Keystone logo
Németország

A legjobb egyetemek számára Online Programok ban ben Németország 2023

Intézmények száma: 243
  • Oldenburg, Németország
  • Stavanger, Norvégia

  A migrációs és interkulturális kapcsolatok európai mesterképzése (EMMIR) az első afrikai-európai-ázsiai Erasmus Mundus migrációs tanulmányok mesterkurzusa, amelyet három afrikai, négy európai és két ázsiai partner közösen vezet, és a társult partnerek szélesebb hálózata segíti elő. . Az EMMIR egy egyedülálló tanulmányi program, amely interkulturális megközelítésen keresztül a migrációra összpontosít, mélyreható elméleti és módszertani készségekkel ruházza fel a hallgatókat a migrációs tanulmányok terén, és arra ösztönzi őket, hogy terepmunkát végezzenek elsősorban afrikai, ázsiai és európai kontextusban. Úgy tervezték, mint egy multidiszciplináris kétéves mesterképzést (120 ECTS), amely fontos kortárs kérdésekkel foglalkozik egy még mindig kialakulóban lévő tanulmányi területen.

  • Reutlingen, Németország

  Egy nemzetközi tanulási környezetben olyan jövőbeli vezetőket nevelünk, akik felelősen alakítják globális gazdaságunkat és társadalmunkat. Az ESB Business School az állami, államilag finanszírozott Reutlingeni Egyetem része, és negyven éve szabványokat állít fel a fiatal vezetők oktatásában és képzésében a nemzetközi üzleti adminisztráció és az üzleti mérnökök területén. A Stuttgarthoz közeli ESB Business School egy virágzó régióban található, amely számos globális szereplőnek ad otthont, például az autóiparban vagy a gépészetben.

  • Rotterdam, Hollandia
  • Bilbao, Spanyolország
  • + 5 több

  A European University of Post-Industrial Cities (UNIC) 2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy befogadó oktatást kínáljon a hallgatók új generációja számára. A posztindusztriális városokban működő és az Európai Bizottság által finanszírozott 10 európai egyetem szövetsége kéz a kézben dolgozik a városi intézményekkel annak érdekében, hogy a városi kérdések minden tanuló számára hozzáférhető és befogadó módon beépüljenek az oktatásba és a kutatásba. A szövetség 2023-ban indítja el első közös mesterképzését, és olyan hallgatókat keres, akik előmozdítják városaik posztindusztriális átalakulását, és magasan képzett diplomásokká válnak olyan új tudományterületeken, amelyek megfelelnek a változó gazdaság igényeinek Európában és környékén. a világ.

  • Fürth, Németország

  Részei vagyunk az SRH-nak, egy oktatási és egészségügyi vállalatnak, amely több mint 50 éve vezeti az embereket oktatási pályájukon. Mindenki másképp tanul. Feladatunk tehát az, hogy minden egyénnek személyes támogatást nyújtsunk, hogy megteremtsék a sikeres élet feltételeit.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 több

  Az európai egyetemek konzorciuma egy új és innovatív páneurópai EUMaster4HPC programot fejlesztett ki, amely a nagy teljesítményű megoldásokra összpontosít. Az EUMaster4HPC összehozza az európai HPC-oktatás főbb szereplőit, hogy a magasan képzett és tehetséges HPC-szakértők következő generációját képezze ki az európai digitális átalakulás előmozdítására. Az EUMaster4HPC innovatív tantervre és tanítási paradigmákra, akadémiai kiválóságra, világszínvonalú HPC-szakértőkre, szuperszámítási központokhoz való hozzáférésre és erős iparági támogatásra támaszkodik.

  • Ulm, Németország

  Az Ulmi Egyetem a tanulás, tanítás, kutatás és transzfer vezető központja. 1967-es „egy fedél alatti” egyetemi alapítása óta lenyűgözően az innováció és a tudás élénk nemzetközi központjává fejlődött.

  • Berlin, Németország

  A FUBiS a Freie Universität Berlin intenzív, akadémiai programja, amelyen keresztül a hallgatók krediteket szerezhetnek, amelyeket beszámíthatnak a saját intézményükben szerzett diplomáikba. A FUBiS foglalkozások 3-6 hétig tartanak, és nyáron és télen is zajlanak.

  • Heide, Németország

  A West Coast University of Applied Sciences Schleswig-Holstein egyik legfiatalabb állami egyeteme, és a modern berendezések mellett elsősorban a gyakorlatorientált oktatásra és a jó felügyeletre összpontosít. Összesen körülbelül 1900 diák jelentkezik be, és az egyéni tanulási környezet és az egyes kurzusokon kis csoportokban végzett munka fontos. A Heide/Holsteinben található hely ideális turisztikai tanulmányaihoz, mivel a város közel van olyan turisztikai gócpontokhoz, mint Büsum, St. Peter-Ording, Sylt és Hamburg. Röviden: Ön tanulmányozza, hol zajlik a turizmus, és profitálhat a turisztikai ágazat számos (regionális) gyakorlati partnerével kialakított erős hálózatból. Emellett egyetemünkön működik a Német Turizmuskutató Intézet. Mivel az intézet alkalmazás-orientált kutatásokat folytat, országos hálózattal rendelkezik, és a gyakorlatban is kiváló hírnévnek örvend, könnyebben indulhat el pályafutása. A jelenlegi kutatási eredményekből az oktatásba való folyamatos tudástranszfer révén jövőorientált diplomát kínálunk Önnek.

