Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi a teendő, ha egy világszínvonalú online íriskolai diplomát tudsz dolgozni a saját menetrenddel, saját otthonod kényelméről, saját városodban, a világ bármely pontján? Az online tanulás a DCU Connected segítségével távoli hozzáférést biztosít egy megalapozott egyetem összes forrásához: innovatív tanterv, híres tanárok és élénk csere a tanulóival.

Ez nem az online tanulás, ahogy elképzelte - a Connected segítségével az egyetemi közösség integrált és felbecsülhetetlen része lesz. A DCU csatlakoztatva a tanulás bármikor, bármely helyen történik. A távoktatás soha nem érezte ilyen közel.

DCU

Mi tesz minket jobbá?

A DCU Connected megfelel a DCU azon törekvésének, hogy átalakítsa az életeket és társadalmakat. A DCU-nál rájövünk, hogy mindenkinek nincs lehetősége a teljes munkaidős, az egyetemi tanulmányok elvégzésére. Ezeknek a hallgatóknak a célunk, hogy rugalmas hozzáférést biztosítsunk a teljesen akkreditált DCU programokhoz. Nem csak a helyszíntől függetlenül képes lesz tanfolyamokat tanulni, de lehetősége lesz arra is, hogy első kézből csatlakozzon a nemzetközi tanulói hálózathoz.

Az eredmény az, hogy Önnek globálisan elismert ír diplomája lesz, amely egyedülálló, sokoldalú perspektívát nyújt a világ előtt álló legfontosabb kihívások és lehetőségek közül.

DCU

Helyszínek

Dublin

Address
Glasnevin, Dublin 9, Ireland
Dublin, Dublin megye, Írország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited