálló együttműködésen keresztül. Az intelligens életstílusra úgy tekintünk, mint a kutatásra alapozott döntések meghozatalára a társadalom általánosságban és a polgárok jólétének javítása érdekében.

  • Rovaniemi, Finnország

  A Lapland University of Applied Sciences Finnország és az EU legészakibb egyeteme, amely a felsőoktatásra, valamint a kutatásra, fejlesztésre és innovációkra összpontosít. A sarkvidéki körülmények közötti siker és a körülmények kihasználása a lényeg. Megvan az északi faktor.

  • Rovaniemi, Finnország

  A University of Lapland az Európai Unió legészakibb egyeteme. A tudományt és a művészetet egyesítjük az Északi-sarkkörön Rovaniemiben, Lappföld fővárosában. Északi-sarkvidéki egyetemünk új ismereteket, készségeket és szakértelmet teremt Észak és a világ számára.

  • London, Egyesült Királyság
  • Helsinki, Finnország
  • + 5 több

  Az EIT Digitális Nyári Iskola programjai nyitva állnak alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatók, fiatal szakemberek és mások számára, akik szeretnének mélyrehatóan belemerülni a feltörekvő digitális technológiákba, megtanulják, hogyan lehet a technológiát vállalkozássá alakítani, és végül mélytechnológiai induló vállalkozásokat szeretnének indítani. Tanuljon az EU legjobb technológiai partneregyetemeinek oktatóitól és személyzetétől. Gyakorlati tapasztalatot szerezhet céges esetek, projektmunka és együttműködés révén. Versenyképes árú tandíj. Jó szórakozást a találkozáshoz és a hálózatépítéshez hasonló gondolkodású diákokkal a világ minden tájáról!

  • Helsinki, Finnország

  A University of the Arts Helsinki (Uniarts Helsinki) a legmagasabb szintű zenei, képzőművészeti, színházi és táncoktatást nyújtja Finnországban. Az Uniarts Helsinki a művészetek területén az oktatás és kutatás nemzetközi előfutára, és megerősíti a művészet társadalmat reformáló erőként betöltött szerepét. A 2013-ban alapított Uniarts Helsinki a Képzőművészeti Akadémiából, a Sibelius Akadémiából és a Színházi Akadémiából áll.

  • Seinäjoki, Finnország

  A Seinäjoki Iparművészeti Egyetem multidiszciplináris felsőoktatási intézmény és hatékony színész az oktatásban, kutatásban, fejlesztésben és innovációban (RDI) a dél-észak-nyugati régióban.

  • Stockholm, Svédország
  • Helsinki, Finnország
  • + 5 több

  Kettős diplomás programjaink a kiváló műszaki oktatást innovációs és vállalkozói képzéssel, valamint a vállalatoknál, iparági partnereknél és európai városokban végzett gyakorlatokkal ötvözik.

  • Helsinki, Finnország

  Humak University of Applied Sciences fels?oktatás fejlesztésével és a munka világának modernizálásával foglalkozik. Hozzájárulunk az új típusú fels?oktatás kidolgozásához, valamint a kutatáshoz, fejlesztéshez és innovációhoz, amelyek a hallgatók számára pályafutásuk útján szolgálnak, és támogatják a szakmai partnereket, amikor saját tevékenységeiket fejlesztik.

  • Helsinki, Finnország

  Az Arcada egy több professzionális alkalmazott tudományok egyeteme (UAS) Helsinkiben, Finnországban. Magas színvonalú gyakorlatorientált felsőoktatást kínálunk alap- és mesterképzésben. Nemzetközi campusunkon a hallgatók és az alkalmazottak találkoznak különböző szakterületeken, hogy a jövő szakértőit képezzék, és intelligens és fenntartható megoldásokat alkossanak. Függetlenül attól, hogy ez az első lépés a karrierjében, vagy ha már jól elmerült a munka világában, az Arcada fejleszti a jövő kihívásainak megbirkózási készségeit.

  • Espoo, Finnország
  • Delft, Hollandia
  • + 11 több

  Az EIT RawMaterials Academy – A SUMA egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy dinamikus környezetben tanuljanak, a valós élet kihívásaira összpontosítva. Az EIT (Európai Innovációs és Technológiai Intézet), az Európai Unió testülete által odaítélt EIT Label minőségi tanúsítvány, amelyet csak kiváló mester- és doktori szintű oktatási programok kapnak.