Keystone logo

A legjobb egyetemek számára Online Programok ban ben Palesztina 2023

Intézmények száma: 4
  • Abu Dis

  Al-Quds University palesztin egyetem, és az egyetlen egyetem a világon, amely elválasztó fal mellett helyezkedik el. Az egyetem fő campusa Abu Dis-ben található, további négy jeruzsálemi egyetemmel, Jarrah sejk, Beit Hanina és Rammalh (al-Bireh). Al-Quds University felsőoktatást és közösségi szolgáltatásokat nyújt Jeruzsálem területén, valamint a szomszédos városokban, falvakban és Ciszjordániában található menekülttáborokban.

  • Northampton
  • Bahrain Online
  • Jordan Online
  • + 37 több

  Stafford t 1993-ban alapították az Egyesült Arab Emírségekben, azzal a céllal, hogy távoktatási segítséget nyújtsanak a Közel-Kelet üzleti szakemberei számára a nemzetközileg elismert, jó minőségű képesítések elérése érdekében, amelyek komoly menedzserként jelölnék meg őket és elősegítik karrierjukat. Kezdetben 7 hallgatóval 1993-ban, egy évtizeddel később, évente átlagosan 1000 hallgatóval veszünk részt, akik távoktatásban részesülnek. Mindegyik komoly gondolkodású, elfoglalt menedzser, bizonyítva a világ számára, hogy sikert jelent. Stafford teljes egészében a teljes munkaidőben foglalkoztatott szakembereknek nyújt segítséget az üzleti életben a minőségi távoktatás révén, hogy független tanulmányok útján felgyorsítsák karrierjét. Stafford egész Közel-Keleten és a Levant régióban működik, távoktatásban Executive MBA, doktorátusok, BA, diplomák és egyebek mellett. Büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezettek vagyunk a hallgatók tudományos és üzleti sikere iránt, kiváló kapcsolataink vannak az Egyesült Királyság egyetemeivel, integritásunkkal és tudományos és adminisztratív támogató személyzetünk magas színvonalával.

  • Hebron

  “Palestine Polytechnic University” in Hebron is a Palestinian public university that is committed to the laws of the Palestinian Ministry of Higher Education and Scientific Research.

  • Hebron

  The idea of establishing a university in the city of Hebron became firmly-established in the minds of a group of its enlightened citizens headed by the late his Eminence Sheikh Mihammad ‘Ali Al-Ja’bari.