Keystone logo
Spanyolország

A legjobb egyetemek számára Online Programok ban ben Spanyolország 2023

Intézmények száma: 270
  • Santander, Spanyolország

  1932 óta az intellektuális kreativitás és a kritikai gondolkodás hajtja, az UIMP hallgatói kitágították látókörüket, és hozzájárultak a világ előremozdításához. Küldetésünk a kultúra és a tudomány népszerűsítése, a nemzetközi és régiók közötti kapcsolatok, tudományos és kulturális cserekapcsolatok elősegítése, valamint fejlett és speciális kutatási tevékenységek lebonyolítása. A nyári kurzusok folyamatos akadémiai tevékenységeink csúcspontjai, és úttörő egyetemi központtá tesznek bennünket Spanyolországban. Santander a hagyományos akadémiai bázis, bár sok más tevékenységet is szerveznek és tartanak a többi campusunkon. Ezenkívül az egyetem úttörő szerepet tölt be Spanyolországban a külföldieknek szóló spanyol nyelvi és kulturális kurzusok megszervezésében. Az Oktatási és Szakképzési Minisztériummal együttműködve angol merítési kurzusokat is szervezünk tanulók és nyelvtanárok számára. Ezenkívül hivatalos posztgraduális programokat tanítunk az Európai Felsőoktatási Térséggel összhangban, amelyek akkreditált mester- és doktori fokozatot eredményeznek Spanyolországban. Viszont akkreditált UIMP-specifikus posztgraduális programokat kínálunk.

  • Valencia, Spanyolország

  A ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) egy non-profit alapítvány, amely a Generalitat Valenciana-ból, a valenciai régió öt állami egyeteméből (UV, UPV, UA, UJI és UMH) és a mesterséges intelligenciát koordináló vállalatokból áll. képzés és kutatás a Comunitat Valenciana területén a vállalatok technológiai igényeinek kielégítésére és a mesterséges intelligencia (AI) területén új tehetségek létrehozásának elősegítésére a valenciai régió termelési modelljének megújítása érdekében.

  • Rotterdam, Hollandia
  • Bilbao, Spanyolország
  • + 5 több

  A European University of Post-Industrial Cities (UNIC) 2020-ban jött létre azzal a céllal, hogy befogadó oktatást kínáljon a hallgatók új generációja számára. A posztindusztriális városokban működő és az Európai Bizottság által finanszírozott 10 európai egyetem szövetsége kéz a kézben dolgozik a városi intézményekkel annak érdekében, hogy a városi kérdések minden tanuló számára hozzáférhető és befogadó módon beépüljenek az oktatásba és a kutatásba. A szövetség 2023-ban indítja el első közös mesterképzését, és olyan hallgatókat keres, akik előmozdítják városaik posztindusztriális átalakulását, és magasan képzett diplomásokká válnak olyan új tudományterületeken, amelyek megfelelnek a változó gazdaság igényeinek Európában és környékén. a világ.

  • Alcoi, Spanyolország
  • Gandia, Spanyolország
  • + 1 több

  Az Universitat Politècnica de València a legjobb spanyol technológiai egyetem Spanyolországban a Sanghaji rangsorként ismert Academic Ranking of World Universities (ARWU) szerint. Jelenleg 25 400 diákja, 3 600 tanára és kutatója, valamint 1 400 adminisztrációs és szolgáltatási szakembere van, akik Alcoy, Gandia és Valencia városaiban található három egyetem között vannak elosztva. Az UPV 40 fokot és 13 duplafokot tanít; 90 egyetemi mester- és kettős mesterképzés, valamint 30 doktori képzés. Az UPV hallgatók 72%-a már egy évvel a tanulmányai befejezése után dolgozik. Ez pedig nagyrészt a cégeknél eltöltött gyakorlatoknak köszönhető, amelyeket fizetnek. Az intézmény több mint ezer olyan megállapodást tart fenn, amely lehetővé teszi a diákcserét más európai és latin-amerikai egyetemekkel, az Egyesült Államokkal, Kanadával, Ausztráliával, Kínával vagy Japánnal. Európában a hatodik Erasmus-ban részesült a programban részt vevő összesen 4500 intézmény közül. Alig több mint 50 éves története során az UPV mintegy 145 000 tudományos publikációt készített. A szabadalmak számában országosan vezető szerepet tölt be, és egyike azon spanyol akadémiai intézményeknek, amelyek kutatási tevékenységéből a legtöbb bevételhez jutnak.

