Keystone logo
Franciaország

A legjobb egyetemek számára Online Programok ban ben Franciaország 2023

Intézmények száma: 238
  • Écully, Franciaország

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Kanada
  • Toronto, Kanada
  • + 8 több

  Az Eurocentres és a Bayswater találkozása új korszakot jelent a nemzetközi oktatásban. Kollektív tapasztalatunk hatalmas erőt képvisel a mai nemzetközi oktatási szektorban. Szenvedélyesek vagyunk a globális gondolkodók és felfedezők növekvő közösségei iránt, itthon és külföldön – bármi is legyen a történetük. Azért hoztuk létre a Bayswater Education-t, mert azt akarjuk, hogy az élet minden területéről érkező fiatalok kedvet kapjanak az új kultúrák felfedezéséhez, az új ízek felfedezéséhez és az ottani dolgok megismeréséhez. Globális szellemeknek gondoljuk őket, akárcsak magunkat.

  • Paris, Franciaország

  A világ vezető animációs iskolájaként számon tartott GOBELINS Paris teljes tantervet kínál a Bachelortól a Master of Artsig, egy angol nyelvű és egy francia nyelvű programot kettős diplomával, valamint egy egyéves előkészítő programot.

  • Bordeaux, Franciaország
  • Lyon, Franciaország
  • + 5 több

  1993-as megalakulása óta az ESMA képzéseket kínál a CG Animation & FX ciklusban, amely folyamatosan fejlődik a minket minden évben támogató animációs szakemberekkel szoros együttműködésben. Ez a francia Bac + 5 szintnek (RNCP szint 7) megfelelő képzési program mára nemzetközileg elismert a szakmai világban, és az animáció legnagyobb nevei támogatják. Fedezze fel ezt a kurzust a Bordeaux-ban, Lyonban, Montpellier-ben, Nantes-ban, Rennes-ben és Toulouse-ban, valamint a kanadai Montrealban. A képzés angol nyelvű változata elérhető a lyoni és a montpellier-i campusokon.

  • Poitiers, Franciaország
  • Iași, Románia
  • + 5 több

  A European Campus of City-Universities (EC2U) egy multikulturális és többnyelvű szövetség, amely hét régóta fennálló, oktatás és kutatás által irányított, helyi és globálisan elkötelezett egyetemből áll az Európai Unió négy különböző régiójából: az Egyetem Coimbra, Iași Egyetem, Jénai Egyetem, Pavia Egyetem, Poitiers Egyetem (koordinátor), Salamanca Egyetem és Turku Egyetem. A Szövetség célja egy olyan innovatív tér kialakítása, amely lehetővé teszi a mobilitás szabad áramlását a hét egyetem és a kapcsolódó városok között.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 több

  Az európai egyetemek konzorciuma egy új és innovatív páneurópai EUMaster4HPC programot fejlesztett ki, amely a nagy teljesítményű megoldásokra összpontosít. Az EUMaster4HPC összehozza az európai HPC-oktatás főbb szereplőit, hogy a magasan képzett és tehetséges HPC-szakértők következő generációját képezze ki az európai digitális átalakulás előmozdítására. Az EUMaster4HPC innovatív tantervre és tanítási paradigmákra, akadémiai kiválóságra, világszínvonalú HPC-szakértőkre, szuperszámítási központokhoz való hozzáférésre és erős iparági támogatásra támaszkodik.

  • Nancy, Franciaország

  A Mines Nancy az egyik legjobb Graduate Engineering School (Franciaország 9. legjobb mérnöki iskolája) és nemzetközileg is széles körben ismert (az ARWU rangsor szerint a 17., 51. és 76. helyen áll). Az iskola elkötelezett a kiváló minőségű oktatás biztosítása mellett, nagy hangsúlyt fektetve a kutatásra és az innovációra. Diákjainkat innovatív mérnökökké és menedzserekké képezik, erős természettudományos és bölcsész háttérrel, széles körű szakértői tudással és képességgel, hogy multikulturális környezetben dolgozzanak, és megbirkózzanak a mai társadalom összetett kihívásaival.

  • La Rochelle, Franciaország
  • Athens, Görögország
  • + 4 több

  EU-CONEXUS – Az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóság Európai Egyeteme egy erős partnerség kilenc egyetem között, amelyek a tudományt és az innovációt a Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) kiválósági központjává fejlesztik. EU-CONEXUS – Európai Egyetem az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóságért A közös európai értékeket és a megerősített európai identitást támogatja azáltal, hogy összehozza az európaiak új generációját, akik különböző európai kultúrákban, különböző nyelveken és határokon átnyúlva tudnak együttműködni és dolgozni.

  • La Rochelle, Franciaország

  Az EIGSI La Rochelle egy érettségi utáni általános mérnöki iskola. Az iskola tudományos, humanista képzést kínál, technikai know-how-t hordozva, és határozottan irányítja a CSR társadalmi, környezeti és gazdasági dimenzióit. Az EIGSI-nek 1500 tanulója van két campuson, a franciaországi La Rochelle-ben és a marokkói Casablancában. Az 1901-ben Párizsban alapított EIGSI Franciaország egyik legrégebbi mérnöki iskolája.

  • Paris, Franciaország

  A párizsi American Graduate School (AGS) amerikai felsőoktatási programokat kínál a világ minden tájáról érkező hallgatóknak. Az AGS egy kicsi, elit posztgraduális iskola, amely a csúcskategóriás egyetem minden tulajdonságát intim és multikulturális tanulási környezettel ötvözi. Az AGS a nemzetközi kapcsolatokra és a diplomáciára specializálódott, és olyan témák széles körét fedi le, mint például a civil szervezetek kezelése, a konfliktusok megoldása, a környezetpolitika és a területi szakterületek (Afrika, Közel-Kelet, Ázsia és Európa), többek között. Az iskola teljes mértékben kihasználja stratégiai elhelyezkedését egy olyan nagy nemzetközi városban, mint például Párizs, vendégbeszélgetéseknek, látogatásoknak és hálózati eseményeknek ad otthont. Az AGS kiemelkedő oktatói a sokszínű párizsi közösség tudósaiból, egykori nagyköveteiből és más gyakorló szakemberekből állnak. Az elmúlt huszonöt évben több mint 60 nemzetiség képviseltette magát az AGS oktatói és hallgatói testületén belül, több perspektívát hozva az osztályterembe, és elősegítve a párbeszédet és a megértést, amelyek az iskola küldetésének középpontjában állnak: a béke az oktatáson keresztül.

  • Saint-Martin-d'Hères, Franciaország

  A Grenoble INP – Pagora, UGA, egy államilag finanszírozott mérnöki posztgraduális iskola, amely rostanyagok, bioalapú anyagok, papír és nyomtatott média területeire specializálódott. Mesterszintű és tanulószerződéses gyakorlati képzésen alapuló mérnöki képzést kínál jelentős ipari és kutatói szereplők támogatásával Franciaországban és külföldön.

  • Gif-sur-Yvette, Franciaország

  A CentraleSupélec egy minisztériumi charta hatálya alá tartozó közintézmény, amely a tudományokkal és a műszaki tudományokkal foglalkozik. Ezt a chartát a Felsőoktatási, Kutatási és Innovációs Minisztérium, valamint a Gazdasági, Ipari és Digitális Technológiák Minisztériuma osztja meg.

  • Angers, Franciaország

  A 2020. január 1-jén létrehozott IAE Angers az Angers-i Egyetem egyetemi menedzsment iskolája. Ez is része az IAE francia nemzeti hálózatának.

  • Paris, Franciaország
  • Dubai, Egyesült Arab Emírségek
  • + 1 több

  Az 1970-ben alapított Université Paris Pantheon-Assas a 13. század óta a 'La Sorbonne', az egykori Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris örököse. Az egyetem nemzeti és nemzetközi szinten a vezető francia jogi egyetemként elismert, elkötelezett a legmagasabb szintű kiválóság biztosítása mellett a jog minden területén.

  • Paris, Franciaország
  • Montreal, Kanada

  A jelentősebb ingatlanpiaci szereplők által 1972-ben alapított ESPI Csoport – társulási státuszban (1901. évi törvény) – egy magán felsőoktatási intézmény, amelynek képesítését az állami 6. szint (Bac + 3) és 7. szint (Bac+5) ismeri el. ), vagy iskolai végzettség, és a National Directory of Professional Certifications-ben (RNCP) bejegyzett alapképzési és szakmai mesterképzési ciklussal (6 szakirány). 50 éves fennállása lehetővé tette, hogy a Csoport gyökeret eresszen az összes ingatlanüzletágban. Napjainkban diákjaink Párizs, Nantes, Marseille, Bordeaux, Lyon és Montpellier campusain oszlanak el.