Keystone logo

A legjobb egyetemek számára Online Programok ban ben Hongkong 2023

Intézmények száma: 54
  • Hung Hom

  Annak érdekében, hogy megbirkózzanak a logisztika gyors fejlődésével Hongkongban és a kínai anyaországban, valamint a tehetségek iránti növekvő keresletben, a Hong Kong Polytechnic University (PolyU) 2003. szeptember 1-jén hivatalosan is megalapította a Logisztikai Tanszéket, miután a korábbi Szállítási és Szállítási Tanszéket magába foglalta. Közlekedési Logisztika és a korábbi Menedzsment Tanszék egy része.

  • Causeway Bay
  • Seoul
  • Taipei
  • + 1 több

  Különös tekintettel Ázsiára, a Manchesteri Egyetem 1992 -ben nyitotta meg első nemzetközi központját Hongkongban, és csúcsminőségű menedzsment oktatást kínál a globális vezetőknek Kelet -Ázsiában, többek között Hongkongban, Japánban, Dél -Koreában, Tajvanon, Dél -Kínában és Makaóban közel 30 évig.

  • London
  • Birmingham
  • Bristol
  • + 13 több

  2021 szeptemberétől fokozatosan bevezetik az ügyvédi képesítő vizsgát (SQE), hogy az új központosított módszer legyen az ügyvédi képesítés megszerzésére Angliában és Walesben. Ez végül felváltja a jelenlegi gyakorlati utat - a jogi gyakorlati tanfolyamot. Az SQE tanfolyamok, helyszínek és rugalmas tanulmányi lehetőségek széles választékával felkészítjük Önt az ügyvédi karrierre, valamint az SQE vizsga sikerére. Pályatámogatásunk mellett virtuális ügyvédi irodánkban fog dolgozni, szakértő oktatóinkkal együtt, és az SQE-n felüli ismereteket és készségeket fejleszt.

  • Hong Kong

  A Hongkong Városvárosi Egyetem (CityU) a világ egyik vezető egyeteme, amely kiválóan működik a kutatás és a szakképzés területén. Az új Mérnöki Főiskola létrehozása nem lehetett volna jobb időben. Öt év múlva a világ más lesz. A technológia példátlan ütemben halad előre. Mint ilyen, egyetemi felelősségünk, hogy hallgatóinkat olyan gondolkodásmóddal látjuk el, amely ösztönzi őket a továbbtanulásra. Az új főiskolán nyolc fókuszált tudományos osztály található. Együtt lefedik a mérnöki területek élénk spektrumát, és elősegítik az akadémiai szinergiát és a kommunikációt az egyetemen belül.

  • Ma Liu Shui

  Az egykori kancellár, prof. Charles Kao, akit 1991-ben alapították, más néven „száloptika atyjának” és a fizikai Nobel-díjasnak nevezték el. A Műszaki Kar világ vezető szakértőkből áll, akik tudományágaik élvonalában vannak és elkötelezettek oktatási és kutatási kiválóság.

  • Hong Kong

  A Művészetek Kar elengedhetetlen része a hongkongi Baptista Egyetemnek, amely intézmény szilárdan elkötelezett amellett, hogy „Ázsia vezető szabadidős művészeti egyeteme a világ minden tájáról, és akadémiai kiválóságot biztosítson a gondoskodó, kreatív és globális kultúrában”.

  • Telegraph Bay

  Gyökereit egy évszázadra visszavezetve a Hongkongi Egyetem (HKU) ma büszkén áll Ázsia egyik vezető felsőoktatási intézménye. Ezzel a HKU Business School a régió széles körben elismert és elismert üzleti iskolájává nőtte ki magát.

  • Hong Kong

  Elismerve Hongkong nemzetközi jogi központként betöltött pozícióját, izgatottan várjuk, hogy színvonalas posztgraduális képzési lehetőségeket kínáljunk a város törekvő jogi szakembereinek, széles körű szakmai jogi diplomával, speciális jogi képzéssel és folyamatos szakmai fejlesztési tanfolyamokkal az ügyvédek és ügyvédek számára. 1867 óta az Egyesült Királyság egyik legrégibb jogi oktatási szolgáltatója - több gyakorló ügyvédet képeztünk az Egyesült Királyságban, mint bárki más.

  • Hong Kong

  The Education University of Hong Kong egy állami finanszírozású felsőoktatási intézmény, amely a tanítás és a tanulás előmozdításával foglalkozik, a tanárképzéssel és a kiegészítő társadalomtudományokkal és a humán tudományágakkal kapcsolatos tudományos és kutatási programok sokszínű kínálatával.

  • Hong Kong

  A International Culinary Institute (ICI), a VTC Csoport egyik stratégiai kezdeményezése, a kulináris művészet, a bor és az eseményszervezés tehetségének képzésére és fejlesztésére törekszik, hogy fenntartsa Hong Kong helyzetét Ázsia bor- és étkezési célpontjának. Minőségi és professzionális programokat kínál a legmodernebb létesítményekkel, hogy a vőlegény a culináriusokat megismerkedjen a nemzetközi konyhákban, támogatva a diákok sikeres pályafutását az iparágban. Az ICI széles körű minőségi szakmai kulináris programokat kínál az európai, mediterrán, délkelet-ázsiai, közel-keleti és az amerikaiak konyhája, valamint a pékség és a cukrászsütemények körében.

  • Hong Kong

  Tanszékünk elsődleges küldetése a szakmák alkalmazott angol nyelvi tanulmányainak biztosítása, és célunk, hogy a szakmai kommunikációra fókuszáló alap- és posztgraduális tanulmányok vezető szolgáltatójaként nemzetközileg is elismertté váljunk.

  • Fayette
  • Hong Kong

  Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study.

  • Kowloon Tong

  Több mint fél évszázada a hongkongi Baptista Egyetem (HKBU) az ázsiai üzleti oktatás élvonalában állt, az üzleti vezetők generációinak alakításával. Az akadémiai kiválóság hagyományában, de mindig várakozással tekint az új szellemi látókörökre, a HKBU büszke arra törekszik, hogy mindig az üzleti oktatásban úttörő úttörő maradjon. Az Ázsia és a Nyugat felemelkedő országai közötti kereszteződésben a HKBU ideális helyzetben van ahhoz, hogy szembenézzen a világunkat érintő változásokkal, legyen az Kína gazdasági fellendülése, a globalizáció elmélyülő hatása vagy az új etikai normák iránti igény az életkorban. fenntarthatóságát.

  • Hong Kong

  A minőségi oktatás és a kiválóság iránti törekvés ugyanazt a látásmódot nyújtja, a Warwick Egyetem és a Szakképzési Tanács (WTC) a WMG-hez hasonlóan összehangolta magát, hogy értékes választási lehetőséget biztosítson azoknak, akik értékeiket, ismereteiket és készségeiket meg kívánják szerezni foglalkoztathatóságot.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 több

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.