  • Barcelona, Spanyolország
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 több

  Az európai egyetemek konzorciuma egy új és innovatív páneurópai EUMaster4HPC programot fejlesztett ki, amely a nagy teljesítményű megoldásokra összpontosít. Az EUMaster4HPC összehozza az európai HPC-oktatás főbb szereplőit, hogy a magasan képzett és tehetséges HPC-szakértők következő generációját képezze ki az európai digitális átalakulás előmozdítására. Az EUMaster4HPC innovatív tantervre és tanítási paradigmákra, akadémiai kiválóságra, világszínvonalú HPC-szakértőkre, szuperszámítási központokhoz való hozzáférésre és erős iparági támogatásra támaszkodik.

  • Barcelona, Spanyolország

  A Swiss School of Management Barcelona egy nemzetközi üzleti iskola, amely BBA, MBA és doktori tanulmányokat kínál. Világszerte több mint 20 partnerintézményével az SSM Barcelona lehetővé teszi diákjai számára, hogy nemzetköziesítési programja részeként utazzanak, és néhány hónapot töltsenek el partneriskoláival. A hallgatók megtapasztalhatják a különböző tanulási módokat, a kulturális merítési tevékenységeket, és közvetlen interakciót szerezhetnek a különböző kulturális hátterű hallgatókkal és oktatókkal.

  • Barcelona, Spanyolország

  A LABASAD egy vezető online művészeti és formatervezési iskola, amely Barcelona szívében, Spanyolországban található. Mesterképzéseinket forradalmian új ONLIVE formátumunkon keresztül szállítjuk, így bármikor és bárhol tanulhatsz! Minden programunk 100%-ban online és élőben is zajlik, tehát online iskola vagyunk, de szemtől-szembe lélekkel.

  • Sitges, Spanyolország

  Az IAB egy vezető európai előadóművészeti intézmény, amely intenzív, stúdió-alapú tanulási környezetben készíti fel a művészeket a világszíntérre. Minden oktatás angol nyelven folyik, és a legmagasabb színvonalú szakképzést kínáljuk számos területen, beleértve: Színész (BA Hons) Kereskedelmi tánc (BA Hons) Tánc (Alapítvány, BA Hons) Zenés Színház (Alapítvány, BA Hons) Mesterek ( Színészi, zenés színházi és koreográfiai szakterületek) A barcelonai Sitges gyönyörű tengerparti városában található IAB egy valóban nemzetközi és dinamikus szervezet, több mint 50 nemzetiség diákjaival. Valamennyi kurzus arra irányul, hogy a végzetteket felkészítse a választott szakterületükön végzett professzionális előadói karrierre, és alap- és mesterképzéseinket az Egyesült Királyságban található Liverpool John Moores Egyetem (LJMU) hagyta jóvá, amely a mi odaítélő szervünk.

  • La Rochelle, Franciaország
  • Athens, Görögország
  • + 4 több

  EU-CONEXUS – Az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóság Európai Egyeteme egy erős partnerség kilenc egyetem között, amelyek a tudományt és az innovációt a Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) kiválósági központjává fejlesztik. EU-CONEXUS – Európai Egyetem az Intelligens Városi Tengerparti Fenntarthatóságért A közös európai értékeket és a megerősített európai identitást támogatja azáltal, hogy összehozza az európaiak új generációját, akik különböző európai kultúrákban, különböző nyelveken és határokon átnyúlva tudnak együttműködni és dolgozni.

