Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 85 Online Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Üzleti ügyvitel 2023

85 Online Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA) Programok ban ben Üzleti ügyvitel 2023

Áttekintés

Azok az üzleti szakemberek, akik tovább szeretnének tanítani, megfontolhatják a DBA-t vagy a Business Administration-t. Ez az üzleti adminisztráció csúcspontja jellemzően kiterjedt kutatást igényel a vezetés vagy hasonló témákban és egy írásos értekezésben. A program befejezéséhez akár hét év is eltarthat.

A hallgatók megkérdezhetik, hogy "Mi a DBA az üzleti adminisztrációban?" Ennek a fokozatnak az a célja, hogy segítsen a diákoknak megérteni az üzleti elmélet alkalmazását a valós életvezetési helyzetekhez. Lehetnek osztályok a szervezeti fejlesztésben, a stratégiai tervezésben, a technológiai innovációban és az információs rendszerekben. Néhány iskola kínálhat szakterületeket, például az egészségügyi menedzsmentet vagy a globális ellátási lánc menedzselését.

A DBA a Business Administration nyújt kiváló életet. A diákok tudatos motivációs beszélők és hatékony kommunikátorok lehetnek. Találhatnak meg stratégiai hosszú távú tervezést is. Mindezek a készségek képesek más szakmák és karrierek sikerére.

A tandíj és díjak, az iskola helyszíne és a program hossza mind befolyásolhatja a DBA-t a Business Administration-ben. A hallgatóknak össze kell hasonlítaniuk az egyes iskolák kínálatát, hogy megtalálják a megfelelő programot.

A DBA a Business Administration hallgatók képesek lehet mászni a vállalati létrán, és lépjen magasabb felelősségi körökbe. Ilyen munkakörök közé tartozhatnak az üzleti tevékenység szakemberei, pénzügyi menedzsere, technológiai vezetője, ügyintézői vezetője és vezérigazgatója. Azok számára, akik élvezik az akadémiát, lehetnek olyan lehetőségek is, mint professzorok, provostok, felvételi vezetők vagy egyetemi adminisztrátorok.

Számos finom intézmény van otthon és külföldön, ahol a hallgatók DBA-t szerezhetnek az üzleti adminisztrációban. Egyes egyetemek online órákat, esti órákat vagy nyári órákat kínálhatnak azok számára, akiknek rugalmas ütemezésre van szüksége. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • Üzleti Adminisztráció Doktori (DBA)
 • Üzleti tanulmányok
 • Üzleti ügyvitel
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (85)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum