Keystone logo

A legjobb egyetemek számára Online Programok ban ben Görögország 2023

Intézmények száma: 40
  • Athens

  A Főiskola 147 éves tudományos kiválóságának öröksége és athéni elhelyezkedése biztosítja a hallgatók számára azt a lenyűgöző és egyedülálló előnyt, hogy egy élő laboratóriumban tanuljanak, amely áthidalja Görögország ősi és mai valóságát a NECHE akkreditációjával. Diplomákat ad a diplomásoknak, akik más NECHE intézmények, köztük az Amherst, a Brown, a Boston College, az MIT és a Harvard bizonyítványával rendelkeznek. The American College of Greece The Open University (OU) is jóváhagyta, mint megfelelő szervezetet arra, hogy olyan felsőoktatási programokat kínáljon, amelyek Nyílt Egyetem által jóváhagyott díjakhoz vezetnek, így a diplomás hallgatók számára a legjobb tanulási élményt, míg a diplomásoknak a legerősebb érettségi bizonyítványt biztosítják.

  • Thessaloniki

  Az Újságírói és Tömegkommunikációs Iskola az elmúlt években többször is szerepelt Európa 50 legjobb média/kommunikációs iskolája között, és tagja az Európai Újságíró-oktatói Szövetségnek (EJTA). Az Egnatia utca 46. szám alatt, az Egyetemi Campuson kívül található az iskola egy hatemeletes neoklasszikus épületben a város központjában. Az iskola jelenlegi hallgatói létszáma közel 700 egyetemista, 64 posztgraduális és 57 Ph.D. jelölt. Emellett az Iskola évente átlagosan 15 Erasmus-hallgatót fogad, ugyanakkor számos pályakezdő szakembert képez ki speciálisan kialakított egész életen át tartó tanulási programokon keresztül.

  • Evora
  • Rome
  • Thessaloniki

  Ennek a programnak az a célja, hogy a hallgatók speciális ismereteket szerezzenek a régészetben és az anyagok analitikus jellemzésében az őskortól (megalitikus) a klasszikus időkig (görög és római). A kulturális örökség anyagainak tanulmányozása és megőrzése olyan kutatási terület, amelynek erős multidiszciplináris konnotációja van, és olyan készségeket igényel, amelyek a humán és természettudományos kutatási területeken átívelnek. Az ARCHMAT közös, integrált platformot biztosít a természettudományos vagy bölcsész végzettségű kiváló hallgatók számára, hogy megértsék a régészeti anyagok kutatására használt fejlett tudományos módszereket, és célja, hogy magasan képzett szakmai szakértőket képezzen az archeometria, azaz az alkalmazott fizikai-kémiai tudományok feltörekvő területén. a régészeti és kulturális örökség anyagainak tanulmányozására.

  • Athens

  A Webster Athén az amerikai oktatás legjavát hozza Görögországba. Mi vagyunk az egyetlen teljes tulajdonú és ellenőrzött (akadémiai és pénzügyi szempontból) akkreditált egyetem egy amerikai egyetemen Görögországban. Vigye külföldön végzettségét, és vegyen részt kihívást jelentő és igényes programjainkon, amelyek célja a mai világban való sikerhez szükséges rugalmasság és kényelem biztosítása.

  • Berlin
  • Hamburg
  • Paris
  • + 1 több

  A BSBI elkötelezett a diákok képzésében, hogy hatékonyan alakítsák a jövőt, és holnap vezetői legyenek a folyamatosan változó üzleti világban. A vállalkozás és a siker középpontjában a BSBI az ipar számára releváns programokat kínál, amelyek a szakmai sikerek biztosításához szükséges gyakorlati üzleti ismeretek fejlesztésére összpontosítanak. Egy nemzetközi üzleti iskola, amely tudományos kiválóságot biztosít Berlin központjában, Németországban.

  • New York
  • Athens
  • Bucharest
  • + 10 több

  Az Unicaf Európában működő globális oktatási szervezet, amely ösztöndíjakat kínál a jogosult jelölteknek egyetemi tanulmányok folytatására partneri egyetemein, jelenleg a Suffolki Egyetemen (Egyesült Királyság), a Liverpool John Moores Egyetemen (Egyesült Királyság), a Dél-Wales Egyetemen (Egyesült Királyság). , a Kaliforniai Egyetem Riverside Extension (USA) és a több campus Unicaf University (Afrika).

  • Athens

  A New York College egy gyorsan növekvő multinacionális oktatási szervezet Európában, 32 éves tudományos jelenlétével. 1989 -ben Athénban, a New York -i Állami Egyetemmel együttműködésben alapították, az USA legnagyobb egyeteme ma dinamikusan van jelen 2 országban, 3 egyetemi oktatási intézménnyel Athénban, Szalonikiben és Prágában.