  • Madrid, Spanyolország
  • Barcelona, Spanyolország
  • + 1 több

  A több mint harmincöt éves tapasztalattal rendelkező ESERP-t kiemelkedő módszertana és folyamatos innováció jellemzi. Az ország öt legjobb üzleti iskolája közé tartozik, amelynek székhelye Barcelonában, Madridban és Mallorcán található, és kurzusok széles skáláját kínálja, amelyek magukban foglalják a marketing, menedzsment, luxus, humánerőforrás, vállalati kommunikáció és pénzügyek mester- és MBA képzéseit. és a nemzetközi kapcsolatok. Az ESERP a hazai és nemzetközi diákok találkozási pontjává vált, amely több mint 41 000 diák számára tette lehetővé, hogy kibontakoztathassa tehetségét az üzleti világban. - Keynote előadók Tanuljon a tapasztalattal rendelkezőktől. Az eserp hangszórói komoly múltra tekintenek vissza, ami azt jelenti, hogy szakterületükön benchmark profik lettek. - Liquid Learning Magával ragadó edzési élmény. Valós üzleti eseteket tár fel technológiák és szimulációk használatával, a technológiák és szimulációk kombinálásával, online és offline környezetek kombinálásával. Rugalmas képzés az e-készségeid fejlesztéséhez - Soft skillek Változáshoz való alkalmazkodás, vezetés, stratégiai jövőkép. A Világgazdasági Fórum által elengedhetetlennek tartott soft skillek egy részét a Skill stacking módszertan szerint építjük be programjainkba. - Szakmai fejlődés Mik a szakmai céljai? Mentorálási és coaching-üléseken keresztül kísérjük és tanácsoljuk karriertervének megtervezésében vagy annak áttervezésében. Vagy akár elkezdheti építeni a személyes márkáját. Hálózatépítés: Építsen ki értékes kapcsolati hálózatot. Lehetőség arra, hogy kapcsolatba léphessen más szektorok szakembereivel, akik az Ön szakmai területéhez kötődnek.

  • Madrid, Spanyolország
  • Amsterdam, Hollandia
  • + 8 több

  Az IE University a legjobb nemzetközi egyetem Spanyolországban, campusokkal Madridban és Segoviában. A világ egyik vezető felsőoktatási intézményeként elismert IE olyan vezetőket formál, akik az innovációt és a változásokat ösztönzik a szervezetekben, olyan tanulási környezetet biztosítva, ahol a technológiák és a sokszínűség kulcsszerepet játszik a globális jövőkép, a vállalkozói gondolkodásmód és a humanista megközelítés előmozdításában.

  • Vitoria-Gasteiz, Spanyolország
  • Leioa, Spanyolország
  • + 1 több

  Küldetésünk, hogy felvilágosult lakosságot neveljünk tudáson, innováción és méltányosságon alapuló minőségi oktatás és képzés biztosításával. Közintézményként közösségi finanszírozásúak vagyunk, a díjak és a szolgáltatások is csak kis mértékben függenek a hallgatóktól: egyetemünk mindenki tulajdonában van, mindenki számára nyitott. Támogatjuk az alterity elfogadását és az összes tag felvételét mindenfajta eltérésen túl.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Spanyolország

  A University of Las Palmas de Gran Canaria egy állami egyetem, amely széles körű diplomákkal rendelkezik az összes főbb tudásterületen és minden szinten (fokozatok, mesterek és doktori fokozatok). Stratégiánk az innovációra, a minőségre és a nemzetközivé válásra irányul, szorosan bekapcsolódva a helyi társadalomba.

  • Barcelona, Spanyolország

  Az EUROAULA Egyetemi Főiskola 1987-ben alapított, turisztikai képzésre szakosodott intézmény. 1997 óta az EUROAULA a Girona Egyetemmel áll kapcsolatban, és turizmusból, kettős turizmusból és nemzetközi vendéglátásból és turizmusmenedzsmentből, valamint mester- és posztgraduális diplomát kínál. Ezért ezek az egyetemi tanulmányok teljesen hivatalosak és elismertek.

  • Barcelona, Spanyolország

  Oktatási intézményként 20 éves történelmünk során a Zigurat Globális Technológiai Intézetben tett minden lépésünk a fejlődés felé irányult. A Zigurat az első mezopotámiai építmények egyike volt, és mindennél jobban szimbolizálja a mérnöki, építészeti, tudás- és technológiai átalakulás történetét, amely minket reprezentál.