  • Hamburg, Németország

  A Kühne Logisztikai Egyetem – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – egy magánegyetem a hamburgi HafenCityben. A KLU azon kevés magánegyetemek egyike Németországban, amelyek jogosultak saját PhD-kiadásra. A független, államilag minősített egyetem fő kutatási területei a fenntarthatóság, a digitális átalakulás és az értékteremtés a közlekedés, a globális logisztika és az ellátási lánc menedzsment területén. A 2020-as KLU „10 éves díjnyertes oktatás és kutatás” mottója alatt ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.

  • Eltville, Németország

  A Regensburgi Egyetem kapcsolt intézményeként az IRE|BS Real Estate Academy elkötelezett a legmagasabb minőség iránt, és nemzetközi vezető szerepet tölt be az ingatlanszakértők egyetemi és részmunkaidős oktatásában. Több mint három évtizede folyamatosan egy lépéssel az ingatlanpiaci minősítési követelmények előtt járunk.

  • Fulda, Németország

  Az egyetem széles körű tudományos és szakmai oktatást kínál, különös tekintettel az "egészségre, táplálkozásra és élelmiszerekre". Számos kutatási és fejlesztési projektet folytatnak magánvállalkozásokkal és iparágakkal. A Fulda Egyetem kb. 100 egyetem a világon. A nemzetközi programok száma folyamatosan növekszik: alapképzések, mint a "Nemzetközi Üzlet és Menedzsment", "Tudomány és mérnöki tudomány" vagy "Nemzetközi egészségtudományok", valamint a mesterképzések, mint a "Nemzetközi Menedzsment", "Interkulturális kommunikáció és európai tanulmányok" , a "Nemzetközi Élelmiszer-üzleti és Fogyasztói Tanulmányok" vagy a "Globális szoftverfejlesztés" részben vagy egészben angol nyelven folyik.

  • Potsdam, Németország

  A Potsdami Sport- és Menedzsment Alkalmazott Tudományok Egyeteme – a Brandenburgi Állami Sportszövetség (LSB) non-profit intézményeként – a sport és az egészség fókuszát önálló profilként fejlesztette ki. A megvalósítás során átlépik a határokat az oktatásban és a kutatásban, ápolják a kapcsolatokat más tantárgyakkal, és a gyakorlattal hálózatokat építenek ki. A sportnak a társadalom egésze számára megnövekedett jelentősége során kialakult egy kitágult sportfelfogás, amely pl. B. magában foglalja a sportmozgalmat megelőző és terápiás kontextusban, valamint a sport- és testmozgás ipar vállalatainak szervezeti irányítását. E fejlesztések hatására a sporttudomány is a felfordulás szakaszában van.

  • Munich, Németország

  Üdvözöljük a HM Hochschule Müncheni Alkalmazott Tudományok Egyetemén! Minden évben több mint 2500 nemzetközi diák és kutató csatlakozik tehetséges akadémiai közösségünkhöz Németország egyik legszebb, történelmi és csúcstechnológiás városában. A lehető legjobb támogatást nyújtjuk, hogy otthon érezze magát Németországban, Münchenben és egyetemünkön.

  • Dortmund, Németország
  • Frankfurt, Németország
  • + 5 több

  Az International School of Management (ISM) Németország vezető magán üzleti iskolái közé tartozik. Az 1990-ben alapított ISM hét campussal rendelkezik Dortmundban, Frankfurt am Mainban, Münchenben, Hamburgban, Kölnben, Stuttgartban és Berlinben, és több mint 3850 diáknak ad otthont. A nemzetköziség, az erős gyakorlati orientáció és a személyes tanulási légkör éppúgy része az ISM sikertörténetének, mint a szakmai készségek oktatása és a soft skillek intenzív képzése. Ez nemcsak izgalmas gyakorlati projekteket, esettanulmányokat és szakmai gyakorlatokat foglal magában, hanem az üzleti világ oktatóival való szoros interakciót is. Ezek a sikertényezők tükröződnek az ISM összes Bachelor, Master és MBA programjában.

  • Munich, Németország

  A Müncheni Orvostudományi Kutatóiskola (MMRS) az LMU Orvosi Karának központi intézménye. Úgy tervezték, mint egy ernyőszerkezet, amely felöleli az összes doktori képzést (rendszeres doktori tézisek és strukturált Ph.D. programok) a humán orvostudomány, a fogorvoslás, a humán biológia és az élettudományok területén.