  • Tripoli

  A University of Peloponnese egy modern, multidiszciplináris, regionális és több egyetemi egyetem, amelyet 2000-ben alapítottak. Első hallgatóit 2002-ben fogadta. A Peloponnészosz régió prefektúrájának öt fővárosában (Tripolis, Corinth, Nafplion, Sparta, Kalamata) és Patra, 9 iskolát és 22 osztályt foglal magában. Tanulmányokat kínál a tanulás minden ciklusában: egyetemi, posztgraduális és doktori, valamint az egész életen át tartó tanulás, több mint 20.000 hallgatóval (1., 2. és 3. tanulmányi ciklus).

  • Thessaloniki

  Felsőoktatási intézményként a Perrotis College kutatási alapú és gyakorlatilag orientált szakokat kínál, amelyek reagálnak a nyilvánosság társadalmi, gazdasági és környezeti aggályaira. Perrotis College , mint az American Farm School részlege, egyenlő esélyeket hirdet minden hallgató és alkalmazott, valamint a felvételi vagy munkavállalói pozícióra pályázók számára, fajtól, vallástól, nemtől vagy etnikumtól függetlenül.

  • Athens

  Az ATINER küldetése, hogy fórumként működjön, ahol a világ minden tájáról érkező tudósok és kutatók találkozhatnak, hogy ötleteket cserélhessenek kutatásaikról és megvitassák tudományterületük jövőbeli fejleményeit. Homérosz (3000 évvel ezelőtt) elsőként szimpóziumoknak nevezte az ilyen értekezleteket, ezt a szót ma sok nyelv használja az akadémiai találkozók leírására. Az ie 5. század klasszikus Athénjában az ilyen tudományos találkozók elérték a dicsőség kolofonját, különösen azok, amelyeken Szókratész vett részt. Platón szimpóziumának epikus ergoja a sok ilyen akadémiai találkozó közül csak egy archívumának (könyvfolyamatnak) tekinthető.

  • Athens

  Az Institution d'Etudes Francophones (IdEF) magániskola 1995-ben kezdte meg működését a Sorbonne Paris Nord francia Francia Egyetemmel együttműködve, azzal a céllal, hogy biztosítsa a görögországi Párizs 13 akadémiai és posztgraduális programjait. Az IdEF hallgatói általában a Sorbonne University Paris Nord beiskolázott hallgatói, ugyanolyan hallgatói státusszal rendelkeznek és ugyanolyan oktatásban részesülnek, mint a Párizsban tanuló hallgatók.

  • Athens

  Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy tanulóink rendelkezésére bocsássuk a szükséges ismereteket, készségeket és tanulási tapasztalatokat, amelyek segítik őket abban, hogy a legnagyobb lehetőségeiket kiaknázzák annak érdekében, hogy alkalmazkodjanak és alkalmazkodjanak a sokszínű és folyamatosan változó társadalomhoz és munkaerőpiachoz. Elkötelezettek vagyunk egy olyan kihívásokkal teli tanulási környezet megteremtése mellett, amely ösztönzi a vállalkozói gondolkodásmód kialakulását hallgatóink körében, ezáltal szélesítve látókörüket és javítva karrierlehetőségeiket. Az IST-n a hangsúly a diákokon van!

  • Zografou

  Az 1837-ben alapított, szinte a modern görög állam mellett az NTUA Görögország legrégebbi Műszaki Egyeteme. Kezdetben az "építészeti oktatásról" szóló királyi rendelettel hozták létre a vasárnap és ünnepnapokon működő műszaki iskolát, amely oktatást kínált az építészet elsajátítására vágyók számára. Bár távoli helyen, hamarosan sok diákot vonzott. Népszerűsége a tanfolyamok kiterjesztéséhez vezet, 1840 tavaszáig pedig egy rendes napközis iskola működtetéséhez a vasárnapi társával együtt. Ezután áthelyezték saját épületébe, a Piraeus utcába. A hallgatók és oktatók közös erőfeszítései hozzájárultak a folyamatos növekedéshez és a normák felülvizsgálatához.

  • Chalandri

  A Strathclyde Business School 1988 óta kínál posztgraduális programokat nemzetközi központokban. Görögország ad otthont Strathclyde nyolc nemzetközi központjának, és 1996 óta itt kínáljuk MBA programunkat.

  • Corfu

  A Ionian University 1984-ben alapították, ugyanabban az évben, mint a Thesszáliai Egyetem és az Égei-tengeri Egyetem. Az egyetem öt karból és tizenkét tanszékből áll. Székhelye Korfuban található, egyetemi egységei vannak Lefkadában, Kefaloniában és Zakynthoszban.